-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz apaszka #32649 üzenetére
Azért ez nem egészen így van. A 2. Évet a samsung adja, tehát 2 évig mindenképp van garanciád akár cserélik az első évben akár nem. Szerintem így még mindig korrektebb mintha csak 1 évet adnának.
Amit felvázoltál esetet nagyon ritka, ha megesik valakivel akkor így járt. Lehet pont velem fog, szeptemberben jár le a 2 év és még előtte kérek egy új összerakottat
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
apaszka
veterán
válasz nggabi #32653 üzenetére
Az egy évet úgy értettem, ha cserélik arra már az itthoni törvény szerinti egy év járna, nem a plusz két évre megnövelt ajándék természetesen!
De időbe romoljon el, hogy legalább pár heted legyen
tesztelni!DarkKarol
Az ár egy, mert az első linknél van original, meg nem...
Ennyiért jó vétel, viszont én olyant keresnék ahol jó véleményeket kap az üzlet. Ezeket persze nem szólóm le mert nem ismerem. Néz utánuk. Áfás számla nem lesz, így samsung garanciás sem lesz soha!
Ha nem romlik el, nincs is szükség rá....De ha igen? Akkor már gáz...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
válasz Rabidsnail #32651 üzenetére
mindennapi használatra csak blút és vaku indítása nélkül szabad. ha elindítod valamelyiket akkor beragad és ami ezeket használná Pl. kamera, akkor azok sem mennek
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Árpi001
senior tag
válasz darkarthur #32655 üzenetére
Nekem is.
Bár megint kezd nagyon merülni. Note 2 ennél jóval jobban bírta. Vagy még sem újjat kaptam, vagy valami gebaszos progi szívja mint állat. Mondjuk a Chrome nagyon sokat eszik, és nekem állt 20-30 oldal nyitva egész nap.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Sokszor elmegy a térerő s csak újraindítás segít.
Erre valamilyen tipp? -
apaszka
veterán
válasz Weaksoss #32658 üzenetére
Irigyellek, sőt ez nem egy aksi barát módszer!
Ne is haragudj, de szerintem ez lehetetlen ! 5 óra kijelző idő ebből a telefonból? Súrolja szerintem, de ha ez igaz megkövetlek! Folyamatos internet, és szinkronizálás 5,5 óra kijelző időt?Szerk.
Rájöttem közben.
mondod mindjárt, hogy egy ilyen 3 kilós aksis hátlap van a telefonodon....
Így 👌, de 70% fényerőn lehetetlen szerintem.
Bocsánat!
Vagy az enyém sz@r?
Két órát alig bír?
........[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
-
MrCsiT
addikt
A telót, ha megvan az adásvételi, át kell regisztrálnod a nevedre.
Ebben, a Samsung ügyfélszolgálatnak küldött levéllel segítenek. (konkrétan: felveszik a kapcsolatot a régi tulajjal, ha te nem tudod, ki az vagy nem éred el a tulajt és megkérik az engedélyét, hogy törölhessék a regisztrációját.) Ezt követően, Te be tudod regisztrálni, a +1 évért is, és tudsz venni kiterjesztést még rá, amíg a gar. idő tart.Hitch: voltam olyan helyen, hogy a 4G folyamatosan el akarta veszteni magát. A hálózatkeresés brutálisan szívja az aksit. Javaslom, tedd át 1-2 napra 3G-re a telót, és úgy nézd meg, mit csinál. Ha folyamatosan elveszti a netet, és elmész 2 várossal arrébb, és ott is azt tapasztalod, akkor
1. gyári alaphelyzetbe állítást nézhetsz, de szerintem az nem lesz megoldás, hanem csak a
2. szerviz..Chrome vs. gyári böngésző: A Chrome egy nem gyári app. Számomra logikus, hogy több erőforrást használjon.
Ha valaki meg tudná mondani, hogy AZT hogyan tudom beállítani, hogy a weboldalaim alapból számítógépes nézetet vegyenek fel, és ne kelljen mindet 2x betölteni, azt nagyon díjaznám..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
KYZRR
őstag
válasz MrCsiT #32679 üzenetére
A teló már át van regisztrálva a nevemre. Amikor bementem a Samsung szervizbe, akkor azt mondták nekem, hogy 3 papírra lesz szükségem, az eredeti számlára (vagy annak fénymásolatára), a garanciajegyre, és a hosszabbított garanciát érvényesítő igazoló lapra. Ebből nekem csak egy papír van meg (illetve a garijegy le van fotózva), ami elmondásuk szerint nem elegendő a készülék javításához.
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Leváltanám az öreg G3-am. Érdekelne, hogy mi az általános benyomás a telefonról? Elsősorban a fényképező és a GPS milyensége érdekelne.
Valamint...
Van ezer típus. Melyik mit tud, miért jobb ilyesmi?
Segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Közben átnéztem a típusok közötti differenciát. Elnézést a lustaságomért!
Ps4, Xiaomi 11T
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Egyik pillanatról a másikra azt írja ki, illetve felvaltva hogy sd kártya sérült a másik meg hogy hiba javítás. Lehetséges hogy tönkrement az sd kártya?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
laci1892
őstag
válasz Pepeninho #32682 üzenetére
Ha teheted válasz F-est. Ez nem a Samsung saját processzorával szerelt változat hanem a snapi 805.
Jobb a támogatottság ( lásd : egyedi romok / Gear VR stb..)Máskülönben Pont LG g3 (3gb)-ról váltottam annak idején énis. Kézbe fogva
Sokkal minőségibb érzetet kelt.
Amit észre vettem :Kamera téren mindenképp jobb a note 4, (főleg az előlapi, a fél világ belefér a látószögbe ) jobb hatásfokkal működik az OIS illetve életteli az elkészült fotó is. Sokkal részletesebbek a fotók.
Videózás közben mondjuk az lg-hez képest mintha lenne némi baj a színhűséggel de ezt úgy is lehet orvosolni.
Sebességre a kettő ég és föld. Nyüstölöm egy ideje a Noteot de nem volt hajlandó még egyszer sem belassúlni.
Plusz ami baromi jó hogy egy rendes gyári Aksival- nekem- elég sokat bír a telefon. 12-15 órás üzemidő ( 3,5-4,5 óra képernyő idő ) kijön mindig kicsit erősebb mint közepes használat mellett is.
Másrészt Igazából GPS terén sok mindent nem vettem észre, mindkettő gyorsan kapcsolódott. De összeségében nagyon korrekt mobil.
-
Weeman1
veterán
Dupla koppintásos telefon felébresztést használ valaki Note 4-en?
Xiaomi 11T Pro
-
atomeec
senior tag
Sziasztok! Hátha dancsuri látod, de ha más tapasztalt megerősít, nekem az is elég. Szóval mivel eddig nem lett semmi garanciás gondom a telefonnal, nekiállnék a root-nak. Legfrissebb 6.0.1 van fent DPB1 baseband
Mivel furcsa módon XDA-n nem találok leírást a rootra 6.0.1-re, így egyéb oldalakról és dancsuri korábbi májusi beírásából veszem, hogy kellene. Viszont van CF-Auto root is (igazMMB29M.N910FXXU1DPD3 van írva mellé, de gondolom ez nem annyira lényeges). Dancsuri azt írtad, hogy simán Odin-ba mehet a TWRP legfrissebb, ne induljon újra a telefon, hanem ha kész, akkor akksi ki majd vissza és recovery, majd onnan a SU és ennyi. Ha erre rábólint valaki, akkor nekiesnék, nagyon érdekelne már egy-két rom
USB hibakeresés be van kapcsolva, más hirtelen nem jut eszembe. Köszönöm előre is a választNa szóval a gyári verzió az DPG1 ami most fenn van
[ Szerkesztve ]
-
Maggio7
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, másfél éve Note 4-esemen szeretnék gyári visszaállítást csinálni. Igazából nem volta sose gondom vele, úgy veszem észre, hogy a legújabb szoftver óta nem bírja úgy akku mint előtte. A mentést a Kies3-al szeretném megoldani, de hibát ír ki, nem tudok teljes mentést csinálni.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
szerzol
senior tag
-
atomeec
senior tag
válasz dancsuri #32694 üzenetére
Köszi! Minden okés, épp töltögetem az x-rom-ot. Csináltam 3 fajta EFS mentést, csak hogy legyen
Még Note 2-vel volt olyan gondom anno, hogy a gyári rom frissebb volt mint a sammobile-os és a modem miatt az IMEI nem volt jó mikor visszatettem a gyári letöltött verziót. Elég nehezen, de itt a fórumban sok agyalás után kiderült és újabb modemmel jó lett. Gondolom ennek a veszélye itt is fennállhat (mentettem a modemet is TWRP-ben most). Jáj, jön a sok órás romolgatás
-
dancsuri
veterán
válasz atomeec #32695 üzenetére
szerintem várj az X-rommal, 1-2 nap és lesz V2. a mostanit elég macerás rendbe rakni a sok fix miatt
ha mégis nekiállsz ide begyüjtöttem az alkatrészeket (a blooton kívül minden működik)
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
atomeec
senior tag
válasz dancsuri #32696 üzenetére
Hm...rendben, akkor visszanézek, melyik S7 portot dícsértétek még, ha már ennyit vaciláltam a root-on, tanulgassam, mik vannak (mint a note 2-nél, hosszútávon meg fogok maradni egy romnál, de itt sajnos omega már nincs...)
Szerk. Az alapján kezdtem neki, mert írtad, hogy nem ment a wifi. Azt nem tudom még, hogy a bootloader és phone (nem tudom mit takar pontosan ez) cserélgetése szükséges-e gyakran a különféle romokhoz?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz atomeec #32697 üzenetére
S7 port ezt hanyagolják mert a figyelem a N7 porton van. de használlható.
A Bootloader és a modem cseréje 1 perces művelet Odinnal, általában jó azt használni amit az adott rom oldalán javasolnak. ezenkívül általában le szokás cserélni a kernelt is egy módosítottraköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tomasz8814
csendes tag
Hellotok. dancsuri lenne kérdésem note 7-es rommal
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest