- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
válasz blt.62 #10794 üzenetére
blt62
Köszi a linket, jónak tűnik a tok, de most felbuzdulva, arra gondoltam, hogy amíg nem kezd el karcolódni, addig marad "pucér"
De ha hülye vagyok szóljatok!Akoneira
A bizonyos (gyártó)programok.hu-ról szedtem le és simán minden gond nélkül felment az SPB, mint kés a vajba. Nem kellett szignózni semmit.
[ Szerkesztve ]
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Declare
őstag
Hello!
Ti mennyire használjátok a navigáció részét a telónak? Kb most jutottam oda, hogy kitanulmányozzam ezt is, de ez a nokiás navi program szerintem nagyon sz@r.... A térkép az jónak tűnik, de az hogy nem tudok előre elkészíteni egy útvonalat és azt normálisan megnézni térképen, ez gyalázat.
Ha másik navigációt akarok akkor úgy kell eljárni, mint bármilyen más telefon esetében (ez a nokiás uninstall és mondjuk egy igo vagy tomtom meg fel ? ) A nokiás térképeket nem tudom használni másik navigációval? Az elég jónak néz ki. -
Spricccer
tag
Térképek-Autóval-Cél beállítása-majd mikor mar elindult a navigáció ott oldalra elhúzod a képernyőt és lám mutatja az egész útvonalat. A navigációban rányomod az opciókra és ott lesz, hogy útvonal pontok...itt be tudsz tenni többet is....
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Declare
őstag
válasz Spricccer #10807 üzenetére
Próbáltam de nem működik ahogy szeretném. Látod egészben az útvonalat felülről, de mondjuk ha már egy 200km es utat tervezel semmit nem látsz a részletekből. Nagyítani meg ugyan lehet de a térképet mozgatni nem és magától visszaugrik úgy hogy a teljes útvonalat lássam.
-
stewe780
őstag
-
Declare
őstag
deka10: Köszi megnézem majd!!
Misály: nem várok én semmi extrát, csak amikor csinál nekem egy olyan útvonalat alapból, hogy én sem értem, mi a rossebnek visz fel mondjuk az M0 ra optimális tervezés mellett, és pl beírom az utvonalterv.hu n akkor az is M0 elkerülésével, kb úgy visz ahogy én azt gondolom. Ilyenről beszélek. (tomtom amit az n73 on használtam, az általában úgy tervezett, ahogy útvonalterv.hu is meg én is gondoltam...meg a kezelhetősége is 1000x jobb.
Ha pl olyat tervezett ami nem tetszett, pikk pakk megmutattam neki a térképen, hogy érintse ezt vagy azt az utat, áttervezte és egyből olyan lett amilyet szerettem volna. Ez a nokiás megtervezi aztán kész... ha azt akarom hogy érintsen egy utat nem tudom neki térképen megmutatni...stewe780: köszi, de pont az a lényeg, hogy soxor ha megyek valamerre, csak gyorsan megterveztetem, megnézem hogy visz, esetleg én hol akarok eltérni másfele stbstb. Ha pc előtt ülök akkor ez megoldott persze.
Azt a béta verziót lehalászom majd hátha....mert úgy nézem nem igen van alternatíva....vagy régi nem frissülő térképekkel és ugye az sem az igazi.
-
TooN
aktív tag
Hello!
Tegnap, ahogy írtam sikerült felraknom az SPB Mobile Shell-t. Sokat nem tudtam nyomkodni, mert máshogy alakult a napom, de pár kérdés felmerül közben bennem.
Olyanok, mint:
Ha SPB időjárást, meg órát felrakom, akkor az külön fog futni, vagy szépen beágyazódik a Shell felületébe és ott fog megjelenni bővebb tartalommal az a funkció. Mert hogy ugye óra most is van, csak stopper, meg időzítő, meg ilyesmi nincs. Vagy ami a Shell-ben van az már ugyan az, de ezt nem hiszem, mert ugye nincsenek meg azok a funkciók.
Másik dolog:
Tud valaki olyan progit, ahol feladatokat, taskokat lehet kezelni és azokat csoportosítani. Pl mint munka, bevásárlás, elintézendők, vagy bármi hasonló és akkor ezeket lehetne csoportokba rendezni, és mondjuk az SPB kapna egy felülete.Ja SPB-n fix a pörgő forgó 10-12 felület, vagy variálható?
És még valami:
Streaming beállítás. AZ nekem mihez is kell? Az akkor jó, ha mobil TV-t nézek? Vagy másra is?
T-Mobile leküldte, hogyan kellene beállítani, de elsőre kudarcot vallottam, mert nekem úgy jött le, mintha a sima Net beállításokat akarná módosítani és nem úgy, hogy a kapcsolati pontok között megjelenne egy új kapcsolódási pont, ami a streaming.Hirtelen ennyi, ami megakadtam és még szinte neki sem álltam.
Persze azért előbb utóbb nyomkodom is, de hihetetlen napjaim vannak. Ezer éve várok erre a telóra, hogy megvegyem, most meg egyszerűen nem tudok időt szánni rá.
Előre is köszi
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
karldergroße
senior tag
válasz Declare #10814 üzenetére
Az a Nokia térképpel nem fog menni. Az "optimális" és "gyorsabb" útvonal között nem tud különbséget tenni, a "rövidebb" viszont minden sz@r helyre bevisz. MIndenáron aztópályára vagy főútvonalra akar vinni, akkor is, ha 30 km-es kerülő, mert rosszul vannak rajta beállítva a default sebességek (nem főúton irreálisan alacsony értékkel számol.) Ezeket viszont a szerencsétlen tulaj nem adhatja meg szabadon.
A fostalicska még nem ismeri pl. az M6-os Dunaújváros-Pécs szakaszát sem, bár már 2 éve megvan.
-
emre33
addikt
válasz karldergroße #10816 üzenetére
google maps is csak 1 hónapja ismeri.
Szóval türelem.OVI web-es felületén már rajta van, tehát következő frissítésnél meg fogod te is kapni.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Akoneira
tag
SPB Mobile Shell órához kell internet?
Úgy alapból az egész program működéséhez kell folyamatos mobilnet??
ja és az időjárás widgetet lehet róla törölni?
mint már írtam nem lesz netem, nem kell hogy csinálja nekem feleslegesen az extra mobilszámlát:SHtc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
-
Misály
addikt
mivel az m6os nem lett hivatalosan atadva, a navteq nem rak fel ilyen utakat, ez nem a terkepeszek hibaja hanem a politikusoke
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Melyik rendszerfájlban és mit kell átirni ahhoz, hogy a zenelejátszó csak az E:\Sounds-ból vegye az mp3-akat?
(fent van az sklchan 6-os modja, de az a c-ről is hozzáadja a zenéket) -
Declare
őstag
Letöltöttem ezt a béta verziót, tényleg javítottak pár dolgot rajta, mondjuk ebből eltűnt a menü...
sajnos amiket írsz az igaz, legrövidebbel mindenféle földúton átvisz, a másik kettővel meg baromnagy kerülőkkel...Te használsz esetleg valamilyen más navi programot?
(mondjuk nem túl sok kedvem van garminnal vacakolni, a tomtom meg már régóta nem frissít csak apple re...)
-
deka10
senior tag
válasz Declare #10823 üzenetére
Ha rányomsz a fogaskerékre akkor megjelenik a keresés helyén az extrák lehetőség itt tudod a beállításokat is többek között előhívni. A navigációt be lehet állítani úgy is, hogy leveszed a földutakat, autópályát, és máris közel azt az utat fogja tervezni amit szeretnél, plusz ha netán másként nem közelíthető meg akkor felajánlja, hogy ideiglenesen tervezhet-e azon keresztül, plusz lehet közlekedési infót is állítani kézire ill. különböző percenkénti (5 percenként) frissítésre.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Declare
őstag
válasz deka10 #10824 üzenetére
Köszi szépen!
Működnek amiket mondtál! Így elmondható, hogy ugyan a tökéletestől messze van, de ezekkel a beállítgatásokkal már használható !(ugyan most próbálgattam, hogy satelit képek hogy néznek ki rajta és 2x is lefagyott....de ne legyünk telhetetlenek és bízzunk a folytonos javulásban
-
deka10
senior tag
válasz Declare #10825 üzenetére
Mi tökéletes? Talán a külön erre kitalált eszközök, de azok meg csak erre alkalmasak és nem férnek el a zsebedben, vannak más navi progik is de mind messze van a tökéletestől, engem még nem hagyott cserben.
A termék névjegyénél v3.07 11 wk17 b04
Map version:0.2.42.122 ez nekem egyszer se fagyott be még csak nem is akadt.Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
karldergroße
senior tag
válasz Declare #10823 üzenetére
Nem használok, de az egész bénasága azért nem olyan nagy probléma számomra, mert igazából ritkán van szükségem navigációra, bár amikor szükség lenne rá, az esetek legalább felében nem tudja a rendszer kiválasztani a legésszerűbb útvonalat a tapasztalataim alapján. Amikor nem volt Nokia okostelefonom, néha használtam egy céges navigációt, és az 100%-ban jó találatokat dobott ki. Ehhez még hozzájönnek a hangos navigáció fordítási és egyéb jellegű szerencsétlen megoldásai is.
-
deka10
senior tag
válasz karldergroße #10827 üzenetére
3.06-nál előfordult elég sűrűn <a megadott paraméterekhez nincs út> (a természetben zöld területen dolgozom) de ami most van fenn annál nem tapasztaltam egyszer sem. Még korábban raktam fel ennél újabb verziót az viszont kifagyott. Próbáltam más progikat is de vagy nem volt olyan lefedettsége vagy külön kellett volna vásárolgatni térképeket hozzá és volt olyan, hogy párhuzamos útra áttett és újratervezett persze szarul, ezért talán a nevesebb IGO (bár mobilon nem próbáltam) jobb alternatíva lenne de nincs symbianra. Plusz amit szeretek letöltöm a műholdas képet több nagyításban wifi keresztül és ha szükség van rá akkor csak átváltom a nézetet, így nem kerül adatforgalomba mert elmenti a térképek közé.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz deka10 #10826 üzenetére
Lengyelbe jöttünk háromszor, kétszer ájgó, meg egy nem tudom milyen navi. Térkép és útvonl terén is überelte a telefonom(3.06al) a navikat. Térképfrissítés illetve láthatóság pedig külön téma...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
bandigno
senior tag
mi lehet a gond akkor, mikor elindítom a térképek alkalmazást és kb. 10 mp múlva kilép belőle, bármit is csinálok? Legyalulni nem tudom, mert kiírja h elutasítva, frissíteni nem tudom, mert a legfrissebb van fent (mindenből)! Honnan próbáljam meg a reinstallt? Az oviból előkeresve és az indításra kattintva nem történik semmi, ha újra akarom telepíteni! Egyszer indult csak el a maps, mikor a készüléken az átvételkori aktuális szoftver volt fent, utána frissítés és azóta kilép 10 mp után! Köszi előre is
-
deka10
senior tag
válasz MC Pite #10831 üzenetére
Akkor nem bánom ha nincs IGO de ez is ami visszatart (no meg a kamera), hogy más oprendszerekre térjek át, mert annyira megszoktam már a nokia féle navit. Örültem is mikor bejelentették win7 rendszert gondoltam végre lesz alternatíva de meglesve a rendszert nem tűnt ennyire szabadnak szerintem (nem mintha naponta cserélgetném rajta romokat most is gyári van), csak vannak olyan korlátozások amit nem igazán értek minek.
(#10832) bandigno: Próbáltad a béta verziót felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
CS_D
senior tag
válasz karldergroße #10829 üzenetére
Nem tettél fel olyan modot vagy főzött ROM-ot, ami miatt csak az E vagy F meghajtó Music mappájából keresi a zenét?
-
blt.62
őstag
Szio!
Érdeklődnék az SPB időjárás frissítéssel kapcsolatban. Eddig a Voda interneten keresztül frissítettem,de hétfőtől lesz a lakásban Ruter,és mit és hogyan állítsak be ha wifin keresztül akarom frissíteni?MegtorloXp
-
djbahool
senior tag
A zenetárból hogyan tudok 1-1 zenét eltávolítani?
(de NEM törölni akarom "fizikailag", csak a listából eltávolítani) -
Sarlon
aktív tag
N82- N8- Lumia 920
-
Akoneira
tag
FÚ nem tudom de ez az új ikon-rendszer nekem nagyon nem jön be, túl ronda:S
az előző jobb volt...Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
djbahool
senior tag
válasz karldergroße #10838 üzenetére
Olyan nincs, valahogy biztos lehet.
-
MC Pite
veterán
válasz djbahool #10842 üzenetére
Sajnos nagyon fapados a lejátszó (tesztelő urak szerint hibátlan ), TTPodot ajánlom inkább.
Annás videó: Érdekes, nekem nem ilyen lassú ált az N8. Pl az óra tökön is szúrnám magam ha ilyen lassan jönne be... Bár böngészőnél nekem is ennyi idő alatt tölt be az oldal. Gondolom az N8 már be is volt lakva... mindegy, pár helyen azért még úgy tűnik csak sikerült csiszolni a sebességen.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tpfiok
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy itt érdeklődöm, Nokia C6-01-es készülékem van, az a fórum nem nagyon reagál és mivel ugyanaz az operációs rendszer, hátha tudtok segíteni!
Egy ideje rakoncátlankodik a videólejátszó (nem indul el, vagy ha elindul leáll és azt írja, hogy rendszerhiba...) és egy ideje nem indul el pl. az Angry Birds Rio...
Egyébként semmi gond nincs vele.Javasolták a "hard reset"-et, nem tudom pontosan hogyan kell csinálni, segít-e és előtte ugyanúgy, mint SW-frissítés előtt, ajánlatos-e menteni az adatokat?
Köszi előre is a tanácsokat!
-
MC Pite
veterán
válasz karldergroße #10847 üzenetére
Öhm... szignózni kell, pure betűtípussal van rendes latin betűs, magyar.
Szignózás szinte kikerülhetetlen. N79en nem jött össze, X6on viszont már ezzel a módszerrel pillanatok alatt sikerült (egyik nap beírom az imeimet, másik nap leszedem a 2 fájt ami kell a signsis programnak, vagy a telefonon futónak).
Sajnos nem igazán van nagy kínálat lejátszókból; magam részéről a powermp3at és a ttpodot gyúrnám össze, az lenne a tuti. Addig marad a gyorsan feltörekvő ttpod és egy plusz 10 másodperces művelet mellé.
-
deka10
senior tag
Aki esetleg szeretné, hogy a gyári lejátszóba saját hanbeállítása legyen annak ajánlom a smartEQ progit, nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest