- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Mindjárt felcsapok szervízes faszinak. Reggeli + kávé a fontos de délben és este is szolgálatban vagyok egy kajáért cserébe.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
derrik
őstag
aki mostanság frissített 5.0-ra? annál szintén van bluetooth reconnect hiba ?
Tesztelte valaki??? -
Zsirmanc
aktív tag
válasz derrik #29604 üzenetére
Nálam van BT probléma. Néha rá kell segiteni, hogy pl. kapcsolodjón az autóval és olyan is van, hogy leszakadok róla. Nem állandóan, de egyszer-egyszer. Ezen kivül még az automataikus fényerő butáskodik néha. Vagy sötét a képernyő, vagy túl világos. Ilyenkor ki kell venni a pipát a notification bar-ban,majd visszatenni és akkor észhez tér. Eddig ilyen gondom nem volt ezzel.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
derrik
őstag
válasz Zsirmanc #29609 üzenetére
....Na én tudom a tuti meg oldást
A mélyen tisztelt Ügyfélszolgálat szerint a jelenség oka a " nem biztonságos rendszer frissítés "
- és a KIES3?
No persze az is biztonságos ...de nem annyira
Vigyem be egy Smart pontba ott lementik az adataimat, frissítik és tuti jó lesz...
-ha esetleg mégsem?
Akkor továbbítjuk a hibát a szervizes kollégáknakTehát
Bomba biztos : ha nem frissítesz egyáltalán, csak nézed a verziók számát a hírekben
A tuti : Ha Ők csinálják/ legfeljebb szerviz lesz
Talán jó lesz : KIES /ez a Hitelminősítők szerint a Gagyi kategória/:
[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e és ha igen hogyan beállítani a különböző értesítéseknek (sms, email, fb) különböző értesítési hangot.
Köszönöm
ZS -
derrik
őstag
válasz Zsirmanc #29612 üzenetére
...és még tedd hozzá, hogy szerencsés helyzetben van aki környékén van ilyen üzlet
az meg hogy egy majd 70 forintos cucc a fiókban pihen mert kvázi használhatatlan, ennek fényét már csak az emeli, hogy azt is Ők gyártották valamint kifejezetten ehhez a telefon típushoz is ajánlják -
Jano_023
őstag
Hali valaki használt vagy rendelt már ilyet vagy ehhez hasonló powe bank-os hátlapot ?
Van valakinek tapasztalata mennyire megbízható vagy mennyire növeli meg a méretét a telefonnnak ?
Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
bbubby00
őstag
Skacok. Amint megjelent az 5.0 még pár hónapja, akkor felpakoltam a telefonomra, de most kicsit kezd kiakasztani.
Hívni akarnak, nem tudnak, de jön az sms értesítő a nemfogadottról, hívni akarok, kiírja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, hívás közben az arcommal össze vissza lépkedek a menüben, de ha utólagosan próbálom reprodukálni a kezemmel, akkor kikapcsol a kijelző.
Hívjam ki a samsungot, vagy próbáljam meg újrapakolni a telefont 1fileossal?Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Tav-Csoves
őstag
válasz bbubby00 #29617 üzenetére
"pár hónapja"
Pár hónapja? Akkor az leak, ami nem hivatalos forrásból származó lollit jelent. Ha kihívod rá a szervizet ugrik a garancia!
Térj vissza magyar XEH (ha itthon vetted) Kitkat-ra a leírásom alapján, majd pedig frissítsd OTA-n Lollipopra, (szerk elírtam) ha független, vagy vodás vagy![ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz Tav-Csoves #29619 üzenetére
Köszi szépen! Ma megmókolom. Pislogtam is a 2.kitkat-re. Ha nem akarok rootolni, meg újra rakni mindent, akkor ne bajlódjak a Titanium Backuppal?
Remélem megjavul, ha nem akkor szerviz.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz Tav-Csoves #29621 üzenetére
Nekem nincs rá szükségem, csak működne már normálisan és stabilan...
Nemszeretem, ha csak a hívás értesítő sms-ek jönnek. Azt meg mégúgysem, ha hívást akarok kezdeményezni, akkor újra kell indítani a telefont, mert máshogy jön az üzenet hogy nincs regisztrálva a hálózaton... Ezt napjába 1x eljátsza.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Jolet
őstag
Na volt a szervizes. Kijelző, kamera, akku csere... Gyors, korrekt munka
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Tav-Csoves
őstag
válasz bbubby00 #29625 üzenetére
Szerintem pedig Saruman zárja be!
Itt a kép rólaÉs hogy ne legyek totál off: ha visszatérsz otaval Lollira, és továbbra is fenn áll, akkor ez hardveres hiba! -> szervíz
-
apaszka
veterán
válasz Varszegig #29628 üzenetére
Szerintem sem vonja meg ebben az esetben.
Nekem az előbb telefonált a pin...a,hogy nem jönnek ki házhoz,hanem elvinnék!
Mondtam neki,hogy nem engedem elvinni így inkább marad!
Innentől tudom fikázni őket,hogy a prémium egy kalap szart sem ér! Jogos ugye Egy kamera hiba miatt elvinnék????? Bassza meg a samsung!Amit tőlem kapnak a hálón,nem teszik zsebre rakni! Mondta a bula,hogy rögzíti a beszélgetést! Hát én is vettem!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zolij7
csendes tag
MIUI-4.12.5 (V5) Note3 N9005 HUN
Akkor ahogy igertem, elkeszitettem a MIUI legutolso kiadott verziot magyarul. Elore szolok, hogy ez csak kizarolag N9005(!!!)-re megy fel. Ne is probaljatok mas variansra, mert a recovery nem fogja engedni. Igy teglasitas kizart.
KNOX ugrik.
Azt is elore bocsajtom, hogy maga a rom nagyon gyors, de a ram penis racer-erek fel se tegyek. Ugyanis, ez a rom a funkcionalitasrol es kenyelemrol szol. Teljesen mas, mint egy pure droid vagy egy CM. Igaz, itt is majd a fele ram szabad, de itt azert hasznalja a rendszer az eroforrasokat. Hisz azert van.
Odin, TWRP, magyar MIUI es a GAPPS hozza
itt letoltheto.
Csak olyan kezdjen neki aki mar tett fel reco-bol romot, mert ezt nem fogom elmagyarazni. Ha nem tettel fel, XDA-n nezz utana.Miutan be bootolt a rom, kinai nyelven fog elindulni. Nem kell megilyedni, ez normalis. Allitsd at a nyelvet angolra, amit legkonnyebben a status bar lehuzasaval a fogaskerek ikonra kattintva erhetsz el. Bejon egy lap, fent a masodik fulon bejon a megszokott androidos menu sor. Onnan mar megtalalod (egy billentyuzet az ikon).
Miutan angol, lepj be a fooldalon levo Security-be. Azon belul a Permission-ba adjal magadnak root jogokat. Toltsd le a Locale and Language appot a Market-bol (nem Play Store!!!). Nyisd meg az app-ot, keresd ki a magyar (Magyarország)-ot es root-tal alkalmazd. Azonnal magyarra kell vallnia a romnak. Egy ujrainditas nem art azert. Enjoy.
Megjegyzes:
-S Pen mukodik(!!!)
-Ujabb verzio sem a MIUI-bol, sem magyaritasbol nem erheto el erre a keszulekre.
-A magyaritas kb. 95%-os. A maradek fokent azert nem, mert kinai programoknak nincs angol forditasa. Igy azoknak magyaritasa sincs.GALAXY Note3 | STOCK KitKat + ROOT | Telenor HU
-
cultfeca
tag
válasz Kleroo #29595 üzenetére
A végén adtam,és az elkövetkező gördülékeny szervizelést alapoztam meg.Amúgy kijelző csere volt az alap,"beégett a kijelzőm a hangerő gomb alatt".... A ceruzámat cserélte mert azt leejtettem és le volt pattanva a krómozás,akksi usb csati csere+S2 visszafrissítés.A frissítést 5-ért akarták meg csinálni az Europark-ba a Samsung szervizbe.
-
andriska0725
tag
sziasztok. Szeretnék egy samsung note-ot, de nem tudom hogy megéri -e a plusz pénz a 4-est? Ti mit gondoltok, megéri azt venni a 3-as helyett? Az android 5-ös frissítés megjött már a nite 3 ra? A szoftveres rész mennyire tér el a note 4 től(plussz alkalmazások, ilyesmi)?
Előre is köszi az infót. -
Ferdzsoo
addikt
El lehet valahogy tüntetni az értesítési panelről ez a fos s keresőt, meg a gyors kapcsolódást?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Anulu79
addikt
Létezik olyan app amivel valamilyen szinten javítani lehet a "kamerát"?
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Tud valaki valamiféle megoldást arra a gondomra hogy a CWM-et hogyan cseszem el? Telepítem, újraindítom és hiába bármi nem a CWM bootloader indul el hanem a gyári. Ebből ered (gondolom) a következő problémám is... nem tudom telepíteni egyik costum ROM-ot sem. Ötletek??Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Lacko84
aktív tag
1000ft-ot utólag! Meg is szokott lepődni, de nekem is jól esik hogy korrekt és cseréli a dolgokat meg neki is egy kis plussz!
Hauptmann! Én nem is azt írtam hogy az ő esetében érte a usb csatit a víz,hanem hogy ha ott van esetleg a baj akkor azt még eltudja intézni úgy hogy mindenkinek jó legyen!
Anulu79! Próbáld meg a gyári kamera helyett a Snap camerát, én hónapok óta azt használom a gyári helyett és sokkal szebb képeket készít! Persze ez az én véleményem!
[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Merula Alba #29636 üzenetére
Használj TWRP-t! Az 1000x jobb!
-
seger
addikt
válasz Merula Alba #29636 üzenetére
S4-en elsőnek egy root kellett csak utána ment fel a cwm
-
Tibcsi68
tag
Tegnap reggel rászántam magam, és OTA- frissítettem a telefomom... Lehet, hogy kár volt!? Azóta a Titanic hozzá képest kutyaf@sza! Merül, mint a nyeletlen fejsze! Amíg ezt a bejegyzést megítgam, kb 2-3 perc, 70-rő 66%!!!- esett a töltés! Nem semmi mi? Kivágom mindjárt! Az akkukezelőben ninics semmi kiugróan magas fogyasztású app... Ötlet valakinak? Már 65%...
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
Tibcsi68
tag
Most nézem, hogy az órámat tegnap délben vettem le töltőről, (100%) és már az is 35 %- nál tart!!! Előtte minimum 5 napot ment! Hát mi a bánatos pömpölő történik ezekkel a cuccokkal? Földönkívüliek szívják az energyt, hogy haza tudjanak menni, vagy mi???
-
Tibcsi68
tag
A beállításokból csináljak gyári visszaállítást, vagy downloadban? Egyébként van különbség a kettő között? A másik: BGL csc kódos a telefonom, és ota- n nyilván az ennek megfelelő romot telepítette fel. Szedjem le a samfirmwareról az XEH kódost, és tegyem fel odinnal, segíthet??? (53%)
-
törölt tag
Ma bekapcsoltam a telót.
Gondol egyet és nem érzékeli az ujjam, ez már kezd helyrejönni, vagy nem tudom, de egyre kevésbé jön elő. Illetve ezzel együtt volt, hogy gondolt egyet és lehúzta egy kicsit a redőnyt és belépett az órába. Ezekkel együtt a tollat pl az elejétől kezdve tökéletesen érzékeli. Nagyon rosszak a kilátásaim, úgy érzem. Beviszem valamikor a Samsungba, hogy mondjanak rá valamit, de ha ilyen 60-100 ezres összeget mondanak, ott helyben vihetnek a pszichiátriára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik