-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Sziasztok, Pie alatt mi a módja (van-e beállítás...) annak, h az állapotsáv mutassa az aktuális dátumot? Korábban mintha lett volna. Köszi!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Misi_D
tag
"Sikeresen" megtörtem az üvegfóliát a 3T-n...
Van bármi mód eredeti tempered glass beszerzésére? Vagy akadt valakinek olyan ebay/aliexpress/gearbest/egyéb forrás, ahonnan tisztességes minőségű beszerezhető? Korábban tele volt a topic a gány üvegfóliákkal, emiatt tartok kicsit a random forrásoktól. Neadjisten valakinek egy eredeti akad a fiókban, amitől - természesen nem ingyen - megválna? Az mindegy, h fekete/fehér.
Köszi!Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Misi_D
tag
Esetemben én frissítettem, azaz nem nulláról telepítettem (nem volt mókolás a telón előtte, így nem is volt szükség wipe-ra a frissítésnél). Az ujjlenyomatos ébresztés-feloldás borzasztóan belassult, sőt, gyakran van olyan, hogy már nem bírom tovább a várakozást, és inkább rányomok a bekapcs gombra, majd utána ismét jön az ujjlenyomatos feloldás, ami ekkor már szépen megy. Simán el tudom képzelni, h az ujjlenyomat-vizsgálatot is kilőtte a szoftver a háttérben, azaz várhatnék én napestig arra, hogy feloldja "alvásból"...
Erre valakinek valami megoldás? (Wipe-on kívül, nyilván.) Thx!Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Misi_D
tag
A Pixel Experience-szel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van olyan feature/goodie benne, ami miatt érdemes lehet "átváltoztatni" szoftveresen Google Pixellé a telt?
Olyasmit hallottam, h jobb/szebb képeket lő így a telefon, ez reális lehet?
Gondolkodom, h átállok másik ROM-ra, mert ez a bénázás a feloldással nagyon zavar, s ha már lúd...Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Misi_D
tag
Egyetértek, nálam is sokat javult az ujjlenyomatos-feloldás probléma a 9.0.4-el. Nem mondom, h azonnali, de tényleg csak picit kell várni, egyáltalán nem veszélyes. Ill. most már nincs olyan, h tartom rajta az ujjam akár percekig, és nem történik semmi.
Viszont az akkuidő meg romlott - igaz, még mindig jobb, mint a Pie előtt. Tehát, összességében elégedett vagyok.Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- OTP Bank topic
- Linux kezdőknek
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs