- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Korábban leírtam a saját tapasztalataimat. Én úgy vettem észre, hogy az appokat "kilövi" az OOS a memóriából egy idő után. Tehát ha tegnap este mondjuk Vibereztem és néztem a 9gag-et, akkor ma reggel ezeket elindítva olyan, mintha újraindítottam volna a telefont, és "nulláról" be kell töltenie őket. Korábban ezek a memóriában maradtak, és ha rájuk tapicskoltál élből váltott is oda. Én nem tapsikolok a dologért, hogy őszinte legyek.
De ezt leszámítva a rendszer sebességével semmi probléma. Tehát ha menet közben váltani kell az alkalmazások között, minden villámsebesen megy, mint előtte. A net sebességével sincs gondom.
Hozzáteszem, nekem teljes wipe volt az OOS 9.0.3 feltelepítése előtt...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Misi_D
tag
Esetemben én frissítettem, azaz nem nulláról telepítettem (nem volt mókolás a telón előtte, így nem is volt szükség wipe-ra a frissítésnél). Az ujjlenyomatos ébresztés-feloldás borzasztóan belassult, sőt, gyakran van olyan, hogy már nem bírom tovább a várakozást, és inkább rányomok a bekapcs gombra, majd utána ismét jön az ujjlenyomatos feloldás, ami ekkor már szépen megy. Simán el tudom képzelni, h az ujjlenyomat-vizsgálatot is kilőtte a szoftver a háttérben, azaz várhatnék én napestig arra, hogy feloldja "alvásból"...
Erre valakinek valami megoldás? (Wipe-on kívül, nyilván.) Thx!Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
-
Misi_D
tag
A Pixel Experience-szel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van olyan feature/goodie benne, ami miatt érdemes lehet "átváltoztatni" szoftveresen Google Pixellé a telt?
Olyasmit hallottam, h jobb/szebb képeket lő így a telefon, ez reális lehet?
Gondolkodom, h átállok másik ROM-ra, mert ez a bénázás a feloldással nagyon zavar, s ha már lúd...Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
snyper990
őstag
válasz Macika66 #6643 üzenetére
Tokot is használsz mellette? Milyen tokkal kompatibilis?
Én is rendeltem ebből az üvegből, mert még a gyári fólia van a telefonomon. Mondjuk különösebb baja nincs (az ujjlenyomatgyűjtést leszámítva), de jobban szeretnék üveget. Viszont most egy Spigen Neo Hybrid tokom van, amitől biztosan nem lehet feltenni az üveget -
asturel
őstag
Van még valamilyen hátránya a LineageOS-nek (16.0) OSS-hez képest? Régen pl. a kamera a zárt blob miatt gyengébb minőség volt, ez már "megoldodótt"?
-
Tanisz
senior tag
válasz snyper990 #6648 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, jötte egy újabb patch és minden kisimult
Pontosabban a 9.0.4-es verzió.A gyári visszaállítást-újra belakást szerencsére sikerült megúszni, arra egyenlőre úgysem lett volna időm
(#6649) twollah1976 köszi a jelzést
(#6650) M3oH köszi Neked is nekem mindent megoldott a 9.0.4-es patch, miután itt írtam, rá pár napra jött ez a patch, ezért is nem válaszoltam ide senkinek, mert gondoltam tesztelem, hogy minden okés-e.
Most már olyan a rendszer mint régen volt, nagyon fluid Fura, hogy a 9.0.3-as nálam ennyire akadozva működöttt.
Az akku idő szerintem is csökkent, de annyira nem zavar, lehet már a telefon is öreg, ha jól számolom 2 éves múlt idén(#6651) Cifu köszi a tanácsot, észrevételt engem az nem zavar, korábbi verziónál (7,8-as droid) is mindent kilőttem 1-1 nap (ez ilyen mániám, hiába van elég RAM a telefonban ), most sem zavar a 9-es droidnál, hogy kilő mindent a memóriából egy idő után, csak a nulláról indítás nagyon keservesen indult a 9.0.3-as verzival, most a 9.0.4-es megoldotta, gyorsan indul minden, azt nem figyeltem, hogy most is olyan sűrűn lövöldözget ki mindent a memóriából vagy sem.
(#6652) f_sanyee fura, én nem vettem észre, hogy késnének az értesítések, ugyanaz mint régen
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Misi_D
tag
Egyetértek, nálam is sokat javult az ujjlenyomatos-feloldás probléma a 9.0.4-el. Nem mondom, h azonnali, de tényleg csak picit kell várni, egyáltalán nem veszélyes. Ill. most már nincs olyan, h tartom rajta az ujjam akár percekig, és nem történik semmi.
Viszont az akkuidő meg romlott - igaz, még mindig jobb, mint a Pie előtt. Tehát, összességében elégedett vagyok.Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Tanisz
senior tag
Hmm...nekem az ujjlenyomat-feloldással, olvasással sohasem volt gondom. Na akkor mindenkinél más és más problémák jöttek elő, ez nagyon jó
Fura, mert 6-ról 7re átálláskor vagy 7-ről 8-ra updatekor semmi gond nem volt, most meg a 9-esnél miért vannak, fura. Hanyagabbak lettek volna a fejlesztők?
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
snyper990
őstag
Egyébként a support oldalról is a 9.0.4 tölthető már egy pár napja.
Viszont legalább régen még elérhetőek voltak a régebbi verziók is, most már azokat nem találom. Szerencsére az 5.0.8-at még időben letöltöttem, ha később valamiért mégis meggondolnám magam -
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Hogy tudok váltani a felhasználók között?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
snyper990
őstag
-
M3oH
addikt
Igen, nagyon pozítív hogy 3éves modellt nem hanyagolnak. Nem sietős a 3Tm cseréje, de azért nézegetek. És mindig vhogy arra jutok, hogy marad OP. Xiaomi vasak jók, de vhogy a szoftveres rész nem jön össze, mindig van vmi szenvedés velük. Honorok szintúgy, meg a nem amoled kijelző bántja a lelkem
-
g0dl
addikt
válasz twollah1976 #6673 üzenetére
Digi Volte ügyben van változás?
-
twollah1976
őstag
Szoval anno probaltam a VoLTE-t bekapcsolni mindenfele modszerekkel, de egyszeruen nem adja ki.
Az az erdekes, hogy a Redmi 6-on be tudtam, tudom kapcsolni a VoLTE-t.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
g0dl
addikt
Hali
Rootolt 5.0.8 OOS-t használok, és nem találom a cpu governort hol/mivel lehetne szabályozni?
Tid valalki segíteni? -
félisten
3rd party programmal, mint a Kernel Adiutor vagy az Ex Kernel Manager .
Viszont én sose használtam ilyen programokat, abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy a fentiek megfelelően működnek az 5.0.8-al, szóval kellő óvatossággal célszerű közelíteni az ilyen programok használatát...
[ Szerkesztve ]
-
bdavid94
tag
sziasztok
Sajnos megadta magát az akkumulátor a telefonomban, elküldtem a oneplushoz viszont irreálisan drágán szeretnének szervizelni, alaplapot is cserélni szeretnének, amit én szeretnék elkerülni ez így (150€ lenne) lássuk be ennyit nem ér a telefon, beszéltem a supporttal akik "továbbították" a kérést, hogy csak akksit cseréljenek, ha lehetséges, de szerintem ezt a szervíz el fogja utasítani. Rendelt már valaki kínából ebbe a telefonba olyan akksit ami hosszútávon jól működik?
-
-
félisten
válasz bdavid94 #6679 üzenetére
Gondolom megindokolták, miért szeretnének alaplapot cserélni, nem elképzelhetetlen, hogy nem csak az aksi adta meg magát, hanem az alaplap is (esetleg a kettő összefügg). Alaplap + aksi csere 150 euróért nem irreálisan drága, ilyen ára van egy gyári szerviznek. Nemrég egy LG G6-os kapcsán találkoztam ilyennel, az alapcseréért a nem hivatalos szerviz is 30e Ft-t kért.
Hogy nem ér ennyit a telefon, az nézőpont kérdése, ha 6/128-as, akkor a hardver aprón pont ennyiért mennek most a 3T-k, és azokban ugye nem új aksi és alaplap lenne. Ha a kijelzőjével nincs probléma, akkor ez ha nem is zseniális üzlet, de nem is mondanám azt, hogy nem éri meg.
Az XDA-n például ezt ajánlotta valaki, de általánosak az olyan tapasztalatok, hogy az Accubattery az elején kiír 3300-3500mAh-t, aztán mélyrepülésbe kezd rövid idő múlva a kijelzett érték és a tapasztalt élettartam is. Páran azt javasolják, hogy utángyártott aksival ne használd a DASH töltőt, mert abból bajok lehetnek...
-
bdavid94
tag
Igazából összetett a dolog, mert a telefonon volt már alaplapcsere op-nál előlapi kamera nem működött, majd most mikor igényelni akartam a szervízt csak a support chaten keresztül sikerült (utólag kiderült az eredeti számmal ment volna csak nem akartam vele szórakozni, nehogy később menjen a fejvakarás, hogy akkor most hol is van a telefon) a supportos megcsinálta a ticketet viszont teljesen üresen battery/heat opcióval leírás magyarázat minden nélkül. A telefont a ups tracking leadása után 1 órával már meg is vizsgálták, így nem hiszem, hogy a szervízt túl tolták volna illetve csak a 64-es modelről van szó ami két hónapon belül 3 éves lesz, és sajnos a hátlapja sem túl szép
Amennyiben nem jutunk előbbre szerintem megpróbálom a linkelt akksit
[ Szerkesztve ]
-
LineageOS mikor kapja meg az Android 10-et?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
twollah1976
őstag
Elbucsuzom toletek,
XiaomiRedmi Note 8 Pro-ra valtottam.Akit erdekel annak van egy elado OnePlus 3T telefonom.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
golya85
csendes tag
válasz twollah1976 #6691 üzenetére
Szia!
Majd írhatnál egy beszámolót pár nap után a tapasztalataidról (esetleg privátban). Xiaomi/Redmi felé nézelődök én is, Note 8 Pro, vagy talán Mi 9T (Pro?). Az új OnePlus mobilok sajnos már nem az én pénztárcámhoz készültek. Pedig ez a 3T nagyon megérte az árát. -
twollah1976
őstag
Picit osszecsusztak a dolgok addig is itt van par kep a Redmi Note 8 Pro kamerajaval es egy 4K-s teszt video.
A 64 MP-es kepeket valamiert nem kezeli a Fototrend oldal.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
golya85
csendes tag
válasz twollah1976 #6694 üzenetére
Simán jók, már amennyire én értek a fényképezéshez.
-
HSM
félisten
válasz twollah1976 #6694 üzenetére
Nekem a kamera szoftver volt kb. a legnagyobb visszalépés a Mi Mix 2s-re váltáskor. Az 1+3 kamerája és szoftvere szerintem nagyon jó volt, ezzel meg egy mezei RAW fotót nem tudok a gyári alkalmazástól kérni. A mértéktelen kikapcsolhatatlan utófeldolgozásról nem is beszélve.
-
csipuka
senior tag
válasz twollah1976 #6697 üzenetére
Nem voltam biztos, mi ez a dickfie, meggugliztam, most mar biztos vagyok benne. Erre barmilyen kamera jo, megha szemcses kepet is csinal.
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Most már jó pár napja időközönként nem érzékel rendesen az ujjlenyomat olvasó. Többszöri érintésre, olvasó megtörlésére se változik a dolog, többnyire muszáj beírnom a biztonsági kódot. Nem hiszem, hogy bármit változott volna az elmúlt 2 és fél évhez képest a technikám Másnak van hasonló problémája? A telón még mindig az 5.0.6-os OOS van, a sok negatív tapasztalat miatt nem akartam frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest