Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz karldergroße #21859 üzenetére

    "Miért nem lehet úgy kijelölni egy érintőképernyőn egy listaelemet, hogy rajta tartom az ujjamat mondjuk 2 másodpercig. Ehelyett "Opciók-Kijelölés-megjelölt-ok-akarja?-igen". Harmatgyenge. Ennél az s40-es is többet tud."

    hogy mi vaaaan?? Nem egészen értelek. Zárójelben megjegyzem, hogy én pl. a főmenüjét teljesen átszabtam a saját logikám és kényelmem szerint, mert például ezzel lehet, az S40-el lótúrót sem. Max. pozíciót váltani a gyári ikonokkal. Azon kívül felraksz rá egy smart settingset, egy handy taskmant és máris a bőség zavara - nem beszélve az SPB Mobile Shellről, amiről az előttem szóló már írt. Annyi ikont pakolhatsz ki a kijelzőre, amennyit csak akarsz; tetejében profi és életstílus kijelzőből csinálhatsz 3-at 3-mat, azaz összesen 6 felületet rakhatsz tele widgettel, plusz egy pöccentéssel oda-vissza válthatsz az alap kijelző és a Shell között. De, ha még ez sem elég, egy pöccintéssel bent vagy egy kedvencek menüben, ahol szintén telepakolhatsz egy kijelzőnyi felületet - pontosan 20 ikonnal. Persze, a telefon annyiban fostalicska - ahogy írtad - hogy nem vakarja meg a feneked, nem bontja fel a söröd, viszont vibrátornak megteszi. Nem kicsit van savanyú a szőlő jellege a bátor kritikádnak, nem vagy véletlen rokona az E52-es topikból Joe bácsinak?

    Ő pl. tegnap azon őrjöngött, hogy a fostalicska telefonja nem rak ki értesítést a kijelzőre, elmulasztott esemesről... éppen csak kipipálni felejtette el a beállításkor, de sebaj. Éljen az S40-es.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák