- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzsylm
csendes tag
Koszi neked is, es a tobbi valaszolonak is.
Megprobalom ezeket az ertekeket, csakhogy ezeket hol allitsam be? Boot, vagy szoftbol?
2ndinit van a telon, ha a bootban pl. lefele viszem a cpu frekvenciat, es lementem, akkor ha tobb szoftbol is megnezem a cpu sebesseget akkor is 1 ghz. tehat a bootos beallitast nem veszi figyelembe. A setvsel programmal probaltam volna, de az ujrainditja a telefont MIELOTT meg a szoft beindulna. Tehat nem a kis proci feszultseg miatt indul ujra.
Kosz. -
hj.jani95
aktív tag
Nem tudjátok megmondani hogy mért melegszik annyira az akksi? Még ha csak a galériát nyitom meg sokszor olyan forró az akksi meg a képernyő, kb 43-44 fokos. Ez miért van?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
Real_Necro
veterán
válasz trane08 #14700 üzenetére
Ehhez még egy linket kérhetek? A V6 scriptel agresszív modban még nem világos számomra. Ehhez is van leírás?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ko_is
tag
válasz f4lcon #14690 üzenetére
Mikor frissítették utoljára a 3G watchdog-ot? Egyáltalán JB kompatibilis?
Viber múlt hét óta működik JB alatt, miután JB képessé tette a gyártója...Egyébként ICS óta beépített adatforgalom mérő van a ROM-ban, ergo CM9 óta ilyesmivel már nem etetem a memóriát...
Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
fil
őstag
válasz gzsylm #14703 üzenetére
Én emiatt nem telepítek semmiféle külön progit.
A bootmenüben beállítom, és aztán a Settings --> Performance --> Processor --> Max CPU Frequency-ben is utána állítom ,ha kell. Ott már mutatnia kell a max értékek között a bootmenüben beállítottat (de lehet, hogy nem az van kiválasztva max. értéknek, ha korábban ott állítgatta az ember)[ Szerkesztve ]
-
addikt
irtam nekik, megoldották pillanatok alatt.
szóval 3G watchdog probléma megszűnt, egy nyűggel kevesebb.
a sebesség is kezd rendbejönni mióta visszaállítottam 1200mhz-re a procit
mostmár csak a wifi nem tökéletes, gyengébben is észleli a jelet mint eddig, és sűrűn eldobálja (de azt mutatja az értesítési sávban, hogy van kapcsolat!)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bepken
veterán
válasz Real_Necro #14706 üzenetére
egyik írás, képekkel minden
másik írás, részletekbe menően
kiegészítés CM9 eseténxda-n található az eredeti írás, ott is rákereshetsz. V6 for ICS-ről külön írás van!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
hj.jani95
aktív tag
válasz #40993792 #14705 üzenetére
Köszi az infót.
Am még az lenne a kérdésem hogy a recoveryn belül a cpu settingsben, amikor állítgatom a procit, csak a clk és a vsel értékeket kell változtatni?
Mert ha lentebb megyek akkor vannak ilyenek pl.:nem akarok hülyeséget mondani de olyasmi volt hogy st_sleeping_freq:xxxxxx és azokat is lehet állitaniKis Pál vagyok, na hali!
-
bepken
veterán
válasz hj.jani95 #14713 üzenetére
valahol le van ez írva, hogy mi "mire jó"... de én nem szoktam állítgatni. egyedül a gyári rootoltnál variáltam azokkal az értékekkel. ha gondolod, keress vissza a topicban
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
peter077
aktív tag
Gyengébb a WIFI jel, és el is dobálja, ill. nekem sokszor nem is akar felcsatlakozni, csak ha újraindítom a telót.
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
bepken
veterán
válasz belavagyokbp #14721 üzenetére
akkor ezt lehet én is kipróbálom majd. főleg mivel (mint írtam is) én akkoriban nem éreztem különbséget a service.jar mókolás előtti és utáni rendszer gyorsaságában. pedig már 100% Supercharged volt...jó tudom, csak egy script
lényeg, hogy ez a része akkor fel lett okosítva, ami jól hangzik╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
sirdenis
tag
válasz belavagyokbp #14721 üzenetére
cm10 esetén se kell?
-
laleeee
őstag
ha visszaálítom a gyári romot és a gyári fényképezőről csinálok egy biztonsági mentést,akkor azt fel tudom majd telepíteni,mikor újra cm7 van a telefonomon ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Az miért van, hogy ha bevan kapcsolva a mobil adat, akkor nem tudok hívni senkit se? 'Ön az adott írányba nem kezdeményezhet hívást, kérjük töltse fel folyószámláját..', viszont, ha kikapcsolom, akkor hívhatok..
-
őstag
Quarx 0804.es CMX romjába nem lehe beállitani azt hogy mikor felveszik és lerakom akkor rezegjen .vki tud erre megoldást mégis?
[ Szerkesztve ]
-
Lac99
tag
Tegnap óta ismerkedünk, könnyen meg tudtam eddig mindent csinálni, amit szerettem volna. Kifejezetten tetszik a kütyü. Viszont a zenehallgatásnál megakadtam... Tudnátok-e mondani olyan appot, amelyikkel meg lehet azt csinálni, hogy kiválasztok egyetlen könyvtárat az SD-ről, majd az abban lévő 50 számot játssza le randomban? Mindegyik általam próbált lejátszóval (Connected Music Player, Music Player for Android, Mobo Player, Rock Player Lite) csak előadó, album, lejátszási lista szerint lehet rendezgetni, én meg ezt nem szeretném. Próbáltam a fájlkezelőből (eFile) is, de itt csak egyetlen számot tudok egyszerre lejátszani dupla kattal. Ha pedig kijelölöm az összeset egy könyvtárban, nem találok olyan opciót, hogy megnyissam őket valamivel.
Eddig LG KP502 telóm volt, ott ha a fájlkezelőben megnyitottam egy könyvtárban lévő zenefájlt, majd beállítottam a randomot, csak ebben a mappában lévő zenék szóltak felváltva. Erre lenne szükségem, nem mindenféle listákat összerakosgatni...
-
Lac99
tag
válasz #40993792 #14734 üzenetére
Bocsánat, nemcsak ebben a telefonban, hanem az Androidos világban is újonc vagyok. :-) Viszont a program tökéletes, pont ilyet kerestem. ;-) Deedaynak is köszönöm azért az ötletet!
Viszont akkor egy témába vágó kérdés is: éjszakára repülő módba raktam, mert olvastam, hogy akkor ébreszt, de keveset fogyaszt. Csörgött is szerencsére, viszont utána PIN-kódot kért, mintha ki lett volna kapcsolva. Ennek így kell működnie? -
Lac99
tag
Köszönöm mindenkinek. Ha elakadok, akkor újra kérdezek. Egyébként nagyon örülök, hogy ezen modell mellett döntöttem, eddig mindenre tökéletes, amire használni akartam. Videókból szó nélkül játszik avi, wmv, mp4, m4v kiterjesztésűt, mkv-t még nem próbáltam. Defy Plus - egy elégedett felhasználó plusz.
-
csampei
senior tag
válasz bepken #14687 üzenetére
Na akkor!Reggel töltőről le 99% természetesen majd napközben rengeteg apróbb telefonálás,most este kis tapicskolás és 80%-on(!!!) vagyok!Vagyis a 300/1000/1000/1200-as beállítással átlag használattal kevesebbet fogyaszt mint eddig bármikor! Na ez kissé érdekes,mert nem feltétlen logikus!Pedig ez ennyi!Egy magyarázat lehet rá,hogy amíg a kisebb frekin pöcsöl azzal hogy elindítson valamit,itt gyakorlatilag egyből beugrik!Mást nem tudok,de hogy nekem most ez marad azt HOLTBIZTOS!
MÁS
Egy kis adalék a CM10 megszállottainak itt az 5-i CM10 Defy+++ rom [link] ha valakit érdekel próbálja ki!Letöltő [link]
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok. Megvan az a progi ami felmelegitette a telót. Budapest menetrend volt az. Hát letöröltem és azóta nem melegedett. Köszi az infót
Kis Pál vagyok, na hali!
-
csampei
senior tag
válasz #71562240 #14748 üzenetére
Aki akarja!Különösebben nem érdekel!Nem lesznek álmatlan éjszakáim emiatt!Én jót akarok,és segíteni,aki ezt esetleg másnak veszi magára vessen!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
addikt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro
én ezt használom, és tökéletes, mindent tud amit emlitettél (+lockscreen, widget, stb)
van hozzá dsp pack is https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro.soundpack[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest