- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GordonSamway
aktív tag
Nagyon jó.Van egy jó pár Face alkalmazás én a gyári Microsoftost használom.A csempe kint van nagyba és állandóan megy a háttérben.Kiírja ha valami ismerősöd postolt vagy like-olt vagy üzenetet küldött.Szóval baromi jó és gyors.Ami nem mondható el az androidos telcsiknél kivéve ami már normális hardverrel vértezték fel.
[ Szerkesztve ]
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Bogyi007
veterán
Helló itt is, látom te is olvasod ezt a topicot és az Xperia M-et is. :-P
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
btudos
nagyúr
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Bogyi007
veterán
Őszintén szólva pont egy ilyen választ és pont tőled vártam. ;-)
De nehéz lesz kivárni április 14.-ét...
Többiekhez is szólok. Azt tudom hogy ha van xbox360-as magyar profilom azt használhatom a telefonhoz. A kérdésem az lenne, hogyha xbox360 felületen vagy pc-n az xbox.com oldalon én feltöltést csinálok forintos feltölőkártyával, akkor azt a telefonon is ugyanúgy felhasználhatom? Vagy telefonra csak átutalással vagy bankkártya használattal lehet rátölteni?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lall
veterán
Ki tudod tenni pl. a Quick Settings appal, de az sem közvetlenül kapcsol, hanem a beállításokba visz. Egyébként 8.1-el jön a felülről lehuzhato gyorskapcsolo, amit minden WP8 megkap.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
.:ZS:.
senior tag
Nem esküszöm meg rá, de mintha én kézzel másoltam volna át az utólag berakott SD kártyára. Fontos, hogy az SD kártyát a telefonnal formázd, különben sok gond lehet vele. Igen a telepített cuccok mind a belső memóriába mennek, de max egy Asphalt 8 kategóriáú játék miatt lehet kevés, appoknak bőven elég és wp8.1-ben állítólag lehet majd SD kártyára is rakni appot, ha a fejlesztő azt engedélyezi.
-
tomcsa44
tag
Már ha megveszik. Én előfizusat soha nem vásárolok még a szolgáltatóktól sem, nem hogy használtan. Igen sokan a pénz csinálást látják ezekben, és sajnos sokan meg is veszik.
Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
dewil666
őstag
Ez jónak tűnik
Köszönöm!Jöhetnek még a hasznos programok. És ötletek tanácsok is
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest