- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz bepken #14936 üzenetére
Köszi, otthon kipróbálom majd.
Azt még meg tudod mondani, hogy valamilyen úton-módon lehet a lockscreenre időjárást varázsolni, mint amilyen a CM9-ben alapból volt?
Bár az is jó, ha valami nagyon kis kompakt widget tudja ezt, és a home screenre tudom helyezni.(#14953) duda1978: Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
1100-ra állítottam ezt a fehér nyulat. nem hiszem el hogy hogy köpködi az oldalakat. besz@rás
[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
Aki próbálta a CM10-et:
Tényleg van a képernyőn 3 "onscreen" gomb? mialóherének? nem is lehet sehogy eltüntetni? Annyira felesleges.... -
pete_21
addikt
válasz belavagyokbp #14956 üzenetére
Én egy július végi CM10-et próbáltam, abban nem volt. Szerintem az újabbakban sincs.
Mert hát ugye "mialóherének" lenne ott?
Ezen a telefonon semmi értelme nem lenne. -
obZen
tag
válasz #40993792 #14958 üzenetére
Már az előző build-ekben is volt, és kikapcsolható / eltüntethető...
Szerintem is oszlopos f@szság.Szerk.: Max azt tudom elképzelni, hogy az "akksiidőmayereknek" van némi haszna, ha kikapcsolják a gombok háttérvilágítását.
[ Szerkesztve ]
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
obZen
tag
válasz mate0314 #14960 üzenetére
Akkor bújjad csak bátran a beállításokat, valahol ott kell legyen!
Megnézném, de visszatértem FEB 1.2-re, s csak ezért nem veretem fel a CM10-et.[ Szerkesztve ]
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy mitől lehet a következő jelenség: A Defy+ om egy ideje váratlanul bekapcsolja magától a kijelzőjét, néha egymás után többször is.
Előre is köszi a segítséget!
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
mate0314
aktív tag
válasz Tituszazeb #14963 üzenetére
már volt ez a téma. valami app kapcsolja be, ami a háttérben megy!
-
bepken
veterán
válasz #04441088 #14948 üzenetére
na nézzük akkor!
(#14948) staker! ez elég relatív...mármint, hogy kinek mi az olcsó ugyebár nekem egy agybedugós panasonic van, 3000párszázért vettem, szerintem nem pénz érte, szépen szól. ez alá már biztosan nem mennék...próbáltam olcsó füleseket is....cöh olcsó...1500 körül volt az is, de fél évet bírt. ez meg megvan másfél éve és hibátlan
de van aki 10-20 ezret se sajnál rá, ennyiért pedig már felsőközép kategóriát is kapsz, pl: sennheiser vagy aeg. mindkettő neves márka, eszméletlenül szépen szólnak(#14954) pete_21: az app (widget) neve News&Weather, mint eddig is...mily meglepő mondjuk a lockscreen-re nem lehet kipakolni (legalábbis nem találtam még meg a módját)
(#14956) belavagyokbp: valójában ez a vmi bekapcsolható (értsd: alapból ki van kapcsolva ) én kipróbáltam, mert valahogy képeken nekem mindig is nagyon tetszett ez a 3 gomb (egyébként a méretét is tudod állítani)...de nem gondoltam, hogy ennyire semmire se való...legalábbis én nem tudnám hasznosítani őket. szóval fél perc után kikapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
őstag
a white rabbit 1.6 mellé kell vmi ? gaaps vagy bármi ?
cm10 után simán mehet fel ? persze fáktori és dálvik reset mellett?[ Szerkesztve ]
-
őstag
CWM-be belépsz >> flash zip from sd >> és az AROMA Installer-ben nyomatod a tutit! (angol tudás nem árt)
én nem találom ezt a menüpontot
. vagy nem a custom recoverybe van?[ Szerkesztve ]
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem Defy-t... Ez az első okostelóm...
Sokat túrázok. Milyen-melyik túra gps programot rakjam fel ? Net független kéne.
Ja, gps-em sem volt soha...Köszi!
-
hunor70
csendes tag
Ha lehet magyar nyelvű...
-
trane08
tag
ez wr1.6 jobb mint a cm7 kangs 08.08?
[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
M3oH
addikt
válasz trane08 #14976 üzenetére
Alap: based on CM7 from maniac103 28.06 / euroskang 26.06 Igazabol a CM7 mar elegge kiforrt, sok uj dolog mar nem hiszem, hogy lesz benne. WR szepen osszerakott rom, XDAn is dicserik. NAlam sem volt semmi problema kozel 3honap alatt, nem talalkoztam hibaval, gyors es az akksival is jol banik. En csak ajanlani tudom. AMugy, a szakacs azt irta, lehet lesz uj verzio hamarosan.
-
belavagyokbp
aktív tag
Most nézem, hogy van CM7-en alapuló 2.4.20-as WIUI is. Holnap feldobom, elvileg Stable.
-
trane08
tag
válasz belavagyokbp #14981 üzenetére
na erre én is kíváncsi vagyok! ha feldobtad, írj egy kis beszámolót róla
-
belavagyokbp
aktív tag
A letöltésnél 2.4.20-ast ír, de a zip fájl 2.5.27 -es.
-
hj.jani95
aktív tag
Nem tudtok olyan alkalmazást amivel a tv-n láthatom amit a telómon látok (pl.:jàtèkoknál)?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
bepken
veterán
válasz #04441088 #14968 üzenetére
RP-HJE120E a típus, szerintem elfogadható, tényleg szépen szól. a minőség pedig ugye panánál nem igazán mondható rossznak de mondom ha igazán tutit akarsz venni, akkor biztosan egy seinnheiser-rel vagy egy akg-val jársz jól az említett 6e forintos seinnheiser-t nem vágom, amit én nézegettem annó az 12e körül volt.
mondjuk én inkább akg párti vagyok van is itthon egy K-141-es fejhallgatóm. mikor megvettem, itthon a playlist elejéről meghallgattam az összes zenémet, mert egyszerűen mintha addig más zenéket hallgattam volna vagy nem tudom mintha újra kellett volna tanulnom járni!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
trane08
tag
na felraktad az új wiui-t?
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
A mig ről átakarok térni Fuzz ra tudnátok ajánlani valami megbízhatót ? Simán csak install ugye ennek is a telepítése ?LG G4
-
peter077
aktív tag
A WIUI HibrydICS-t próbálta már valaki?
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
Deeday
senior tag
válasz #40993792 #14994 üzenetére
Ez alatt is megy a Chrome böngésző ?
Mit értesz tiszta telepítésen ? Factory reset wipe data és kész nem ?
Nyomok egy full backupot Custom recoverybe és felteszem meglesem akkor ezt a romot.Még egy apró kérdés ehhez nem kell ugye ilyen script V6 buhera meg ilyenek ? Felteszem és használom ennyi ? )
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
bepken
veterán
a "JetAudio"-t használók segítségét kérném! először is mélységesen megbántam, hogy bedőltem egy ennyire ócska trükknek, és aki velem együtt bedőlt, azt el kell szomorítsam...ez a JetAudio nem az a JetAudio, amit PC-ről ismerünk...köze nincs hozzá!!! ez a lejátszó körülbelül annyira való, hogy le tudj valamit törölni a telefonodról...
aki nem hisz nekem, nézzen körül nyugodtan a JetAudio hivatalos honlapján vagy akár a Cowon hivatalos honlapján...mert gondolom, ha ez a sz@rság az ő fejlesztésük lenne, akkor valahol, legalább egy 6-os betűméretben, elhalványítva valamilyen jelét adták volna már ezen irányú terjeszkedésüknek (mármint, hogy Androidra akarnak fejleszteni) a Cowon egyébként saját hardveren, a saját firmware-ét használja, köze nem lesz az Androidhoz a büdös életben, ezt most megmondom!na szóval nem idegesítene a dolog, ha nem csinált volna ez a hányadék valami eszméletlen nagy baromságot, amit ráadásul az arra kitalált menüpont még csak meg sem próbál helyrehozni természetesen a "Rebuild MediaLibrary" nevezetű bődületes baromság funkcióról beszélek. (én egyébként úgy értelmeztem, hogy ez egy "Re-Scan"-nek felel meg...tévedtem) tehát rányomtam erre a funkcióra, erre összebarmolta az albumokat! van 2-3 válogatás album a kártyán és ez nyilván azt eredményezi, hogy minden számnak más előadója van. na most...ez a béna vmi fogta és minden egyes ilyen előadót külön albumra (?) bontott, tehát most van kb 200 "album" ami valójában 3 album lenne!
na mondom semmi baj, ez egy baromság...gyorsan be a menübe, "Roll-back MediaLibrary"...szerintetek csinált valamit? bármit!!?? a világon semmit! a vicc, hogy ezután leszedtem a kártyáról ezt a 3 albumot, újra felraktam...és mit gondoltok megoldotta??? NEM!szóval valami olyasmire gondolok, hogy valahol az SD-n ez a vmi létrehozott egy fájlt, melyben a saját hülyeségét tárolja...nem mertem letörölni, mert nehogy az legyen, hogy csak ezzel lehet mégis megoldani valahogy a problémát...de már nagyon szabadulnék tőle!
ja és soha többet nem teszek fel ilyen kétes eredetű ("Team Jet"...az mi?) koppintásokat!
a hozzászólásom azért ide küldtem, mert itt írtátok többen is, hogy mekkora hatalmasjó lejátszó ez a vmi...gondoltam leírom az én szemszögemből, hogy mennyire nem az
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs