Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mimis

    tag

    Sziasztok!

    Visszatérő téma nálam ez a fránya védőüveg dolog. Durván egy éve a telefonra feltett iloome üvegem a hangerő gombok magasságában felbuborékosodott. Nem teljesen a szélétől (az rendesen ott volt), hanem egy 3-4mm-rel bentebbről kezdte a történetet, először csak egy kis helyen, majd szépen terjedt napról-napra.
    Akkor jeleztem a supportjuknak, kértek róla képet, majd megegyeztünk abban, hogy küldenek egy másikat cserébe. Ez hamar meg is érkezett, azonban nem cseréltem még le a bubisat, gondoltam használom még egy darabig úgy. Egyszer azonban elejtettem a telefont, ami kijelzővel lefelé landolt a fehér murvakavicsban.
    A telót védte a Spigen tok, a kijelzőt meg a plusz üveg, ami nem kicsit törött össze. Szépen le is szedtem róla az eset után, és otthon feltettem a jól megszokott párás fürdős módszerrel az újat. Ez volt Karácsony előtt nem sokkal.
    Nos, ez az új üveg két héttel ezelőttig bírta. Hajszálra ugyan azon a helyen, ugyan akkora méretben jelent meg rajta a levegőbubi. Ismét írtam nekik, hogy mi a helyzet, megint fotó. Szó nélkül felajánlották, hogy a teljes árat visszatérítik (üveg + szállítás). Ez meg is történt, a tegnapi napon megérkezett az összeg. "Szerencse" a dologban, hogy a dollár ára azóta megugrott picit, így kb. 3e-el többet utaltak vissza, mint amennyit én fizettem anno az elsőért. :D

    Tanulság: részemről az iloome üveg felejtős. Adtam neki egy második esélyt, mert nagyon jónak tűnt, de ennyi. :( Viszont a Supportjuk kifogástalan, nem problémáztak, a levelekre gyorsan válaszoltak.

    A következő próba nálam is egy Nillkin lesz.

Új hozzászólás Aktív témák