-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz bebuci #32044 üzenetére
Beállítások/ Fejlesztői beállítások/ Hardveresen gyorsított leképezés címszó alatt az utolsó előtti menüpont szokott lenni, csekbox pipa be/ki lehetőséggel.
Fejlesztői beállításokat a szoftverinformáció menü/ Build számra kell azt hiszem 4x kattintani, akkor jön elő.
(kiírja, még mennyi katt van hátra)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
netcore
tag
Kizárólag privibe szeretnék pár "hogyangarizzunk knox1-el " válaszokat javaslatokat és tippeket.
Alaplapot nem akarok cserélni.Üdv Laci
-
darkarthur
senior tag
Dobna nekem valaki egy tuti XEH 6.0.1 C-s ROM letöltési linket? Sammoileról valamiért nem akar, és nagyon kéne egy gyári Odin ROM.
Samsung S23 Ultra 5G
-
apaszka
veterán
válasz darkarthur #32060 üzenetére
[link] innen sem?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
-
rizso
addikt
Urak!
MM óta durvábban merül az akksim, mint korábban Igaz, hogy nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód, de egy éjszaka alatt nem kellene 10-20%-ot merülnie új akksival Akkumulátorhasználatnál az android rendszernek lett nagy étvágya...
Vélemény? Másnál is jobban merül?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
bebuci
tag
válasz bebuci #32071 üzenetére
Ez az utolsó rendszerfrissítés(szolgáltatói) óta ütött be, és tényleg már nem tudom mit tehetnék... Azon kívül, hogy földhöz b@s..m a telómat
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Ilyet használ ,vagy használt valaki már?
[link]A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz MaCS_70 #32076 üzenetére
Jó kérdés,én is ezen filozok.
De nagyon jól jönne az a 800 mAh többlet!
Azért kérdeztem hátha van valakinek tapasztalata ezzel az akkuval.Nagyon nem vagyok megelégedve a jelenlegi akku időmmel!
Samsungnál akku kimérve,3 darab akku teszt lefuttatva,63-64% os az akkum.
Az Istennek nem húzza ki a napot.
Mondjuk kb 1-1.5 hónapja van meg a telo.De sosem voltam elájulva az üzemidejétől...
Garanciális még a TMX-hez,de nem fűlik a fogam velük szerencsétlenkedni. Minimum 1 hét amíg náluk lenne,és kit tudja hogy kapnám vissza...[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
félisten
válasz Árpi001 #32077 üzenetére
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utángyártott akkuk (kevés jó nevű, bizonyított gyártótól eltekintve) nem hozzák a rájuk írt adatokat. Vannak trükközések, de azok egyrészt már középtávon sem biztosítják az ígért kapacitást, másrészt ezzel együtt az akku nagyon rövid élettartamát eredményezik, a tűzveszélyről nem is beszélve.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
laci1892
őstag
válasz MaCS_70 #32078 üzenetére
Az biztos hogy érdemes gyűjteni a malac perselybe és a Samsungtól venni akkut.
Most a legrosszabb esetben is a SOT nekem 4 óra 22p. Kerek 5 óránál mondjuk sosem jön ki több ha a fejem tetejére állok sem, de idáig az eredetinek mondott (speedshop/giga ) akkuból max 3,5 jött ki.
Az meg azért szerintem nagyon jó. Ha nem nyúzom szerencsétlen telefont egésznap akkor a bő 1 nap de a másfél is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
-
rizso
addikt
válasz apaszka #32069 üzenetére
Ha lesz türelmem és időm, akkor lehet az lesz a megoldás, hogy teljes gyári állapot, SD kártya formáz, és szépen lassan újra belakom.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Árpi001
senior tag
Akkor nem veszek ilyet.
Csak sajna elég húzós az eredeti ára...
Lehet mégis csak gariztatnom kell.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
netcore
tag
Kb mennyire árazható be most egy telenoros, knox0x1esteló?
Üdv Laci
-
Árpi001
senior tag
válasz laci1892 #32084 üzenetére
Nekem itt XVII keri Samsungnál 10,vagy 11 ezret mondtak.
apaszka: Nem hinném hogy a telemax olyan akinél meg lehetne várni.
Amúgy a Samu márkaszervizben egy ismerős tesztelte egy éjszakát az aksit.
Egyébként már a héten fel vettem velük a kapcsolatot:TMX Ügyfélszolgálat - Dániel (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)
Jul 13, 11:40 CESTTisztelt Ügyfelünk!
A várható elkészülési idő 5 nap amennyiben minden szükséges információ, alkatrész rendelkezésünkre áll.
Az új készülék még nem járt szervizünkben az IMEI szám alapján.
Készülékének új dokumentumait kell bemutatni annak garanciális ügyintézése érdekében.
Megértését köszönjük.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
F_Gergely
őstag
Speedshopban 7500 most a note4 akkumulator.
[link] -
Weeman1
veterán
Valaki ajánlotta és kipróbáltam a gyári kábelével is és már az Odin látja a Note 4-et.
Nem is kellett több,rögtön Bl és Cp csere,és feldobtam Twrp-ből az Emotion R16-ot.
Most bootolt be,minden ok.
Öröm bódottá.Mindenkinek köszönöm aki segített.
Xiaomi 11T Pro
-
apaszka
veterán
válasz Árpi001 #32087 üzenetére
TMX el vegyes nekem is a tapasztalatom! 5 gariztatásom volt velük ,miből 4 kisebb harc árán jött össze!
Ennek ellenére ha nem nyul az ember,ellehet érni mit akar szerintem! Ott is emberek vannak,csak a hangot kell megtalálni velük!
Nekem Laptopot,és több telefont is cseréltettek,persze jogosan!
Így nem mondhatok rájuk semmi rosszat!Ha azt mondom most megvárom a cserét,akkor hamar meg is lesz!
(#32089) Weeman1
Ez jó!
Csakszeresdisénmostlépekvissza
Jó ROM ,de nem olyan mint a Kyubi
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Árpi001 #32092 üzenetére
Nem BÖrsön!
Én Fehérváron a Távirdába annó!
Normális csapat,ha ismered őketSzerk!
AKKU
Én a játékosoknál vettem! Vigyázok rá,nem is használom,csak havonta egyszer! A réginek adom a gyorstöltést..... De bírja...
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest