- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Iron Soldier #44799 üzenetére
Ha több mint 1 éve volt hangszorocsere és azóta jó akkor valószinüleg igy is marad.Mint azt írtam az enyémnek is volt és azóta semmi baja.(ha valakit esetleg érdekel eladó ez is)
Rom csere meg tényleg elég tág témakör. Elöször is magadban kell tisztázni hogy ami jelenleg van a telefonodon rom az neked jó-e vagy sem. H jó és megvagy teljesmértékben elégedve vele akkor felesleges cserélgetni. Ha nem akkor cseréld le de csak akkor. Mindegyik romnál kell kompromisszumot kötni.
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Sokkal, de sokkal jobban beállíthatóak és kézreállóbbak a főzőtt romok. Én már nem tudnék meglenni a kényelmi funkcióik nélkül.
Emellett még gyorsabbak is (és nem csak a processzor húzása miatt).Mindenkinek más jön be.
Használd 1 hétig gyári rommal, aztán 1-1 hétig CM7.2-vel és valamelyik MIUI-val és utána már lesz saját véleményed.Olvasd el a LOGOUT blogomban linkelt leírásaimat.
-
Sommi
aktív tag
Ha megengeded válaszolok én (is). Simán lehet, hogy egyszer cseréltette a hangszóróját, és azóta minden oké vele. Minden esetre teszteld le amikor találkozol vele, én is megkértem anno az enyémnek az első tulaját. Szépen beraktam a simemet, ő felhívott a másik telefonjáról, és beszéltünk egy 20 másodpercet, hogy jó -e a hangszóró.
A romot meg majd eldöntöd, hogy elég gyors-e, eléggé tetszik-e. Vannak alternatívák, nem is kevés, szinte mindenki a bőség zavarával küzd.
A főzöttek olykor gyorsabbak, mert más launchert használnak, és több beállítási funkció van bennük általában. A CM pl a 2.3-as android miatt gyorsabb egy picit mint mint a gyári CEE froyo, de az is mondjuk az alkalmazáskezelőben jön ki.
A legtöbbünk úgyis végigpróbálgat mindent, mert hajtja a kiváncsiság, meg h mégjobb legyen, de egyébként szerintem egyik sem tökéletes . Jó a gyári is, én is azt használom most.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest