Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Én is teljesen jól elvagyok gyári Romon.
Futó alkalmazás is ment a háttérben gond nélkül, nem lett kilőve. -
DeFranco
nagyúr
nekem ez kicsit pebpac-nak (sic!) tűnik, gyári rendszeren nincs semmi ilyesmi.
app jogok elvétele van, de az nem miui, hanem droid funkció, és itt kevésbé gyakori és kevésbé aggresszív, mint a samsung (one ui) vagy a motorola (kvázi vanilla droid) alatt
összességében a miui szól bele legkevésbé abba hogy hogy használom a telefont
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Nem értek egyet. Ahogy megyünk előre egyre jobb a memória kezelés. A miui 14-ben már nem lövi ki az appokat annyira(persze kell a lakat néha). A 8 gigás verzió van meg. Sokszor 2 giga szabaddal el van. Van tapasztalat Huawei és iPhone fronton azok voltak az agresszív memória takarítók.
-
MODERÁTOR
-
Alarikman
senior tag
válasz Viktor0610 #4605 üzenetére
Jaja, csak annyi, hogy egy chat program(ami nem a nagyok közé tartozik lásd Messenger, stb.) amíg nem támogatta a push üzeneteket addig kb használhatatlan volt, mert az iOS kb 10 perc után bezárta a háttérben. Sok mindent próbáltam de hiába, utána kerestem olyat ami tud push-t az illetőnek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #4605 üzenetére
Hááát, amik az én környezetemben vannak ja, gagyik, nem tudom mifélék (kb. 4-5 db), de ha hozzám vágnák elugranék....
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #4608 üzenetére
Haha, akiknek a MIUI a barátjuk azoknak ellenségre nincs is szüksége.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
rolandhun95
tag
Sziasztok. A systemui plugint lehet valahogy downgradelni? Most tettem fel a miui 14-et de ezt az új felületet nem tudom megszokni. (A control centerre gondolok ahogy lehuzom fentről)
-
Pityu.
nagyúr
válasz rolandhun95 #4612 üzenetére
Beállítások/értesítések és irányítóközpont/az irányítóközpont stílusa
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nagyúr
De minek kell ez? Miért kellenek ilyen törlések, optimalizálások meg tököm tudja mik amik csak gondot okoznak ráadásul beleépítve a rendszerbe? Amúgy pont crock fórumtárs írt erről a xiaomi.eu fórumán és egy magisk modult is csinált ami elvileg ezt megakadályozza de nekem nem működött, lehet, hogy tényleg xiaomi.eu specifikus, majd egyszer felpattintom a gyári ROM-ot de most már belaktam a crdroidot, nem nyúlok hozzá.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Pityu.
nagyúr
válasz rolandhun95 #4617 üzenetére
Hát két verzió van a régi hagyományos vagy az új iphone stílus.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
forum_user
tag
válasz Tompika777 #4579 üzenetére
Nekem most a 14.0.2 verzió lengyelről magyarra visszaállítva lett elérhető. Pedig úgy látom van 14.0.3 is. Nem mintha túlzottan érdekelne, de miért nem a legfrissebbre teszi ilyenkor ha megjelenik a frissítés?
-
Tompika777
senior tag
válasz forum_user #4621 üzenetére
Honnan látod a 14.0.3-at?
A múltkor írta valaki,hogy elírta és 14.0.2 van neki is.
De ha találsz frissebbet,akkor nyugodtan tedd fel. -
Fall-N
veterán
Járt már valamelyikőtök így? [link]
Röviden ha hívást fogadok akkor MIUI 14 frissítés óta a szenzorok nem működnek. Újraindítás után jó újra minden addig még nem fogadok újra hívást. Kerestem a témában és a persist.img flashelést írták. PC nélkül gondolom nem tudom megejteni (nincs PC-m otthon). Ha az egész ROM újra lenne Mi Flash-el rakva az ugyanúgy megoldaná a dolgot? Csak azt nem értem, ha teljes ROM-ot újratettem (Frissítés alól letöltöttem a teljes ROM-ot és ráereszettem), akkor nem írta felül a /persist patríciót?Most Logcat Extreme-mel próbálom nézni mi okozza, de eddig nem találtam semmit. Illetve LABD alól lekérdeztem a dumpsys sensorservice adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Nekem se talál frissebbet 0 14.0.2-nél.
Ha más frissítést nem is kapnánk, csak mondjuk még pár biztonságit, én azzal is kiegyeznék.
Miui 15 meg nagy meglepetés lenne. -
forum_user
tag
-
Tompika777
senior tag
válasz forum_user #4625 üzenetére
Nos,ha neked Global Stable van fent,akkor frissítsd...
De itt a legtöbb embernek az európai EEA rom van,abból pedig nincs 14.0.3 csak 14.0.2,ezért nem is talál frissítést se magyar se lengyel régión. -
-
forum_user
tag
válasz Tompika777 #4626 üzenetére
Köszönöm druszám! Én ennyire már nem vagyok elmélyülve a technika világában.
-
DeFranco
nagyúr
válasz forum_user #4631 üzenetére
Mert tesztelik. Azért nem rolloutolják mindenhova egyszerre, hogy ha van valami bug, akkor ne taroljon mindenhol, diverzifikálnak.
Ide is fog jönni, csak egy másik hullámban.
-
Pokesz007
senior tag
válasz Viktor0610 #4554 üzenetére
Pontosan melyikkel frissítsem kézzel ?
Nekem most
Global 13.08 Stabill SJUMIXM
Android verzió 12 SKQ1.211006.001️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
MODERÁTOR
válasz Pokesz007 #4633 üzenetére
Ez jelenleg a legfrissebb: V14.0.3.0.TJUMIXM
Ha ezt nem tudod feltelepíteni, akkor próbálhatod ezt is feltenni: V13.0.9.0.SJUMIXM, majd utána feltenni az újabbat.Xiaomi 13T
-
Pokesz007
senior tag
-
gyemipapa
senior tag
Többször előfordul, hogy ha csörög a teló, ahogy veszem elő, oldalt véletlenül megnyomom valamelyik gombot, és ezzel elutasítom a hívást. Ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy csak a kijelzőre reagáljon ha fel akarom venni vagy el akarom utasítani?
Én nem találtam ilyen opciót, de lehet, én vagyok a béna.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #4643 üzenetére
Értem. Ráadásul ugye nem is hangerő gomb ..
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #4641 üzenetére
Én sem, ezért is írtam a hangerő gombot. A hívás elvileg az elsődleges feladata a telefonnak, így nem lehet gombbal elutasítani.
-
tsiga18
tag
Sziasztok,
A miui 14-ben is megmaradt a gyári megoldás az alkalmazás klónozásra?
-
tsiga18
tag
Az előző kérdésem úgy néz ki tárgytalan, nem talál a telefonom miui 14et, jelenleg ez van rajta:
[kép]Szerk: ehhez kell asszem a régió váltós mókázás
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
-- Aux armes, citoyens --
-
Fall-N
veterán
Ha döglődik az alaplap akkor milyen tünetek vannak? Nekem a szenzorok mostmár biztos, hogy hardveresen rosszak, legalábbis a proximity az kuka. Volt factory reset, de első beállítás után sem működött a közelség érzékelő (állandóan 0 értéket mutat, tehát olyan mintha le lenne takarva). A többi működik, de egy idő után nem éri el a szenzorokat a rendszer ilyenkor újra kell indítani. Azért is gondoltam az alaplap hibájára.
Elsőre azt gondoltam, hogy csak koszos a rács ahol van a közelség érzékelő, de tisztítottam mindennel, még sűrített levegővel is.
Ha netán bedöglik, akkor biztos nem veszek Xiaomi/Redmi/Poco telefont, akkor Motorola G32 lesz az utód. Azt legalább kapni 6/128 kiszerelésben 60ezer körül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest