-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
6.0.1 alatt hol lehet beállítani, hogy mindig rákérdezzen, melyik videó lejátszóval akarok megnyitni egy file-t?
Most ha egyszer kiválasztom pl. a bsplayert, akkor utána mindig azzal nyitja meg kérdés nélkül. -
dancsuri
veterán
ha valakinek Exposed gondja van Ezzel a modullal tökéletesen megy
(#31604) Rick4
akkor az az új mégsem új, mármint a készülék igen de a hozzá tartozó papírok nem[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Rick4
félisten
válasz dancsuri #31606 üzenetére
Valóban nem, de ha veszel egy újnak mondott mégsem újat üzletben, 130-ért, és lesz rá a "sanyiészoli gsm" üzlet bolti garija, ami lehet egy év is, de abban nem lesz köszönet. Illetve meg lehet venni hivatalosan, újonnan 180-ért, ha valaki komolyan gondolja.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dancsuri
veterán
frissült a kedvenc S7 portolt rendszer: [link]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
F_Gergely
őstag
tudom hogy drága de nekem kell egy ilyen...
-
nggabi
félisten
azt olvastam h nem lehet F-eset 6.0.1-ről downgradelni. Van valami tapasztalatotok?
"szenyor dzsíííí"
-
dancsuri
veterán
-
F_Gergely
őstag
válasz MaCS_70 #31620 üzenetére
az, hogy csak bele kell csúsztatni a telefont, nem kell pattintani semmit, nem kell a töltő kábelét rácsatlakoztatni külön, nincsen lifegő, lógó madzag. Telefont belerakod, tölti is (elvileg tud gyorstöltést is) és ennyi, ha meg kiszállsz kiveszed.
Előző telefonom gyári autóstöltője volt ilyen, imádtam, csak belecsúsztattam, egyből váltott autós módba, bekapcsolta a bluetooth-t, tudtam indítani navit, zenelejátszót, és fixen tartotta a telefonom.Nekem a halálom a sok gagyi, bóvli univerzális tartó, belerakod, be kell pattintani, rá kell szorítani, töltő kábelt be kell dugni, ha nincsen bedugva lóg a kábel, wááá nagyon utálom. Igy meg ha van ilyen töltő, a kábelt szépen el lehet vezetni műszerfal mögött, és egy kézzel ki-be rakható a készülék.
-
bacus
őstag
-
LalaApo
csendes tag
(#31612) Ezt hogy rakom fel?
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
válasz F_Gergely #31625 üzenetére
igen néztem már, de itt nem látom, hogy mi támasztja meg a másik irányból, illetve ez is töltős, fekvő..
(ha lesz kis időm foglalkozni vele, egy hőlégfúvóval és egy dremellel egész jót fogok hajlitani magamnak )
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
addikt
Van valami app arra, hogy kiszűrjem, mi tartja folyton ébren a telefont? 6.0.1. óta valami folyton beragad és folyamatos az ébrenlét, merül az akku.
My name is Bond, James... Dean.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Éppen nyaralunk és a teló egyik napról a másikra nem látja az SD kártyát (hivatalos forrásból származó Samsung 64GB) Kikapcs, kártya ki-be megvolt, semmi javulás. Elég gáz, mert az eddigi összes nyaralós fénykép/videó azon van. Valami ötlet mivel próbálkozzak? Vagy ennek annyi? Másik sd kártyát lát a teló. Ha ezt beteszem nem látja, ha kiveszem azt írja el lett tavolítva. Hmm.
-
Rick4
félisten
válasz Fernet #31638 üzenetére
Másik telóba kellene dugni, de ha ezt nem látja, lehet tényleg annyi. Érdekes, nekem sok sok sok kártya közül egynél van hw2test error, egy 8GB-os eredeti samsung microsd-nél. Minden más, még a gagyinak tartott kingstonok is teszik a dolgukat.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Fernet
senior tag
Hát nem örülök, három napnyi nyaralós kép van rajta, nagy részük megismételhetetlen. Anyit látok ha bent van a kártya néha felvillan az SD kártya jele a bal felső sarokban. De nem látja. Másik telóba betettük az sem látja mondjuk az egy lumia. Pontosabban el sem indult.
-
-
F_Gergely
őstag
Technikai reszet nem tudom, de mikor nekem ment szet a kartyam, es semmivel sem tudtam olvasni (barmibe tettem irta hogy formazni kell) leformaztam es adat visszaallito programmal visszahoztam a kepeimet.
HDD-nel ugyszinten csak marha lassu volt tobb nap de sikerult.
Probat meger szerintem... -
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest