- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajla5
aktív tag
Most készülök venni egy ilyen telefont.
Mennyit bír az akksi?
Van benne rádió? -
patex1983
őstag
válasz Kajla5 #15805 üzenetére
Visszaolvasva találsz elég sok véleményt.
Egyébként nem egy nagyágyú hangzásilag...Olyan elmegy kategória. Eq nincs. A hangerő viszont jó, egy Sennheiser CX-300-al használom, de max hangerőre még nem mertem felvenni. 30-as skálából olyan 15-ös a belvárosi, zajos környezetben a hallgatási szint, a 20 már hangos nekem.X
-
félisten
Halihó!
No, nagyjából belaktuk az új 520-ast! Azért csak nagyjából, mert SIM-kártya még nincs bele, úgyhogy klasszikus telefonálást még nem folytattunk vele.
Az első benyomásaim:
Maga a telefon tényleg nagyon jó, érezhetően jól összehangolták a szoftverrel. A képernyő alján mindkét oldalon látszik a bevilágítás, de messze nem zavaró mértékben.
Magával a WP8 felületével viszont egyelőre nem tudok megbarátkozni. Mondjuk úgy, hogy a mi igényeinkhez, megszokásunkhoz nem passzol.
A lényeg, hogy ebben az árkategóriában, ha valaki nem ragaszkodik valamiért feltétlenül az Androidhoz, ezt ajánlanám -- és ajánlom is.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz jambiyya #15813 üzenetére
Lehet, hogy csak én hiszem azt, hogy működik...
Wifin netezni tudok vele, MS-hoz bejelentkezett a meglevő ID-vel, frissítések települtek, programokat tudtam rá telepíteni. Elég aktívnak mutatja magát.
Egyébként Pannonfüggő, de a flotta még nem aktív.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
juuzer
addikt
Most vettem észre, hogy fehérre átállítottam a témát, hogy a kijelző alja enyhén sárgás színezetű (de csak a fehér részeknél). Van akinek esetleg hasonló "problémája" akad?
Vamos a la playa.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
A telefon átállt horvát hálózatra. hol tudom vissza állítani t-mobilra? sehol nem találom a beállításokban..
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
válasz Chesterfield #15774 üzenetére
Hali!
Nekem megy a bluetooth kihangosítás mármint a rádió és tel között de látod pont ezeket még én sem próbáltam. De ha üzenet jön még az üzenethangot is lejátsza bluetooth on keresztül. Csak mint én írtam, nálam meg elindul a beszédfelismerő...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
kezman
őstag
válasz maggi1886076 #15819 üzenetére
Ha vissza jössz a határ közeléből visszaáll , automatán sajna ez van
beállítások--mobil adatátvitel--hálózatválasztás--itt kell beállítani[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
valikund
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy lumia 520-ast venni, csak mivel gyakran járok külföldre ezért kicsit zavar egy kicsit az alábbi mondat.A cikk a telefonhoz említ egy ilyet:
"A Here Drive NavteQ térképeken nyugvó, offline is működő, magyarul beszélő navi, ami bármikor bővíthető új és friss térképekkel, de sajnos csak abban az országban hajlandó navigálni, ahol aktiváltuk a készüléket."
Ez mennyire, igaz illetve ki lehet cselezni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
kezman
őstag
válasz maggi1886076 #15822 üzenetére
Határ közelében jobb ha kézire állítod, akkor tuti nem mászik át, be tudod állítani a aktuális szolgáltatódra, akkor csak azt keresi
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
-
White Angel
újonc
Most barátkozom a wp-vel idáig tetszik minden ok, még az 520-on is akadás mentes minden. Egy problémára nem találtam választ, vagy átsiklottam fölötte. Néha bejövő hívásnál csak a számot írja ki a nevet nem, újraindítás után rendbe van egy darabig. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
monosgeri21
tag
válasz Lalikiraly #15826 üzenetére
Nem tudom mit jelent pontosan ez a korlátozás, de nekem röhögve működik a navigáció külföldön is.
-
válasz White Angel #15827 üzenetére
Ilyen nekem is volt már néhányszor, eddig szintén csak a restart oldotta meg...
Sent from my keyBoard
-
Kajla5
aktív tag
A csempék színét át lehet állítani más színre?
-
Másnak sem működik a gmail szinkronizálás? Nekem a hibakód van amit lestem neten is sokmindenki írta a 80072ee2 gmail windows live acc ra. Megoldás vagy csak várni kell?
-
Neurotoxin
őstag
válasz Lalikiraly #15835 üzenetére
Valami baj lehet jelenleg a gmailes szerverrel, a másik címemmel nem tudok bejelentkezni, mert azt írja, hogy "ajajajj....szerver hiba, próbálkozzon később".
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Tegnap este kirepült a kezemből a telefon, ezúttal sajnos betonra esett, és betört/pókhálósodott a plexi. Az érintést sehol nem veszi, de ezenkívül működik minden, nincs befolyás a kijelzőn, stb. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mit tehetek ilyen helyzetben és mennyibe kerülne a meghibásodott dolgok cseréje? T-nél vettem. Köszi előre is, szeretném ha fel tudnám támasztani mert nagyon hiányzik.
-
válasz Neurotoxin #15836 üzenetére
Akkor nem egyedi problem van éppen. Várjunk akkor! Köszi a visszajelzést
-
-
miqlas
őstag
válasz Neurotoxin #15836 üzenetére
... nekem mûködik! Desktopon is és a teló jelez, mikor új levél jön most próbáltam ...
42
-
Neurotoxin
őstag
válasz bump3r111 #15837 üzenetére
Elvileg csak egy érintőpanelre/digitizer-re van szükséged, kb 8-10 ezer forint anyagköltségben+beszerelés. Egy Nokia Care-be vinném be a helyedbe vagy a T szervízbe. Nem nagy mutatvány, hamar megvan, van aki nekiáll otthon, bár ezt én nem ajánlom.
@miqlas42: most megnéztem, nekem is leszinkronizálta, viszont a másik címemet gépről nem tudom megnyitni, lehet, hogy pillanatnyi szerver hiba történt...
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
toldy
őstag
Sziasztok, bekerült egy ilyen teló a családba, szeretnénk átköltöztetni a névjegyzékeet a régi x10 mini pro-ról erre, namost hiába van kapcsolódva a bt folyamatosan azt dobja vissza a teló hogy nem sikerült csatlakozni az adatáttöltővel ( vagy h hívják), az elején még mindne ok írja is hogy melyik készülék, meg hogy 230 névjegy stb és áttöltésnél betobja hogy hány %, de már 0% kidobja ezt az üzit. ( remélem meg tudtam fogalmazni mit akarok ) köszi
Az élet nem habostorta.
-
-
Zoli133
addikt
-
Tin
veterán
ha tudsz angolul, akkor ezt csináld meg.
csak egyszer kell, és ha felkerültek a kontaktjaid a microsoft accountodra, onnantól vége a szívásnak. hasonló volt a régi samsung telóról átköltözni, ráadásul ott még összevissza voltak a vezeték- és keresztnevek is, 10 évnyi "butatelefon"-ról való áthozogatás eredménye. egyszer szívás, innentől menni fog.
a vége amúgy live.com accountra is simán betölthető outlook helyett. ugyanaz a bemenő formátum.
[ Szerkesztve ]
-
Most a gmail a telón a 80004005 ös hibát dobja fel próbálkozzon később...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lalikiraly #15846 üzenetére
Közben megoldva. Gmail fiókot eltávolítani kikap majd bekapcs és újra létrehozni...
-
Blyan
félisten
De ha a gmailben fent van (fent kellene lennie, ha androidon playes (marketes) fiókba mentek a kontaktok), akkor lehet csak én nem értem, miért nem lehet beállítani a telefonon azt és leszinkronizálni?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
toldy
őstag
Értem skacok köszi
Továbbra sem sikerült, és engedélyezve van a mini minden
Phu nem rossz, majd egyszer megcsinálom
Sajna nem fiókba lettek mentve a számok
Az élet nem habostorta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs