- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Pedig gondolom az nem volt olyan pofátlan hogy Roamingnál kikapcsolt adatforgalomnál AZÉRT IS nekiálljon adatot forgalmazni; vagy hogy nem lehetett őket kézi hálóválasztásba állítani; mert kellemetlen mikor otthon a kecóban orange sk tornyán lógok és fizetek a hívásfogadásért szépen...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
válasz MC Pite #10284 üzenetére
"Böngészés"
Operát csak Operával hasonlíts. Ha a beépített böngészőket nézed egymáshoz képest és még így is visszasírod a BrowserNG-t, akkor nincs több kérdésem Bíró Úr. BTW kapcsold ki a Flasht és jobb lesz sokkal.
"Szövegbevitel"
Bakker azért van az optikai trackpad az alján, hogy azzal mozogj ha kell. Ezért feleslegesen pazarolni a képernyőn a helyet igencsak felesleges (főleg a mostani implementációval landscape-ben).
A QWERTZ konfiguráció kérdése.
Az ékezet sajnos ilyen.
És mivel a Desire régi érintőpaneles (hasonló mint az N8-é), a multitouch előnyeit se nagyon tudod megtapasztalni sajnos.
"billzároldás"
Trackpad megnyomásra nem ébred fel?
" vagy most is a semmibe írok!!!,de hogy nincsenek kint gombok és szövegbevitel után menügomb aztán ott küldés; stb."
Ez valami user probléma lehet.
"wifi be vagy ki, magától ha kell nem tudja bekapcsolni; vagy navihiánya alapból"
A wifi az "sajnos" ilyen, bár még mindig jobb, mint az N8 PR1.0. Elvileg nem szabadna sokat fogyasztania így se. A navi majd talán most változni fog, evvan kategória.
"angol nyelv"
Más eszközökön van.
"alkalmazásbezárás hiánya"
Feature, itt kicsit máshogy mennek a dolgok, meg kellene szokni.
Azt miért nem írod, hogy szar képeket csinál?
Akkor leírnád mindkét előnyét az N8-nak a Desire-höz képest.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
szdavid85
csendes tag
A tök új nokia n8-as amit a t-mobilnál vettem lehetséges,hogy a 16GB szabad lemezfelület helyett a file kezelő csak 13.5 gb -ot mutat,miért?
Kösz!
-
peugeotmate
őstag
Teszt az Annáról (meg az X7-esről):[link]
meg
-
MC Pite
veterán
Böngészés: ofc gyári vs gyári. Nekem elég gyors, de fikázzák hogy N8 lassú; hát most megnéztem hogy mi az egyesek szerint gyorsabb.
Szöveg: OK, ezen van trackpad, elején ez em volt triviális - bár enélkülieken nem tudom hogy megy.
És hol tudom azon felül h magyar QWERTZ-re állítani?
Semmilyen előlapival nem tudom oldani. hangerő is esetlen helyen van,hangszórót fektetve mindig eltakarom.
Semmibe írás: Vissza kellett huzigálni , mert elmászott írás közben az ahova írtam. De visszahuzigálás után megint.
Fogy: Reggelig estétől 15%ot esik a töltöttség, 2 helyett 1 napot bír kb ua használattal a desire.
Oké hogy szokjam meg, de esetleg ha más elött nyitot meg a böngészőt előfordul hogy nem szeretnéd hogy lássa mit néztél
Egyértelmű dolgokra nem pazarlom a karaktereket, N79/X6 is jobb képeket csinál, főleg kiexponálás tekintetében. Ezek voltak elsőre amik megleptek. Otthon jegyzetelem
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
drzsoo1
aktív tag
válasz MC Pite #10308 üzenetére
Okosítani kell. Anysoftkeyboard + hun plugin és olyan magyar ékezetes bill lesz hogy megszólal.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Kvazár
őstag
Tud valaki egy jó billentyű átalakító progit? Próbálgatom a dayhand-eseket, de egyik sem megy fel. Igaz, a telóm nem hackelt és nem is tervezem hackelni...
Eladó cuccaim: -
-
CS_D
senior tag
válasz Kvazár #10314 üzenetére
Vannak olyan programok, amiket csak hekkelt telókra lehet feltenni. Hiába szignózod, az nem lesz ugyanaz, mert nem lesz meg a megfelelő alkalmazásjogosultság, ami a telepítéshez szükséges. Pl.: a rendszer mélyebb komponenseit "sima" alkalmazások (otthon szignózott) nem érhetik el.
-
Kvazár
őstag
Thx. a segítségeket, most már müxik.
Azért, hagy némi kívánni valót maga után ez a bill...Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
válasz Kvazár #10325 üzenetére
Nos, minden csoda 3 napig tart, kivéve a én esetemet, mert 3 percig tartott... A telefon elkezdett szétfagyni attól a vacak billentyű progitól... Sőt még tárcsázni sem lehetett a telefonról, mert ha a tárcsázó elindult, akkor az is lefagyott... Így hát le lett törölve. Kár érte, mert ígéretesen nézett ki.
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Tanulva ez előző hibámból, most youtube-on néztem utána amit mondtál bill.-nek. És ahogy jellemezted az pontosan leírja azt, hogy milyen. Még ha nem is fagyasztaná szét a telefont, akkor is látni rajta, hogy hol lennének vele a gondok a mindennapok során, ami miatt használhatatlan az is.
Swype lenne az ami szerintem jó tudna lenni, de magyart a sym.-es változatból eddig nem találtam. Valahogy lehet azt magyarítani? Úgy tudom a droidos változatát lehet magyarítani.Eladó cuccaim: -
-
TommyX_
őstag
Szerettem volna videót nézni a youtubeon, erre ez fogadott (pedig jó volt,nem állítottam át semmit a böngészőn).
Valaki tudja esetleg, mi lehet a gond?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Sarlon
aktív tag
válasz TommyX_ #10332 üzenetére
Nálam is ez van és szintén egyik napról a másikra szűnt meg a lejátszás.. Egyszer rájöttem a titok nyitjára, hogyan lehetne visszavarázsolni, de azóta sem tudom, hogy csináltam.
Amúgy minden más oldalon mennek a videók.
Az m.youtube.com on egyébként működik rendesen.N82- N8- Lumia 920
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Keresek megvételre makulátlan, gyári garis, független, vagy vodás, fekete N8-cat! Eladtam a C7-et ma reggel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Annyi problémám lenne, hogy egyszerűen kikapcsolt a telefonom és nem tudom bekapcsolni, a töltőre nem reagál, aksit kiszedtem, betettem és semmi. Valami ötlet ?
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
TommyX_
őstag
Próbáld meg a Phoenix progival felébreszteni:
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40(#10334) Sarlon:
Szerintem a Flash Player frissülése tett be neki és elfelejtették, hogy telefonon is néznek az emberek youtubeot.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Valaki tud vmi módot arra, hogy tudnám olcsón függetleníteni a telót? Trénél 20k-t kérnek érte...
-
hepibáb
tag
Sziasztok !
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de hogy lehet egyenkét törölni vagy küldeni fájlokat? A megjelölés/elvetésnél nálam csak a mindegyik van.
Köszi -
TommyX_
őstag
válasz hepibáb #10342 üzenetére
Ha a fájlkezelőben vagy, akkor nyomj a törlendő fájlra hosszan az ujjaddal, amíg elő nem jön a menü és ott lesz a törlés.
Ha a Galériában vagy, akkor megnyomod a pipát, majd kiválogatod a küldeni/törölni fájlokat, majd ugyan úgy hosszú ujj nyomással jön elő a kis menü.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Mennyi idős a telefon?Én anno c7el jártam így és azt mondták szervizben hogy az alaplapon van egy apró alkatrész ami rosszul lett rögzítve a gyárban és ha az elmozdul akkor ezt produkálja,nem reagál semmire!Típus hiba állítólag mindenképp a szervizt javasolom az a tuti!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
szdavid85
csendes tag
Miért van olyan,hogy felteszek egy Offspring gratest hitst utána egy red hot gratest hitst,és a red hot számokat az offspring könyvtárba teszi 3 kivételével? :S
THX
-
Fiddy
tag
válasz peugeotmate #10348 üzenetére
Nemtudom, de úgyse tudják meg, hogy kiszedtem...
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest