- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
válasz sszemtelen #5902 üzenetére
Nekem,egy Arctic fülesem van azt kellett párosítani azota felismeri persze.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Rob700
senior tag
Most nézegetem a hd-10 (mirecast) kiegészítőt. Ennek az lenne a lényege, hogy ha alapból nem smart tv-d van akkor ezzel ugyan úgy megtudod osztani a telefon képernyőt mint a smart tv-n?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
sszemtelen
őstag
2 amperes Samsung töltőfejjel olyan sok kárt nem okozhatok a telefonba, igaz?
Vagy lehet hogy még hamarabb fel is tölt? -
félisten
válasz sszemtelen #5907 üzenetére
Töltő csak annyit ad le amennyit a telefon felvesz 😐
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sszemtelen
őstag
válasz Plazmacucci #5908 üzenetére
Akkor nagy baj nem lehet
Köszi! -
félisten
válasz sszemtelen #5909 üzenetére
Nekem gyorsan feltölt a 2A Samsung töltővel (Note4). Sokkal gyorsabb mint a gyári. Kb 1,5 óra alatt feltölt. Nem melegedik jobban. Apropó melegedés. Vezeték mentes töltőtől majd elolvad a masina. Hanyagolom is.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Rob700
senior tag
-
félisten
-
Amacs
aktív tag
válasz Plazmacucci #5912 üzenetére
A kínaitól nekem is melegszik, ezért azt csak a gépem usb portjára tettem, ahol úgyis ráér töltődni, a 0,5A pedig már nem forrósítja át.
A DT-900-am viszont teszi a dolgát rendesen, nem akarja megsütni semmi áron. -
Rob700
senior tag
-
kpal
nagyúr
Most akkor 1520 képes Continuum -ra [link]?
Mert az alap dolog amiket írnak a végén azt teljesíti a 1520.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
A tegnapi nap véletlen és örömteli felfedezése, hogy a szolgáltatótól vett 1520-am bizony független
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
A telekomnál vettem, de fogalmam se volt hogy független. Volt valami menü, ## valami amiben le lehetett ellenőrizni, ott úgy jött ki, hogy függő.
Csak próba alapon beletettem a másik kártyát és megy vele gond nélkül. Szóval az ilyen menüs dolgoknak annyira innentől nem hiszek -
kpal
nagyúr
válasz sharplaninac #5922 üzenetére
920 idején se reklámozták ,de az biztos mikor kiderül ilyen netes fórumokon nagy roham indult az első szállítmányokért.
#5923) lugosi Ha több ideig lett volna kínálatukba akkor most lenne választék használt piacon.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem hiszem hogy tömegével akkor is meg akarnának tőle válni! Hozzáteszem kb 1 hónapja nem használom, mert vettem másikat, de végül megtartottam, és most nagyon jól jön, hogy másik kártyát bele tudtam tenni. Így most már szinte biztos, hogy megvárom vele a w10-et, csak adják már ki
-
sszemtelen
őstag
Nektek szokott olyat csinálni, mintha 37% körül eltűnne az akkuból egy bő 10% töltöttség? 37 után pikk-pakk 27-26%-ra ugrik :/
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz sszemtelen #5929 üzenetére
Nekem először egy hónapja csinálta, hogy kikapcsolt 30% töltöttségnél. Aztán visszaraktam a 8.1et, azóta volt olyan, hogy 30% után drasztikusan csökkentek a százalékok. És most már egy napot sem bír ki az akku. Rendeltem újat, jövőhéten berakják, remélem csak Ennyi baja van!
-
Rob700
senior tag
Most azt olvastam, hogy 2016 végén lesz megint Nokia, Androiddal... :/
Ez szerintem egész jó kép lett, pláne ha tettem volna rá szűrőt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő....
iPhone 12 128GB Black
-
lugosi
MODERÁTOR
Kösz az infót, örülök hogy nem tűnik el a gyártó (bár "annak idején" én mindig inkább Ericssonos voltam, mint Nokiás). Azért életem legelső mobilja egy 2110 volt.
Engem az, hogy android se pro se kontra nem érdekel, az elmúlt években használtam már az összes valamennyire is elterjedt mobilos oprendszert (ios, wp, android, BB), mindegyiknél megtaláltam a számításom és mindegyikkel el tudtam lenni, így ezek közül azt mondom, hogy kb. megoldható mindennel az, amit meg kell oldani. Azért ha választanom kell telefont, akkor ezentúl inkább a két nagy közül választom valamelyik platformot, szóval ha a jövőbeni nokiák androiddal jönnek ki, az nekem semmi problémát nem jelentene. -
Rob700
senior tag
Már második este járok úgy, hogy este 22h-kor 40-50%-on van, reggelre meg nullára merül. Semmi új alkalmazás nincs a telefonon vagy ami volt új azt is letöröltem.
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz Plazmacucci #5941 üzenetére
Már szóltam! Fura mód mindig "jövőhéten" érkezik van!
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Régebb óta szemezek ezzel a telefonnal, hamarosan szeretnék egyet venni. Elsősorban 1520-ast, de lehet 930-ast.
Melyiket ajánljátok?
Jelenleg a főmobilom egy BB Z30, a 2880-as akkuval kibír egy napot mobilnettel, wlan-nal.(Inkább másfelet, előtte a Z10 nem bírt egyet végig.) Mellette van zenére, fotózásra egy Nokia 808.
Mennyire használható a 1520?
A rendszert valamelyest már ismerem, van Lumia 920-asom, de nem használtam sokat fő telefonnak, mert a beszédhangszóró rossz volt. Azt már javítottam, ekkor pár napot használtam is, de még mindig nem volt az igazi: halk volt nagyon.
Szóval a kérdésem az lenne: Mennyire használható a mindennapokban a rendszer? Jön-e rá win10, Lumia camera app elérhető-e (refocus?)
Melyik programmal jó böngészni pl? Screenshotot tud?
Méretben, Glance screen tudáson és kijelző típusán kívül miben jobb/rosszabb/másabb a 930-nál?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz KSparrow #5945 üzenetére
Heló!
Nekem is van BB-m (Passport), amellett a 1520-szal kapcsolatban a következő a véleményem.
Akkuidő ugyanolyan jó, de inkább jobb mint a PP-é.
Nálam az elég komoly céges használattal nagyon simán kibírta az egy napot, a kettőt is kibírta volna csak sose szeretem nem 100%-on kezdeni a napot. A PP akkuja is nagyon jó volt, de a 1520-at egál vagy jobb akkusnak érzem. Bluetooth, wifi és gps be van kapcsolva és nincs korlátozva, úgy használom az összes mobilom.
Zenére kifejezetten szeretem a 1520-at, de ebben igazából se minőségre, se másra nem érzek különbséget a PP-hoz képest. Fotózásra sokkal jobb a 1520 a Pp-nál, szerintem kifejezetten jó a kamerája (a 808-hoz képest viszont egy telefon se elég jó persze).
A Lumia Camera fent van rajta.
Én a gyári böngészőt használom, láttam már jobbat is (a PP-é jobb volt szerintem).
Screenshotot tud.A 930-cal nem tudom neked összehasonlítani mert olyanom nem volt még.
Még annyi, hogy érzésre nagyon jó a minősége, felépítése a 1520-nak. Ha bármi összehasonlítást tudok tenni a PP-al kapcsolatban írd meg nyugodtan (Z30-am se volt, így azzal nem tudom összevetni, csak Z10-em és az is rég).
Appok tekintetében jóval több hazai lokalizált app van mint BB-re. De messze nem annyi mint ioson vagy androidon. -
Šolaire
veterán
válasz KSparrow #5945 üzenetére
1520-nak kevesebb a tipushibája mint a 930-nak. Helyedbe a 1520-at venném,a rendszerről nem irok sokat ha 920-at használtál akkor ismered. Böngészőt a gyárit használom teljesen jó. Van opera is amikor legutobb próbáltam jol működött. Teljesen jól használható a mindennapokban kamerája kiváló win10 jön rá elvileg. Screenshot van bekapcs gomb hangerő le gomb egyszerre. Utolsó igazi Nokia lumia zászlóshajó szerintem a 1520. 930 valamivel kevesebbet tud nincs micro sd bővithetőség,glance sreen. Hardveresen azonos a két telefon. Neked kell mérlegelned
“Praise The Sun” \[T]/
-
KSparrow
őstag
válasz Šolaire #5947 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen, csak ugye az Amoled talán nem eszik annyit (meg a Z30-ban is gyönyörű a kijelző, imádom). de a 1520 élhetőbbnek tűnik.
A Z30-ban a böngészőt imádom, nagyon jó használni, gyors, stabil. Szeretem, hogy mindenre van natív app (ami teljes újrahúzáskor is megmarad), nem kell töltögetni. A billentyűzetet és az autocorrect is nagyon szeretem, a Lumia kicsit fura - bár szerintem csak megszokás kérdése.
A kártyás bővíthetőség kell , kicsit sajnálom, hogy nem AMOLED, de legalább van glance.
Milyen típushibái vannak a 1520-nak? Sokadik haznált telefonom, de mire kell figyelni, mikor egyet venni akarok? (illetve nem akar valaki pár hónapon belül eladni egyet, lehetőleg sárgát?)[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest