Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TooN

    aktív tag

    Hello!

    Tegnap, ahogy írtam sikerült felraknom az SPB Mobile Shell-t. Sokat nem tudtam nyomkodni, mert máshogy alakult a napom, de pár kérdés felmerül közben bennem.

    Olyanok, mint:

    Ha SPB időjárást, meg órát felrakom, akkor az külön fog futni, vagy szépen beágyazódik a Shell felületébe és ott fog megjelenni bővebb tartalommal az a funkció. Mert hogy ugye óra most is van, csak stopper, meg időzítő, meg ilyesmi nincs. Vagy ami a Shell-ben van az már ugyan az, de ezt nem hiszem, mert ugye nincsenek meg azok a funkciók.

    Másik dolog:
    Tud valaki olyan progit, ahol feladatokat, taskokat lehet kezelni és azokat csoportosítani. Pl mint munka, bevásárlás, elintézendők, vagy bármi hasonló és akkor ezeket lehetne csoportokba rendezni, és mondjuk az SPB kapna egy felülete.

    Ja SPB-n fix a pörgő forgó 10-12 felület, vagy variálható?

    És még valami:
    Streaming beállítás. AZ nekem mihez is kell? Az akkor jó, ha mobil TV-t nézek? Vagy másra is?
    T-Mobile leküldte, hogyan kellene beállítani, de elsőre kudarcot vallottam, mert nekem úgy jött le, mintha a sima Net beállításokat akarná módosítani és nem úgy, hogy a kapcsolati pontok között megjelenne egy új kapcsolódási pont, ami a streaming.

    :DD :DD :DD

    Hirtelen ennyi, ami megakadtam és még szinte neki sem álltam.

    Persze azért előbb utóbb nyomkodom is, de hihetetlen napjaim vannak. Ezer éve várok erre a telóra, hogy megvegyem, most meg egyszerűen nem tudok időt szánni rá.

    :O

    Előre is köszi

    ...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...

Új hozzászólás Aktív témák