- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zselijan
csendes tag
válasz adamfriday #4461 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
-
zselijan
csendes tag
válasz adamfriday #4461 üzenetére
És tényleg működik! Kicsit macerás volt míg megtaláltam, meg apk-ból kellett telepítrni, de azóta nincs gond a hívással. Még egyszer köszönöm.
-
zselijan
csendes tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket hogy mi olyankor a teendő, ha a hívott vagy a hívó felet alig lehet hallani, olyan halk a hangszóró. Az xda szerint hard resetet kéne csinálni, de elég be van lakva a telefon. Ezért ezt csak végső esetben tudnám megcsinálni.
-
zselijan
csendes tag
Korábban írtam, hogy nagyon halk a hangszóró. Múlt hét pénteken vitte el a DHL és ma hozta vissza. Hangszórócsere volt.
-
zselijan
csendes tag
válasz Dr.F.E.R.I. #5363 üzenetére
Gyártó 3T-t már nem forgalmaz. Nézz szét ebayen vagy aliexpressen. Csak ott általában olyan van, ami nem európai verzió.
-
zselijan
csendes tag
Én is feltettem a bétát. Teljesen használható. Egyetlen egy hibát vettem észre. A hangerőszabályzó gombok a média hangerejét változtatja, nem a csengőhang hangerejét.
-
zselijan
csendes tag
válasz Szikrabohóc #6502 üzenetére
Nálam megy, pendriveal próbáltam. Iletve még egy hiba, ha kikapcsolom, majd bekapcsolom, akkor nem megy a 4g, a sim beállításoknál rá kell keresni a hálózatoknál és manuállisan rá kell csatlakozni a telekom 4g-re. Utána jó. Addig a volte sem aktív. Ha nem csinálom meg, akkor max 3g. Pedig automatikus hálózatválasztáson van.
-
zselijan
csendes tag
Működik valakinek a DIGI WoWifi? Bármely profilra váltok csak WoLTE működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest