Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    Érdekes dolog történt:

    Szét csúszott a telefonkönyvem. Na nem fogom most a földhöz csapkodni miatta, mert haza megyek és 1.5 perc alatt újra felnyomom Pc sute-tal, meg mióta van ez a prediktív keresés, nem is szoktam bele lépni, de azért leírom:
    Egy névnél nekem zömmel több adat van Természetesen ezek a telefon memóriába vannak mentve és telefonkönyv is (csak) azt használja. Eddig remek is volt, de most szétcsúszott. Nem mindegyik, de néhány igen.
    A dolog nem egyértelmű, mert rendszertelen a dolog. Van olyan név, ami annyiszor van meg, ahány adat volt benne, van amelyik ismerősömnek külön egység lett az emilcíme és van olyan, ami simán 3-4 szer van meg. Mármint ugyan az a név, ugyan azokkal az adatokkal 4x...
    Nem tudom mióta van, most vettem észre, hogy fel akartam hívni Cs. Jani cimborámat. Jani cimbora egy névből, egy telefonszámból és egy mélcímből áll. Eddig egy adat volt szegény srác.
    Most alap állapotban 2746-ot beírva (a vezetéknevéhez tartozó számok) a találatok:
    -János Cs...
    -Jani Cs..
    -Jani cs... (igen mégegyszer u.a.)
    -Cs. Jani

    Pesze hülye nem vagyok! Még ki lehetne magyarázni, hogy azért van mert prediktívél a beadott adatokban is keresi a karaktereket, de ha natúrban belépek a telefonkönyvbe és a navi gyűrűvel lépkedek, Jani cimbi-ből akkor is 4-5 darab van. Persze másból is, össze-vissza, csak most Jani szolgált példakén! Köszönjük neki! :DDD

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák