- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz Quasi_modo #11500 üzenetére
Asszem a C meg az E. A kártya lehet nem, de a legbiztosabb, ha nincs benne
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
koboldozat
senior tag
Nokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Nick no.1
aktív tag
Nokia Áruház alternatívája
A kliens letölthető
Innen[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
Volkov
senior tag
válasz Quasi_modo #11493 üzenetére
Annyi értelme lenne, hogy észrevegyem, hogy hívnak
Sajna az egy sípolás se jött beAzt tudtam, hogy gyárilag nem lehet beállítani, de annyi mod van rá (mint a piros led középen töltés közben) szóval reméltem, hogy a rezgést is meg pimpelte valaki. De akkor nem
Amúgy a 3210 is rezgett, csak Magyarországon nem. De 5 perc volt beletenni a motort. Enyémben is volt. Illetve van, mert megvan még
:)
-
koboldozat
senior tag
Üdv .
Tud vki magyar szöveges óra widgetet 808-ra?
Lehetőleg 24 órásat ne 12-est.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
sadboy
aktív tag
-
KSparrow
őstag
na gyerekek, hogy kiahlt a topic! majd ha nem telefonon vagyok, teszek fel pár képet.
Amúgy akinek be van állítva a piros led töltésre, metnézhetne valamit. N8-on vettem eśzre, hogy mikor tölt és világít a fehér led, akkor ha letakartam a fényérzékelőt, vagy lekapcsoltam a villanyt, halványodott a led ereje. Ha cilágosban volt, erősödött. Mindezt a lezárt telefon.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
nagyúr
válasz KSparrow #11511 üzenetére
csak mert idehúz a szívem és ismét tavasz van és egy különlegesebb ahol fényforrás hátulról jön tudom nem egy 808 minőség, de próbálom a legjobbat kihozni a "tudjuk miből"...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
stickrs
senior tag
válasz KSparrow #11511 üzenetére
én pl jól beparáztam egyik reggel... megnyomom a középső gombot,h megnézzem hány óra..semmi.. lehúzom a feloldó pöcköt,szintén semmi.. no mondom befagyott este,és kikapcsolt..bekapcsológombra semmi..akku ki-be, bekapcs..semmi mondom ez meghalt..aztán kapcsoltam h lehet le van merülve,bedugtam tölteni és minden ok
azt a ledes modot nem használom,szval nem tudok nyilatkozni.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
koboldozat
senior tag
-
KSparrow
őstag
válasz koboldozat #11517 üzenetére
Oké, csak érdekelne, máshol is így van-e. Majd megnézem E6-on, N97 minin meg N86-on is. Azk is világítanak... De ha valakinek van N8-asa, megnézhetné
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
koboldozat
senior tag
15937x5015 -ös nagy felbontású szerkesztett panoráma kép.
Nokia 808 PV +Camera Lover--->Photorama
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
koboldozat
senior tag
Új képek Flickr.
-
gab86
csendes tag
Sziasztok. Mostanában mindig felugrik a: "csatlakozás sikertelen a kapcsolat nem érhető el" ablak, egymás után pedig be sincs kapcsolva a wifi, adatkapcs. Rádióhallgatás, kameraállítgatás és hasonló általános használati helyzetekben. Valaki nem tapasztalt ilyet,esetleg valami tipp mitől lehet?
-
KSparrow
őstag
Nekem is szokta, bár nálam a Wlan mindig megy. De X7 és N8 is szokta, úgy látszik hogy Symbian bolondság.
Nekem ma viszont újra kellett indítani, mert nem csatlakozott netre, pedig be volt kapcsolva a mobilnet. Egyszerűen nem akarta létrehozni a kapcsolatot. (Mondjuk egy hónap után már nem ártott neki ) N8 kb másfél hónpja megy
DJ Tommy: Köszi, hogy megnézted. Érdekes, E6-00 pl nem csinálta. N86 sem hiszem, hogy álllítaná a fényerőt, de majd ha bekapcsolom, megnézem.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
koboldozat
senior tag
Nálam is mindig csinálja de mukodik rendesen
-
Kobak77
aktív tag
válasz koboldozat #11528 üzenetére
Ez nálam alkalomszerűen fordul elő. Leginkább akkor, ha az elsődlegesen preferált kapcsolódási ponton nincs kapcsolat (azaz elérhetőnek elérhető, de nem tud adatot forgalmazni). Ilyenkor a teló kötelezően bepróbálkozik, nincs szerencséje, ezt jelzi a fenti hibaüzenettel, majd lép tovább a következő kapcsolatra, így végül is a hibaüzenettől függetlenül betöltődik, aminek be kell.
-
stickrs
senior tag
-
Jani05
csendes tag
Nekem nagyon ritka mikor kiríja. De kameránál soha. Nekem mondjuk 24/7-ben megy a wifi és az adatkapcsolat tehát valamelyiken biztos talál kapcsolatot. Néha akkor írja ki mikor nem tud mobilneten csatlakozni és wifi sincs, de ez nagyon ritka inkább mikor a szolgáltató hibázik.
Samsung Galaxy S7 Edge & Nokia 808
-
gab86
csendes tag
Az durva,h ennyi embernél jelentkezik a probléma... Már nem tudom mikor jött elő ez a "hiba" de előtte egyszer sem tapasztaltam ezt, csak egy játéknál, ha nem csatlakoztam nethez akkor dobálta folyamatosan. Egyébként nagyon ritkán használom online állapotban a telót, bluetooth adatkapcs. is ki van lőve, úgyhogy tényleg nem értem. Jó 3/4 éve van meg a telefon és 1-2 hónapja kezdte el kb., előtte egyszer sem tapasztaltam ilyesmit ezért is furcsa.
Lenne más is, szeretnék venni 64 gb-os karit a telefonhoz. Néztem 20 körül a sima sandiscet meg a gyorsabb változatokat 30 körül, de olvastam h nem is mükszik mindegyik típussal a telefon. Melyiket ajánljátok, típus, márka stb.. ? -
McLaca
őstag
Maradjunk abban, hogy szerencsésen (vagy inkább furán) eddig még nem vetted észre.
Nem a telefon, hanem a Belle hülyesége, már az FP1 is csinálta.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
nagyúr
jó lenne már droidra egy pureview... Z1 idee oda, azért nagyon nem az a feeling...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
-
koboldozat
senior tag
a telefonban hol találom a beépített csengőhangokat ?
-
TommyX_
őstag
válasz koboldozat #11540 üzenetére
Felrakkod az x-plore programot, majd a beallitasoknal az elso 4 checkboxba raksz pipat, aztan megkeresed a meghajto->data>sounds>digital mappat es ott talalod a hangokat.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
gab86
csendes tag
Melyik 64 gb-os memóriakártyát tudnátok ajánlani a telefonhoz?
-
Roshan
tag
Miert van az hogy akarmilyen net megoszto progit probalok ki egyik se mukodik?
az eZSpot se megy meg a JoikuSpot Premium se...
valaki kuszkodik meg ilyen problemaval? esetleg valami megoldas? teljesen ujra huztam mar a telot, most jelenleg a Delight v1.4 verzio van fent, de a gyarin se megy. -
McLaca
őstag
válasz Roshan #11543 üzenetére
Nekem a gyárilag a telón lévő joikuspot megy gond nélkül, bár ritkán használom. Olyan már történt, hogy elsőre nem ment, de egy teló restart megoldotta.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
hito
nagyúr
válasz Roshan #11549 üzenetére
Ez esetben tenyleg nincs, de ha mukodne se tudnal csatlakozni, mert wifin keresztul megosztott 808 fele halozatot nem tudja ertelmezni a win8.1. Ezert kerdeztem. Azt hittem az a baj, hogy nem latja a halozatot a gep, nem olvastam elozmenyt. Mindenesetre hiaba orvoslod a hibat, a win8.1 nem fogja latni a wifin osztott 808 halozatot. Bt-rol nem tudok nyilatkozni, nem probaltam.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest