Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz junior11 #5096 üzenetére
Poco egyik bemutatóján sem közli a frissítési ütemtervét. Egyébként volt hír korábban arról hogy lesz MIUI 15 (bár valószínűleg Android 13 alapon). Fog még jönni update, csak sokkal ritkábban. De legalább nem kell kimennem az udvarra ha telefonálni akarok mint az öcsémnek a Samu S10-esével.
Poco F6
-
Krisztián12
tag
Közelségérzékelőm egyáltalán nem működik.
CIT tesztben sem.
Megér reset-elni egy próbát vagy hardverikus hiba lesz?One Ui
-
nagyúr
válasz Krisztián12 #5104 üzenetére
Megér, mentsd le az adataid előtte.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
D@niel
addikt
válasz Krisztián12 #5104 üzenetére
Más: pixel experience csatornán most jött a hír, hogy novemberben érkezik az A14 👌🏻
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz Krisztián12 #5108 üzenetére
Szuper. Nekem is segített anno.
-
Krisztián12
tag
Tegnap este kissé komolyabban meg ilyesztett..
Ugyanis nem volt hajlandó bekapcsolni "POCO" felirat s tovább semmi ,bár sötéten a kijelző világgított "azaz bevolt kapcsolva" S az érintéseimet is érzékelte..de semmi több..
Gyári beállítás után oké lett ,bár kezdte a közelségérzékelő "bohóckodását" ismét "Ne takarja le a kijelzőt" üzeneteket dobált.
Ma reggel még elégeltem s teljes formázás után újratelepítettem majd utánna is tettem egy formázást
S most ok
Remélem még elmegy egy néhány hónapig S nem kellesz minden héten újra raknomOne Ui
-
Spec
őstag
válasz Krisztián12 #5110 üzenetére
Egy okostelónál mit értesz teljes formázás alatt?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Krisztián12
tag
Igen
Teljes formázás újratelepítés ,De megint kezdi a közelségérzékelőm..hol van hol nincs..Mivel balesete volt S a kijelző is pont ott sérült így sajnos feltételezhetem ,hogy ez hardverikus dolog lesz?
Balesetóta csinálja hiába kapott új kijelzőtOne Ui
-
DeFranco
nagyúr
válasz Krisztián12 #5113 üzenetére
szerintem ez így látatlanban elég valószínű
-
szita.erno
aktív tag
Üdv! Tudtok nekem segiteni. Hogy tudom szim kártyáról áthelyezni a telefon számokat a készülékbe .
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
siddis
őstag
válasz szita.erno #5116 üzenetére
Névjegyzék (és nem a Tárcsázó) és ott valamelyik hamburger-menüben Importálás-Exportálás -- vagy valami ilyesmit keress, nem gyári van a telefonomon..
-- Aux armes, citoyens --
-
Tompika777
senior tag
válasz szita.erno #5116 üzenetére
Névjegyek-->Javítás és kezelés (jobb alsó sarokban) - - > SIM kezelés
-
szita.erno
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Krisztián12
tag
válasz Krisztián12 #5110 üzenetére
Bekapcsoláskor vagy újra indításkor megint csak másodjára s lassabban kapcsol be. Újratelepítés után is
Jelenlegi 14.0.1 xiaomi.eu
Szoftver frissítés 14.0.5 -re érdemes lenne egy próba?
Vagy hardveikus probléma lesz?One Ui
-
rolandhun95
tag
Amúgy nem tudom másnak is feltűnt már de az automatikus indítás is eltűnt az alkalmazás beállításainál.
-
MODERÁTOR
válasz rolandhun95 #5121 üzenetére
Nem tudom, milyen appot nézel, de a rendszer alkalmazásoknál pl. nincs ilyen opció.
Xiaomi 13T
-
rolandhun95
tag
válasz Viktor0610 #5122 üzenetére
Bármelyik appnál, itt volt egy olyan hogy "automatikus indítás"
-
nagyúr
Ez azért gáz. Tegyék vissza!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
yanna
addikt
válasz rolandhun95 #5123 üzenetére
Azért lehetőség maradt máshol.
-
rolandhun95
tag
Ja, maradt, a BIZTONSÁG app-ban.. De ott is csak akkor jön elő, ha valamit lefuttatsz 😆, különben nem találod sehol.
Narxis: értem én az iróniát, de ez akkor is full gáz. Ilyen egy nyamvadt, idióta, elb@szott, felhasználóbarát-talan operációs rendszert a világon nem láttam. Úgyhogy soha többé MIUI! Kezdődött a gyorstöltés problémával, utána közelség érzékelő szarakodott, majd BT csatlakozási problémák, random fagyások, ja és 10 fok alatt olyan a kijelző mintha 15fps lenne (görgetés, lapozás). Már meg van másfél éve, megy ameddig megy, eladni nem tervezem ezek miatt. Na most hogy jól kidühöngtem magam, nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek 😆 -
nagyúr
válasz rolandhun95 #5126 üzenetére
Nem volt irónia...csomószor kell bekapcsolnom az appoknál. Van vagy 30 live wallpaperem amit ha éppen használok akkor bekapcsolom ha meg nem használom akkor kikapcsolom, feleslegesen ne induljon el. Meg még használom más appoknál is de ott elég egyszer bekapcsolnom.
Amúgy AOSP gyorsabb, smothabb viszont a színkezelése jobb a MIUI-nak sajnos és a hang is egész jó, AOSP-on mindig telepítenem kellett Dolby-t és/vagy nlsound-ot, bár crdroid-ban alapból van dolby. MIUI-n nem használok semmi mod-ot, még a No Gravity kernelt se tettem fel. Kíváncsi voltam, hogy jobb-e az akku idő de nem érzek szignifikáns különbséget. Talán AOSP jobban merül és ott a pixel-es cuccok miatt kell gms doze magisk modul. Nekem nagy panaszom nincs bár a 120W-os töltés miatt gondolkodtam egy Redmi Note 12 Pro Plus-on, meg az Poco F5 is érdekes de rájöttem, hogy eléggé halott az androidos játékipar, nincsenek már nagy AAA címek ami miatt kellene a combos hardver. Szóval nekem felesleges pénzkidobás egy új teló, főleg, hogy kiszednek belőle mindent, se microsd, se fm rádió, nagyrészt már jack csatlakozó sincs.
-
yanna
addikt
-
Pityu.
nagyúr
Igaz néha akad kis bosszankodás nekem is de nem igaz amiket leírtál egy két dolog meg csak xy modelleknél de ott se mindnél. Inkább a támogatási idő lehetne hosszabb pl.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Van egy ilyen telefonom, most lett benne gyári akksi cserélve. Igaz nem annyira merül mint a régi akksival, de így is látványos a merülés. Valakinek tipp, hogy miért? Illetve olvastam valahol, hogy valaki a régiót át rakta lengyelre és dobott fel neki frissítést, sajnos nekem nem. Mutatom milyen verzió az enyém. Lehet frissítéssel rendbe jönne az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Egyébként ahogy Szaraz javasolta valóban ég és föld egy nem miui rom. Én a K&H miatt Arrow OS-re váltottam. Villámgyors és nem zabálja az aksit. Ma utaztam 300Km-t nagy részét gps-el, amikor nem kellett navigálni, akkor meg nem vezettem, tehát tudtam nyomkodni. 11%-ot merült a fenti használat mellett kb 8 óra alatt. Összehasonlíthatatlan a miui-val.
-
beller
aktív tag
Gondolkodom az eredeti miui lecserélésén én is crdroidra. Van erről részletes leírás valahol, mert hogy láma vagyok ez ügyben. Az is kérdés hogy a jelenleg telefonon lévő adatokat le kell menteni valahova?
-
v.attis
őstag
Szeretném is a Cr-t, csakhát az a fránya mobilbank. Már írtam a supportnak is a cr-droidnál, bár nem tudom mit kezdhetnének vele, ha nem ismerik behatóan a K&H alkalmazását... Nem is jött még válasz.
Root semmiképp nem lesz, nem akarok vele foglalkozni, nem is venném hasznát. Régebben rootoltam már a telót, aztán egyszercsak letiltott a mobilbank az elrejtés ellenére is. Emiatt egy percet sem áldozok rá, mert nem tartom biztos megoldásnak.Egyébként miért nem megy a cr-en a K&H? Miben más, mit nem tud, miközben az Arrow simán viszi? Azt tudom, hogy lineage alapú, de ezen kívül? Vagy csak ez az egyetlen gond? Akkor Lineage OS alatt sem menne? Azt még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
-
D@niel
addikt
válasz v.attis #5134 üzenetére
Nekem pixelen kedvenceim az élő föld háttérkép, ami EU felett van, és este felé reggelig a kontinensen égnek a lámpák, napközben világos a bolygó. Vagy gmsdoze-al éjszakai, mindössze 2-3%-os merülés.
Most beállítottam az animációkat 1.5-re, így egész ios-szerű.
Amit még szeretek az ambient display: amikor kézbe veszem a telót, felkapcsol a kijelző.
Hasznos még továbbá a status bar-on a dupla koppos kijelző zárás.Cr-ből a comic sans font hiányzik; próbáltam több module-t, egyikben sem volt benne.
@v.attis: Lineage-ra heti szinten van frissítés, na, ott aztán minden mm-t egyből javítanak.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
-
Papix
tag
Sziasztok!
A lányomnak most jött vissza a telója szervízből.
Alaplapot cseréltek és global romot tettek a szervízben rá 13.0.3.0 SJUMIXM. Frissítést nem talál OTA-n, viszont gondolom van frissebb amit fel lehet tenni kézi mókolásal.
Melyik zip file-t kell letölteni a telefonra, az OTA update-et 14.0.3.0.TJUMIXM-et?
Régen csináltam ilyet, nem emlékszem már rá.Előre is köszönöm.
-
Papix
tag
Ezzel a verzióval próbálkoztam, de betának ismeri fel. Ez létezhet?
[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
A 13.0.4.0.-ra is beta verziót ír. Az a bizonyos kezd tele lenni.
Láma kérdés: sim kártya nincs még a telefonban, emiatt lehet, hogy csak beta-nak jelöli?
Mi fiókba be van jelentkezve. {Ötlet valakinek?
-
margithid
veterán
Vajon mi megkapjuk a hyperos-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs