Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • togvau

    senior tag

    válasz tomy86 #13646 üzenetére

    de, azon múlik. Elég egybehangzó véleménye van a szoftverfejlesztőknek arról, hogy az indiai fejlesztők borzalmasak, néha meg is lepődök rajta mennyire. (amúgy a HR, és salesesek is szeretik emlegetni az indiai angol szépségeit :D ).
    Sokunk találkozott már nagy szerencsétlenségére indiai kódokkal, amiket fel kéne javítani, mégtöbb az india supporttal, akik legtöbbször úgy végzik a munkájukat, mint gizike a naaagy cucilista állami vállalatnál. Na meg az indiai telefonos scammerek, adathalászok... az évben már 20 különböző számát tiltottam le az egyiknek.

    Egyébként a leglesújtóbb véleményt pont egy indiai youtuber fogalmazott meg honfitársairól, hogy milyen törtetők, lefelé taposnak, fölfelé nyalnak, és minden elkövetnek, hogy szakértőnek látszódjanak, így gyorsan vezető pozicióba lefetyelve magukat, amúgy csupa hulladékot kiadva a kezeik közül, amik aranyozott papírba csomagolt ürülékhez hasonlíthatóak.

    A google minőségbeli mélyrepülése is azóta tart mióta átvette az az indiai, és nyilván hozta a rokonságot is a céghez... Amióta nem igazán sűrű az új feature, viszont a hardverigény durván nő, egyre több semmit mondó "valami hiba történt :(" hibaüzenetekkel, vagy 5xx errorokkal, nem csak androidon, hanem a webes alkalmazásaikban is.

    #13649 az mindegy milyen nemzetiségű cég, a nagyobbak már mind tömegével alkalmazzák az "ócó" indiaikat, a fáccsebúk is, az epl is, a gopro is, és a többi... hisz a profit a lényeg, a többit megoldja a reklám, na meg a birka már úgy se tud nagyon választani, hisz mit választasz a fáccsebúk helyett? Mit a gúgel helyett? Epl-t? Csöbörből vödörbe...

    [ Szerkesztve ]

    hitler, sztálin, micro usb

Új hozzászólás Aktív témák