- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vibranium #32744 üzenetére
Hát kórtörténet alatt természetesen azt értettem, hogy te mit csináltál vele azóta, mikor még jó volt. Az például már infó, hogy frissítettél Froyóra (mint ahogy gyanítottuk is). Előtte nem volt ilyen, hanem a frissítés miatt keletkezett a dolog. A 2.2-re frissítés mindig ezt a Camera problémát hozza elő, ha nem csinál az ember Factory data resetet, vagy legalább a Camera progiban data resetet. Ez gyakorlatilag naponta ezerszer megkérdezett, megválaszolt probléma, mert nem olvastok, mielőtt kérdeztek-csináltok valamit. Tehát clear data a teendő, azaz Settings>Applications>All>Camera>clear data.
[ Szerkesztve ]
-
Vibranium
csendes tag
-
Vibranium
csendes tag
Kösz az okítást! Mivel voltak furcsa factory reset started... meglátjuk mi lesz... max 1-2 hét mire minden rendben lesz újra....
-
nagyúr
Ha egy ilyen mobil-t vásárolnék mi az amit érdemes rádobni mindenféleképpen?
-
chab7
addikt
válasz -=Vacsek=- #32750 üzenetére
Mit csináltok ti a telefonnal? Sem nem recseg sem nem ropog, a gombjai sem lötyögnek, és érdekes módon az akksi sem zörög ahogy páran említik. Sőt, kivenni is nehézkes úgy be van pattintva a helyére.
Az ilyen hozzászólásokat olvasva kezdem azt hinni van A és van B helyen gyártott Defy.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
válasz KaiotEch #32748 üzenetére
Egyébként az Ace majdnem ugyanennyibe kerül, de nyomába se érhet a Defy-nak. Nem említhető egy lapon.
Ráadásul pont a Defy az a teló, ami nem megy tele porral.
Hol olvasol ilyen marhaságokat, hogy recseg-ropog, meg telemegy porral? (A kérdés költői volt.)[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Melyik Asphalt verzióval érdemes próbálkozni a telón? Felraktam az Asphalt 7 HD-t próbaképp, hát nem gyengén szaggatott
<< Heimdal >>
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #32766 üzenetére
Dehogy teszek! Én szeretem, ha lötyög...
-
Imii
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Sygic Aurát (próbaverzió), ami szerintem nagyon jó és szép naviprogram. A bajom vele csak az, hogy szinte fagyogat a Defy-m. Ezt eddig nem produkálta semmi egyéb programmal sem. Mit tanácsoltok az SD booster és a Sysctl config programokkal történt javítások után?
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Megoldás esetleg?Köszi!
-
-=Vacsek=-
senior tag
Erre vki?
-
mira72
őstag
válasz CoolBoy323 #32777 üzenetére
Ezé mondom neki h az Ace a nyerő... akkor nem mi "hallgatjuk" a sületlenségeket ....
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #32777 üzenetére
-
azigazimoris
aktív tag
Vidám estét csináltatok
Egynapos Defysként:
N8 után picit instabilnak tűnt a telefon, de ilyen, hogy recseg-ropog eszembe sem jutott eddig.
Most sem
Persze a gomb lötyögések megvannak, valószínűleg pont a vízállóság oltárán áldozva.
És semmi esetre sem zavarhatnak egy normális felhasználót.
Markolj meg egy SE Arc-ot, na az recsegős, főleg annyi pénzért. Bár lehet csak nekem tűnt annak.
Ace lábnyomot sem csókolhat
Amúgy szerintem a linkelt blog nem annyira rázós, max. a kérdések gázosak, de ilyen itt is van. Én is tettem hozzá
Egyébként Symbian után lassan ismerkedve, bejön az Android.Tetszik.
Per pillanat azt mondom, hogy a Defynél jobb választás nem nagyon van.
GYK nincsNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Enton
addikt
válasz -=Vacsek=- #32750 üzenetére
Én is észrevettem, hogy a külső fizikai gombok mocorognak(ha rázod a kezedben és halk helyen vagy még hallod is ahogy ütődik a házhoz) sokáig azt hittem ennyi volt a vízvédelemnek, de hát az első indítás óta ilyenek és azóta "sikerült" már 2x-3x megáztatni sörrel, és semmi megy mint a régi pirosvonat.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zsolidodd
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy wifi hotspot üzemmódban mennyire merül/ melegedik a telefon? Akkor is fogyaszt, ha nem csatlakozik hozzá semmi sem? Köszi a válaszokat!
-
Enton
addikt
válasz zsolidodd #32785 üzenetére
Amíg fut az opció tehát szórja a jelet fogyaszt, kicsivel többet ha adatforgalom is van.
Nálam pl melegszik rendesen, eddig nem volt ilyen csuda-csúcs telóm.
Az első pár napban nagyon azt hittem baja van annyira melegnek éreztem a kezemben mikor GPS/Wifi/3G/játék fut.
De aztán olvastam itt, hogy ez kb az elfogadható szint, hőmérsékletet még nem monitoroztam vele, plusz fagyni sem fagy emiatt. Így simán beletörődtem.
Persze lehet hogy ez a 2-3 hete tartó rekkentő hőség is hozzájárul a melegségérzethez, de télen kifejezetten fogok neki örülni ha éppen fagyoskodva kell várnom buszt/vonatot/bármit.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Jeronimo80
csendes tag
sziasztok
ismét itt egész megszoktam a kis telot meg vagyok vele elégedve még arra nem jöttem rá hogyan lehet a kapott sms-t szerkeszteni
-
törölt tag
válasz KaiotEch #32779 üzenetére
Azon a blogon, ha elolvasod a következő két hozzászólást is, kiderül, hogy az illető asztalosnak NEM A TELEFONJA ment tele porral, hanem A HÁTLAP SZÉLE ALATT, A SZIGETELÉSEN KÍVÜLI RÉSZEN megült a por. Mivel a szigetelés nem teljesen a telefon szélénél van, ezen nincs mit csodálkozni. De A TELEFONJÁBA NEM MENT BELE A POR! És nem is fog!
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz KaiotEch #32792 üzenetére
Írtad hogy olvastad hogy belemegy a por, egy blogon.
Elolvastam amit ott írnak, nekem sikerült értelmezni is, mivel ott nem írták hogy a készülék tele van porral, csak a szigetelésig jutott el a por.. szal ezt félre értelmezted.
Gondolom a recseg-ropog állítás is hasonló történet lehet ...
Fogtál a kezedbe Defy-t ? Szerintem nem, akkor nem kérdeznél sületlenségeket.
Ez kb. olyan mint meséld el milyen egy (női) mellnek a fogása, azt se lehet leírni, vagy esetleg amerikai pite
Érted ugye, hülye kérdésre hülye válasz... Csak volt aki finomabban fogalmazottUi.: Bocsi ha a lelkivilágodat megsértettem valamivel is!
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
törölt tag
válasz KaiotEch #32792 üzenetére
Nem az a baj, hogy érdeklődtél bizonyos állítások kapcsán, hanem hogy nem voltak ilyen állítások! Az általad idézett egyetlen állítás valójában éppen arról szól, hogy a telefon az adott konstrukciójával sikeresen megakadályozta, hogy az asztalosüzemben belemenjen a por. (A hátlap szigetelése nem lehet teljesen a hátlap szélén, mert a szigetelés feladatán kívül azt is meg kellett oldani, hogy a hátsó hangszóró hangja ki tudjon jönni a készülékből.)
-
balinyo
tag
GPS-el kapcsolatban van elég rossz tapasztalatom, és kíváncsi lennék, kinek mit produkált eddig.
Külföldön voltam, és letiltottam minden adatforgalmat, azaz a GPS-t nem segítette semmi. Több nap próbáltam hosszú perceken keresztül szabad ég alatt (mozgás közben is), de maximum 4-5 műholdat látott, és egyikhez sem tudott kapcsolódni.
Itthon, ha engedélyezve van a cella alapú segítés, természetesen elég jól működik. nem tudom, hogy ez egyedi eset, vagy tényleg ilyen gyenge a GPS antenna a telefonban?
-
törölt tag
válasz balinyo #32796 üzenetére
Viszonylag erős, jól működő antennája van. Nálam, szabad ég alatt szinte azonnal kapcsolódik, cellarásegítés nélkül is. Volt egy-két rövidebb időszak, amikor többen is jelezték, itthon-külföldön, hogy rossz a vétel, de ez a készüléktől függetlenül történt. Napkitörés, ilyesmi...
-
Carambola
tag
válasz balinyo #32796 üzenetére
Sajnos ilyen gyenge a GPS jelvétel. :-(
Én is így jártam, ha az AGPS adatok nincsenek frissítve, akkor 10-12 percig is eltart míg holdat talál. Ha frissek az AGPS adatok, akkor 10-15 mp! Nem mindegy...
Csak hát külföldön az ember nem frissíti az adatokat, hiszen az nem olcsó, és nem lehet csak ezeket frissíteni és más adatforgalmat letiltani. Ez az Android átka.
Ha egyszer engedélyezed az adatforgalmat rögtön letölt(szinkronizál) 8-10 Mb-ot, és ellenőrizhetetlenül ez felmehet 100 Mb-ra is.
Ez van, ha van valakinek használható ötlete a problémára szívesen vesszük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest