- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz kosturica #29902 üzenetére
van quickshoot funkció, gombnyomásra képet készít autofókusszal, led villanó nélkül ugy hgy a kijelző be sem kapcsol.
3 féltől származó gombnyomásra képkészítős progit még nem próbáltam, majd megnézem.
igazából azért is vettem, hogy kamera appban, megnyomom a gombot és képet készít, de még próbálkozok vele.mind a 3 play-es app műxik vele.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
senior tag
én 2-t intéztem, hátha elhagynám.
appok:
iKey, KeyCut, ??? Klickeddig bevált.
több funkcióra is lőttem be dolgokat, mindet viszi, igen és persze dzsuvaálló.jó dolog, már akkor kinéztem amikor sziámi telóhoz legyártották az eredetit.
[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
Sziasztok! Már a Lollipop frissítés óta nagyon fura volt a telefonom és tengap teljesen behalt: folyamatos fagyás, lassúság és percenként rezgett (??). Gondoltam itt az ideje romot cserélni. CM oldalán azt írták, hogy nem kell root a cwm-hez, szóval kipróbáltam anélkül 3.10.6-os odinnal és heimdallal is, de egyikkel sem sikerült, a heimdall hibát dob, az odin azt írja, hogy jó, de ha download módból egyből recoverybe bootolok, akkor is a gyári fogadott. Próbáltam twrp-vel is, de ugyanez. Utána próbáltam előre rootolt romot feltenni, de az valamiért hibába ütközött és bootlopba ment. Kihoztam belőle és wipeoltam egyet, de most még katasztrofálisabb a helyzet, a telefon teljesen használhatatlan. Valaki legyen szíves és segítsen, hogy a cwm-t feltegyem, mert elég melós hetem lesz és telefon nélkül nem tudok dolgozni.
Előre is köszi!Legyen szép napod!
-
Weeman1
veterán
válasz matyi94 #29910 üzenetére
Szia
Én ma raktam fel ezt:
AUDAX L v22.3
Eddig minden ok vele.
Twrp-t használj,ne Cwm-et.Xiaomi 11T Pro
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Van olyan root app ami használható 5.0-án? Lengyel romot szeretném rootolni de nem találtam semmi normális ill. veszélytelen megoldást. Ötletek?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
senior tag
válasz matyi94 #29912 üzenetére
openrecovery-twrp-2.8.0.2 ezzel tuti megy, de knox-ot offravágja.
majd ezt húzd rá:philz_touch_6.13.0jópár 100 hsz-el előrébb leírtam a leg egyszerűbb menetet root-ról twrp-re.
(annál egyszerűbb nincs)meg egy kérdés (#29910)-re.
előre rootolt romot hogy raktad fel twrp, cwm nélkül?[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
Ebben a percben sikerült megcsinálnom! Mindenkinek köszi az infókat!
Kérdésedre a válasz: valahol volt egy guide ahol Odinból kellet felrakni, de nem ment.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
matyi94
senior tag
Az egy fájlos cm12 romokat ugye fel tudom tenni minden további nélkül? (tudom, sokan nem szeretik a nightly buildeket, de én valahogy bírom)
Legyen szép napod!
-
soultrapp
senior tag
Helló!
Sony xperia zr-ről valtanek note3 ra vagy Huawei ascend mate 7 re.
szerintetek melyik lenne a jobb választás?
kíváncsi lennék egy két véleményre elfogultság nélkül,ha lehet.
köszi! -
matyi94
senior tag
Egy kis helyzetjelentés:
Tegnap felment a cm12, kipróbáltam 3 féle recoveryt, de maradt a twrp. Felraktam a CyanDeltát, amivel 20 megás csomagokkal tudom frissíteni a romot, ha jön új, ez nagyon kényelmes. Eddig nagyon elégedett vagyok vele.Csak a youtube-al volt egy kis bajom, de a főbb funkciók ott is működnek. Az egyetlen dolog, ami zavar benne, hogy nincs rendes százalékos akksi-visszajelzés.
A fellegekben járok, végre normálisan használható és gyors a telefon. A cm-re tök jó témák vannak, bár nekem az alap jött be eddig a legjobban.Legyen szép napod!
-
törölt tag
Aki Note-ot vesz, azt mi viszi rá a CM-re? Nem tudom megérteni.
-
senior tag
-
senior tag
válasz #81280768 #29927 üzenetére
nem valószínű, de ha kell a knox akkor cm helyett már gyárit használnék, bloatwarelni, személyreszabni lehet,
meg ugye az s5-n4 plugineket az viszi, ellentétben a cm-el.
(nehogy férreértsd, szeretem a CM-et és sokat használtam is régebbi platformokon.)Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
senior tag
-
kcs73
aktív tag
Up.
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
laci0530
senior tag
válasz bbubby00 #29896 üzenetére
Ugyanígy jártam nemrégiben én is a 64 GB-os cl. 10-es kártyámmal, először nehezebben ment a másolás rá (róla tökéletesen), aztán írásvédett lett, végül megformázni sem lehetett. Szerencsére garanciás volt, szó nélkül cserélték.
(Szerk.: még a szemem előtt ketté is vágták, hogy a személyes fájljaimhoz, amiket nem lehetett róla eltávolítani sem, illetéktelenek véletlenül se férjenek hozzá.)
[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
Egy indok amiért érdemes lehet váltani Note 4 - re. Ma alakult először úgy hogy navigációt kellett használnom napszemüvegben és meglepődve tapasztaltam hogy tökeletesen lehet látni a kijelzőt és nem kellett hunyorogva néznem napszemüveg nélkül mint a Note 3 nál. Engem ez nagyon zavart, elég érzékeny a szemem a fényre.
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz laci0530 #29935 üzenetére
Nekem az 1éves jótállásom sajna lejárt Így vehetek drágán ismét egy újat... sőt már a cuccaimat sem tudom lementeni róla...
Másik. Spigen tokot soha senki ne vegyen, mert már a második hullik széjjel... Pedig nem nyúzom[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
laci0530
senior tag
válasz bbubby00 #29937 üzenetére
Ez pech (nekem asszem 10 év járt rá, nem gondoltam, hogy ki is kell majd használnom.) Tokot én egy kínai egy-kétezer forintosat használok már lassan fél éve, kutya baja, bírja a strapát, csak a hátlapi kitámasztó része (asztali használathoz megfelelő, bár főképp a gyermekeim képei mennek rajta diavetítésként olykor) lazább egy kicsit.
Túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki, ezek használati eszközök, előbb-utóbb tönkremennek, persze bosszantó, amikor bekövetkezik és az ember idő előttinek érzi.
#29939 geryboro: nem nagy ügy persze, de megnyugtató volt, amikor az orrom előtt szó nélkül szétvágták a kérésemre, nem kellett bevizsgálással, stb. az időt húzni, szerződések, fordításaim, családi fotók is voltak rajta (azóta ami fontosabb, .rar-ban tömörítve, kóddal védve tárolhatom), nem szerettem volna, ha más kezébe kerül, akkor inkább benyeltem volna azt a kb. húszezer forintot, amiért egy újat vehetek.
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
Volt ma kint a Samsung szerviz... Sokat röhögtem az biztos És köszönöm a precíz munkát és hozzáállást a Samus kollegától!
Barátnőmnek az S5 töltője és kamerája adta meg magát. Kaptunk új töltőt és Nagy meglepetésre egy zsír új készüléket is, mivel ez szériahiba.
Tehát 1.év lejárta után is elég a garanciapapír, nem kell számla. Knoxot fogja nézni a szervizes, az pedig nemérdekli, hogy most nekem CSC-m XEH vagy BGL, tehát azzal nem is fogok szenvedni, hogy átírogassam
Megjegyezte azt is, hogy minden szervizes ismer engem a Spigen tokos história végett(#29940) laci0530:
Sajna fél éves 7ezres eredeti Spigen toktól nem ezt várja el az ember... Képet nem készítettem, de a másik oldala is így néz ki..
Memkarit pedig én is mostmár csak min5év garisat veszek. Bár ehhez elég jó áron jutottam hozzá 2év garival, amiből 1év eltelt már a vásárláskor[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Hauptmann
addikt
válasz bbubby00 #29941 üzenetére
Amikor nálam volt a házhozjövő, rákérdeztem a számlára, azt mondta, hogy a szabályzat szerint el kellene kérniük, de ezzel nem mindegyik szervizes foglalkozik. Ez is olyan,mint a KNOX. Van aki nézi, van aki leszarja (max. az utóbbinak a fizetéséből levonják,ha kiderül ).
-
törölt tag
Akkor nem csak én jártam így a Spigennel.... Pedig minőséginek hat(ott). :/
-
Dictator^
veterán
válasz #24536576 #29943 üzenetére
Mi is történt a Spigennel?
Pár posttal lentebb látom.. viszont nálam csak a szélei állnak el a sok le-fel vételtől (kocsiba aux-on hallgatok zenét a telefonról, és eddig a jack-to-jack kábelem vége elég bumszli volt.)[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Arolotifar #29947 üzenetére
-
Zsirmanc
aktív tag
Jön az INGYEN iGO !
http://index.hu/tech/2015/04/15/visszater_a_mobilokra_az_nng/
Mig irtam beelőztek...
[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen