- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Esetleg egy link+leírást kérhetek?
Mondjuk ez a Cl6-os kártya lenne,de érdekes módon a cl4-es kártyám alázza!Hogy miért?!?!?
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
*droidika*
tag
Sziasztok !
Látom megy a nagy tanakodás gondoltam megoszthatom veletek tapasztalataim.Szinte az összes főzött romot kipróbáltam teszteltem már....várom kérdéseiteket."cm7,cm9,miui,cm10...stb"
-
Sterilzona
senior tag
válasz *droidika* #14154 üzenetére
Melyiknel maradtal?
-
mazsi
senior tag
válasz konigjanos #14152 üzenetére
Semmi extra, csak pár érték módosítása a gyorsabb működésért. Fejből most nem ugrik be mind, de a legfontosabb a cache növelése. Ez segíthet talán megérteni a működésést.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz belavagyokbp #14129 üzenetére
Erre valaki?
-
*droidika*
tag
válasz Sterilzona #14155 üzenetére
Hello !
Hát én sok hét tesztelés próba után azt a konklúziót hoztam ki hogy jelenleg nálam"cm9"a legjobb és a legstabilabb......mindegyiknél wifi gondok adódtak pl ennél semmi"kopp kopp"az örök kérdéses akku időtartam is itt a legjobb !És mostmár úgy betudtam hangolni a rednszert hogy összesen"kb 100" pont eltérés van a quadrant teszteknél a cm7 hez képest ami szinte már semmiség.Bár hozzáteszem hogy szerintem a sokak által figyelembe vett pontok nem mindig mérvadóak.Volt hogy nagy pontot kaptam azt közbe a rendszer meg döcögött !
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz *droidika* #14158 üzenetére
konkrétan melyik cm9 a legjobb szerinted ?
-
floratm
senior tag
Valaki legyen szives mondja el mit kell állitani hogy a kijelző idönként ne kapcsoljon be. Sokat jelentene akkuidöbe ha ezt kitudnám kapcsolni
-
-
*droidika*
tag
A kijelzőnél ez szoftveres hiba"bug" illetve a rendszerednél.....cm9??
Ha van HWA settings akkor ott vegyél ki minden pipát !És máris megoldódik a képernyő kapcsolgatásod........[ Szerkesztve ]
-
addikt
lehet, hogy hülyének tűnik a kérdés, de:
csináltam nandroid backup-ot (köszi szabof1 !!)
most csak simán felteszek bármit ami tetszik, majd ha nem jön be visszatöltöm a nandroid backup-al eltett állományt és minden marad ugyanugy a régiben ahogy volt? (az utolsó szögig?)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
*droidika*
tag
válasz csampei #14143 üzenetére
A tárcsázót másképp is lehet gyorsabb működésre bírni.Mellékesen azt mindneki elfelejti hogy ha valaki huzza a procit akkor az ergó hamarabb tönkremehet illetve a fogyasztása is nagyobb lesz a telefonnak....nálam még 800 as értéken is gyors a tárcsázó pl.........kérdés kinek mi a fontosabb"én pl sosem értettem mi a lényeg ebben a húzzuk agyon a procit dologban"
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
nem tudjátok miért van az hogy cm9-ben felmásolom a kontaktjaimat és mindegyiket ötször tölti be ? nagyon fárasztó. hol lehet kitörölni az összes kontaktot ? lehet hogy hibás a vcf-file ?
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz *droidika* #14168 üzenetére
Szerintem ha bírja a proci, akkor miért ne húzzuk meg egy picit, hogy pörgősebb legyen a rendszer? Alap rommal, alap CPU beállításokkal is minden másnap töltenem kellett, ráadásul akadt is. Most így 1200Mhz-en sem változott semmi a fogyasztásban, viszont már nem akadozik. Az meg hogy "hamarabb tönkremehet", nem tudom ki-hogy van vele, de én pl ezzel a telefonnal 1-2 évre terveztem, ezt szerintem 1.2-n is simán hozni fogja...
-
mazsi
senior tag
Már érdemes volt felkelnem, mert megismehettelek. Kössz a sok tartalmas tippet, csak kapkodom a fejem.
-
ko_is
tag
Ahogy korábban írtam szerintem a tárcsázót a hwa kikapcsolásával lehet gyorsabb működésre bírni (hwa settings alatt telefon app-nál pipa kivesz).
A Defy-ban és a Defy+-ban is TI OMAP3630 található, amely 800/1000/1200 MHz-es frekvencián üzemel (a gyártó állítja be, hogy melyiken).
További infók itt.
Tehát tönkremenni nem fog, csak a biztos működéshez nagyobb feszültségre, több energiára, ezáltal ugyanakkora üzemidőhöz nagyobb kapacitású akkumulátorra van szükség.Véleményem szerint mielőtt valaki agyonhúzza a processzort nézze már meg, pl. cpu spy-jal, hogy a legmagasabb lépcsőt hány százalékban használja a telefon (nálam ez 3%, a legalacsonyabb pedig 28%, a többi majdhogynem deepsleep).
Tehát szerintem egy jó governor választás sokkal hasznosabb a nyers processzorhúzásnál...Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
-
mazsi
senior tag
válasz laleeee #14169 üzenetére
Láttom minden alapszintű hibát sorban megismersz.
Contact remover lesz az Istened. Az oka a duplikációnak a szar szinkronizálás. Vagy megszakadt, vagy több szerverrel szinkronizálod a hasonló adatokat.
Ha van kedved pöcsölni, akkor Gmail-ben nyisd meg a Kapcsolatokat és próbáld meg összevonni az azonosakat.
-
*droidika*
tag
válasz belavagyokbp #14170 üzenetére
Ha az alap rendszer döcög akkor ott már eleve hiba van !"nekem a gyári 2.2.2 illetve cm7 és cm9 sem döcögött"Ha valamit meg húzunk akkor kizárt hogy ugyanannyi energiával azt elérjük!Egy húzott procis telo nembirhatja addig mig egy sima pl 800 mhz en ketyegő.ha meg igen akkor ott már más bibi van.
[ Szerkesztve ]
-
mindanee
tag
válasz *droidika* #14166 üzenetére
Erre gondolsz?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix&feature=search_result
-
ko_is
tag
válasz floratm #14175 üzenetére
Ez egy magyarított gyári 2.3.5-ös ROM-nak tűnik. Mentést csináltál a leírás szerint?
Ha igen, én esetleg visszatenném a magyarítás előtti nandroid mentést, de előtte CWM-ből csinálnék egy újabb mentést (a jelenlegi állapotról is).
Így ha mégsem a magyarítás miatt van a hiba, akkor rögtön vissza tudsz állni.Egyébként anno BL7-es rendszert root-oltam és használtam pár hétig, ilyen problémát nem tapasztaltam gyári ROM-mal...
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
*droidika*
tag
Tényleg csak egy kérdés a kollégáktól ha már igy olvastam róla itt !A gyári 2.2.2 froyo tényleg tudja azt mármint itt a fényképezőgép alkalmazásra gondolok hogy irányitott zoom vagy mi.ugyértem ujjal mozgatjuk keresőt és amire ráállitjuk arra zoomol"mint pl iphone"megmondom őszintén már nem emléxem tudta e a gyári ezt vagy csak rosszul emléxem......és valamelyik fényképező program esetleg tud e ilyet??Eddig még nemleltem rá
-
mindanee
tag
válasz *droidika* #14182 üzenetére
és ez mit is csinál pontosan a gyakorlatban..?
-
jeni
félisten
a wiui ennyira szar az energia ellátás terén?
egésznap a töltön van,igaz a wifi is bekapcsolva volt kb.d.u.1-ig de azóta is merül a töltön hagyva.
pedig a menüje az ikonok szépek,bár a wifi gyengébb lett,nehezebben kapcsolodik,pedig nem lett távolabbraq téve. -
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy ti találkoztatok ezzel a hibával vagy sem , de egyszerűen nem tudok felmenni Marketra (CM10 alatt) mert mindig leáll, de nem csak ez hanem a Chrome is ezt csinálja. Szerintetek mi lehet a probléma? Ja és Antutuval sem tudom még tesztelni a Telót mert 50%-nál leáll mindig.Kis Pál vagyok, na hali!
-
*droidika*
tag
válasz hj.jani95 #14189 üzenetére
Hello.CM10 el szerintem még nemérdemes foglakozni"tele van bug gal".......max 1 nap nyomkodás össze vissza.....egyáltalán nem mondható stabilnak,még gyerekcipőben jár de nagyon,mellesleg már elég nagy hardver igényes rendszer lesz ha kész lesz.Pl az antutud is azért áll le 50% nál mert akkor jön a 2d és 3d teszt amit még nemtud kezelni rendesen"HWA"ezért szegény antutu odaér az nyekk....a másik meg hogy zabálja az akkumulátort.....és szerintem cm9 és cm10 között felhasználói felületen nemsok külömbség akad......"még"szóval szerintem ez a magánvéleményem cm10 el még ne akarj stabil dolgokat !!
Még egy én nálam ment cm10 antutu és a pontszám magért beszél : cm10:2142.......cm9: 2620......cm7 : 2900[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Helló
De nekem CM9 és 10-el sem megy az Antutu
Kis Pál vagyok, na hali!
-
hj.jani95
aktív tag
válasz *droidika* #14194 üzenetére
Jó rendben, megcsinálom. Jah am még azt hogy Cm9ben a 0726-os ban az óra nem frissül a értesítési sávon csak a lezárt képernyőn. Azzal mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
hj.jani95
aktív tag
válasz *droidika* #14196 üzenetére
Hülye vagyok, a 0716
Igen azaz[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest