- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz lasarus1988 #3200 üzenetére
Bing Vision miert nem jo?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz busman_ #3199 üzenetére
Akkor te talán megtudod válaszolni nekem, hogy mennyi idő vele egy teljes feltöltés.
Tudomásom szerint 750 mA-es a töltő, így 2,5 és 3 óra közé saccolom...
Jól gondolom ?Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
zsamiatt
őstag
válasz azigazimoris #3203 üzenetére
kb 3 -4 óra.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
Én ma probáltam leadni az árkádban. 1-1,5 hét a javítás. Számlát vinni kell. Micro simes csere készülék nincs most megprobálkozom még egy hard resettel hátha az segit.
-
woolwich
tag
Az mitől lehet, hogy sms-t fogadni tudok, küldeni viszont nem enged a telefon?
-
btudos
nagyúr
válasz woolwich #3207 üzenetére
Konnyu kezeles menu alatt Ti tudtok betumeretet allitani? Talaltam egy Lumiat amin nem lehet, holott a 8X-emen ott van... A live id es a keszulek regios bellitasat mellekelve leirnatok van-e ilyen lehetoseg? Koszonom
-
Joubert
tag
de jó lenne... főleg a notific center...
http://www.wpcentral.com/8-things-microsoft-needs-fix-windows-phone-8Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
HuTi.HUN
tag
válasz Joubert #3213 üzenetére
Vannak benne jó ötletek, de nekem az Instagramnál például sokkal fontosabb lenne egy használhatóbb böngésző. A jelenlegi sok szempontból óriási visszalépés az iOS után. Ha valakinek elmondom, hogy nem kezeli a belépési adatokat, nincs előre gomb és a több lapos böngészés is körülményes, akkor kiröhög.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Joubert #3213 üzenetére
Igen vannak benne jó ötletek!
Én még örülnék annak is, hogy a zenét, videót ne csak szüneteltetni lehessen, hanem megállítani is és ne kelljen egy ilyen alap dologhoz KÜLÖN program!.... A másik meg a böngésző, amit HuTi.HUN mondott!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
btudos
nagyúr
válasz HuTi.HUN #3214 üzenetére
Forward/Find on page funkció:
1. Open the Internet Explorer in your phone, and go to any page.
2. Open the options menu located below the browser’s address bar.
3. From among the opened options, choose “add to favorites”.
4. In the add menu, edit the name field to whatever you want the shortcut to be called. For example, you can name it “Next” for the forward button and “in-page search” for the find button.
5.Now for forward, edit the address field to
6. javascript:history.forward()
7. For creating the Find shortcut, put the following lines in the address field:
javascriptfunction(){function G(){varTöbblapos böngészésben mi a körülményes?
[ Szerkesztve ]
-
HuTi.HUN
tag
És ezt végig kell szenvedni az egyszeri usernek 2013-ban? Nem mintha nehéz lenne, csak nevetséges az egész elgondolás. A végeredmény pedig megint az, hogy 3-4 érintéssel kell elérni egy funkciót, amihez 1 is elég lenne.
A többlapos böngészés problémája akkor jön ki igazán, ha mellé raksz egy olyan böngészőt, ahol okosabban van megoldva. De ez a legkisebb hibája a böngészőnek, meg lehet szokni.
Engem azért is bosszantanak ezek a hibák, mert a nagyobb kijelző és a jobb netezési élmény döntő tényező volt, mikor lecseréltem az előző telefonom, ezek a kis hibák viszont elrontják az egyébként korrektül sikerült IE10-et.
-
btudos
nagyúr
válasz HuTi.HUN #3217 üzenetére
Egyetlen gombnyomással el lehet jutni a megnyitott lapokhoz (ha lecseréled a refresh gombot a tabs-re), ebben mi a problémás? A forwardra sem azért írtam a megoldást mert ez így jó, csak jeleztem hogy akit nagyon zavar, van rá megoldás, még ha nem is szép.
-
Vezér
tag
Nálam ugyan ezek a hibák voltak (napi 4 újraindulás, fagyás). Azóta alaphelyzetbe állítottam a telefont és megoldódott a fagyási probléma. Tudom nem túl elegáns megoldás de legalább már véletlen újraindulások nincsenek.
Egyébként szuper telefon, nem bántam meg. Egy hete már kabátja is van. Tökéletesen passzos bele. -
adamadd1
tag
Használd az i-nigma - t az a legjobb szerintem.
Apple Iphone 6 , Microsoft Surface 2
-
Воланд
titán
valaki akg k328-as fulessel hasznalja a lumiajat? mukodnek a vezerlogombok?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
XFishboneHUN
senior tag
Én is hezitálok a BUGATTI-s telefontokon! Rendelted, vagy helyben vetted? Én azért nem merem megrendelni, mert nem tudom, hogy az SL, vagy XL méret lenne a jó neki, helyileg, meg nekem messze van!! Esetleg, ha ebben tudnál segíteni megköszönném!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
zsamiatt
őstag
hard reset sem jött be. Pedig skypet se telepitettem. Jövő héten megprobálom leadni szervízbe.
-
Vezér
tag
válasz XFishboneHUN #3222 üzenetére
Nekem Svájcból hozták, ajándékba. XL méret. Nem laza, nem túl szoros és nagyon finom bőrből készült. Ajánlom.
-
Lall
veterán
Egyik barátom, aki nem annyira jártas L920 ügyben kérdezi, hogy Telenorosoknak elérhető már a Portico frissítés? Fagyogat a telefonja, ma is csak az általam javasolt soft resettel tudta visszahozni. Most egy hr-t javasoltam neki, mert valaki írta itt, hogy attól meggyógyult az övé.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
StLui
veterán
Nekem dec eleje óta egyszer fagyott a telefon, de lehet tényleg megfagyott mert hideg -10-15fok volt, kabátzsebben volt a telefon, és bőrszerű tokban. De annyira kiakadt mikor felvettem egy hívást, hogy megjelent bal felül, hogy TMobile A-TMobile H, ez gondolom jelezte, hogy kiépült a kapcsolat köztem és a hívó fél között, én voltam Ausztriában. Na innentől bármit próbátam nem reagált. Nem tudtam pontosan a soft-hard reset gombkombinációit, de a négy gombot mindenhogy párosítottam kettesével és lenyomva tartottam, semmi reakció. Itt jól beparáztam, hogy aktív marad a kapcsolat és a telefon lemerüléséig fog számolni nekem hívásfogadást. Persze fullra volt töltve szinte. Elmentem ebédért a hütébbe, mira az asztalhoz visszamentem újraindult.
Hard reset-re is van gombkombináció? (soft-ot megtaláltam, hang le és a ki-be kapcs gomb egyszerre)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
morpheuss12
tag
Ismeri valaki a my server vagy a saját kiszolgáló nevű programot. Elvileg meg lehet nyitni a megosztott mappákat a telefonon amit a pc-én hozol létre. Akár mit írok be a csatlakozáshoz elvileg ip cím kellene de semmit nem fogad el esetleg ha valaki tudja hogy mit kell pontosan beírni akkor jelezhetné.Köszönöm.
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
HuTi.HUN
tag
Ja, ha lecserélem a frissítés gombot. Egy lépés előre, egy hátra.
Én sem azt mondom, hogy ez így használhatatlan, csak kényelmetlen és bosszantó más megoldásokhoz képest. Ami elsősorban azért gáz, mert maga a böngésző nem lenne rossz, csak annyira átgondolt, mintha próbaidős fejlesztők dobták volna össze péntek délután.
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
"Ami tetszik: Szép a doboza, jól néz ki.
Ami nem tetszik: Nagyon gyengén szól!
Borzasztó gyenge hangminősége van, és sokkal több kakaó kell neki a megfelelő hangerőhöz! A basszus és az alsó-közép szinte teljesen hiányzik a hangzásból, még ha a legnyagyobb betétet teljesen be is nyomom a fülembe és BENT IS TARTOM, akkor is gyenge! A harmadába kerülő JVC Marshmallow is fényévekkel jobb ennél! Bármelyik másik sokkal jobb választás ennél! Én személy szerint maradok a Klipsch S3-amnál. Ennek a speckók alapján jobbnak kellene lennie, de közelébe sem ér nem hogy a Klipsch-nek, de még az olcsó JVC-nek sem! "
régebben én is szemeztem vele,nagyon pofás darab,illene is a lumiához,de több hasonló vélemény elriasztott omniával használok egy akg k370-t,az nagyon baba.érzésem szerint a kezelőszerveknek lumiával is illene menniük.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
polonic
félisten
Mi a portico verziószáma?
-
Halfer
tag
Hali!
A Nokia City Lens (magyarul talán Városnéző?) működik Budapesten? Aki próbálta meséljen róla kérem, mivel a pH cikk nem tért ki rá és kíváncsi lennék mennyire hasznos, mennyire használható, mennyire ad megfelelő mennyiségű és hasznos találatot.
Köszi -
zsamiatt
őstag
Az lenne a kérdésem azokhoz akiknek nem fagy a telefon, hogy náluk a mobil net és a wifi egyszerre folyamatossan be van kapcsolva? Azt olvastam, hogy ez is okozhat fagyást. Most ezt tesztelem.
-
morpheuss12
tag
A Nokia városnéző mindenhol nagyon jól működik ,megmutatja mi merre van illetve amit keresel és ha ráböksz valamelyik étteremre vagy akár mire akkor oda egyből navigál.Legalábbis Balatonfüreden működik.
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest