-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz BornToBePuli #653 üzenetére
- szerintem kifogytak a készletek, iratkozz fel és emailben értesítenek, ha lesz készlet.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
Beállítások/Hang/Telefon csengőhangja/(felső csúszka)Csengőhangok beállítása mindegyik simnél és voálá
- ha nem jön elő, akkor töltsd le pl.: a [ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers] alkalmazást, tölts le egy csengőhangot és amikor beállítanád akkor engedélyezd a rendszerhozzáférést.
-
andyTM
őstag
válasz Roland06 #2545 üzenetére
- nekem is ez volt, töltsd le [OnePlus 3/3T Unified ToolKit] , elindítod, 8-as, enter és újraindul recoveryben, majd onnan telepíted, amit a tárhelyre másolt.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz magyarl #2745 üzenetére
Magisk van helyette:[Magisk Modules for OnePlus 3T ]
-
andyTM
őstag
- köszi a segítséget mindenkinek, egyenlőre várok vele; 5-5,5 óra így is kijön.
-
andyTM
őstag
- a 7.1.1-el van a baja; előző verzióknál simán települ.
(vissza 7.0-ra, telepít, majd frissítés...)
-
andyTM
őstag
- Te (is) már annyit szívtatok ezzel az ébren maradással, próbáld már ki légy szíves ezt: [AKT Profiles App [v1.4.1]]
-
andyTM
őstag
[Vége a 128 GB-os OnePlus 3T-nek]
A Samsung nem gyárt többé olyan tárhelyet, ami a készülékben volt, a OnePlus ezért nyugdíjazta a 128 GB-os kiadást.
Innentől kezdve nem lehet majd a OnePlustól 128 GB-os tárhellyel rendelkező OnePlus 3T-t rendelni, ugyanis a készüléket többé nem forgalmazzák.
A hírek szerint a OnePlus kis cégként kénytelen az erőforrásait egyetlen zászlóshajóra koncentrálni, vagyis a nyáron érkező OnePlus 5-re.
Természetesen a történteknek nagyban köze van ahhoz is, hogy a Samsung nem gyártja többé azt a konkrét, UFS 2.0-s tárhelyet, ami ebben a modellben volt.
A OnePlus 3T 64 GB-os kiadása továbbra is kapható marad, minden bizonnyal beletelik még néhány hónapba, mire a OnePlus 5 debütál a piacon.
A OnePlus már többször utalt a OnePlus 5-re, és azt is megerősítette, hogy a nyáron érkezik meg. Más konkrétumot viszont egyelőre nem tudni róla.
A pletykák szerint a Snapdragon 835-ös lapkát dupla kamerák, 8 GB RAM és nagy akku egészítik majd ki.
-
andyTM
őstag
-
andyTM
őstag
[- a gyár ezt ajánlja], de már csak a soft gold van 64gb-al
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
[Oxygen Updater] mókolás nélkül jelzi és le is tölti...
-
andyTM
őstag
-
andyTM
őstag
Sziasztok! Az 5.02-es oos-es miért nem tudom rootolni? Eddig ahányszor próbáltam, mindig bootloopba került. Ötlet?
-
andyTM
őstag
5.0.3. tölthető
-
andyTM
őstag
-
andyTM
őstag
-
andyTM
őstag
-
andyTM
őstag
- elöször: [
Official TWRP 3.3.0-1]- amikor újraindítod twrp-ben, wipe cache/dalvik, data, system, format data partíció(itt nem gond, ha hibát jelez, mert az új rendszer kijavítja)
- roothoz:[Magisk]
- nekem is nyitva a bootloader+dm-verity; két telón is hibátlanul felment
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz kantortomi #6587 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest