- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate0314
aktív tag
ehhez a +++-hoz mindenki ír valaki scriptet, megtaláltam mindent hogy kell megcsinálni meg minden de magát a file-t nem, merre találom? valamint, ez rakja bele a smartassv2-t? vagy jobbat?
-
I3ence
tag
válasz szucsinka #13344 üzenetére
Rátelepítettem a 26.-aira, de a következő data wipe-os telepítés lesz Nem jók valahogy a Vseleim se, alig használtam a telefont és már 50%-on van (CM9 alatt ennyi használattól olyan 70-80 közt kéne lennie). Illetve Nova Launcher-ben elkezdett szaggatni az App Drawer.
-
maaniac
aktív tag
válasz konigjanos #13357 üzenetére
énis apex pro-val használom...felteszel egy akármilyen más launchert...pl es file explorerral uninstalálod apexot majd felteszed a pro-t és uninstall a másik launchert
-
mate0314
aktív tag
gyors újrahúzom a rendszert ha az általad linkelt progival se megy...
ehhez van vmi battery fixes cucc (mármint, nem olyan h 82%főlé töltsön hanem h tovább bírja vagy ilyenek?)
-
mate0314
aktív tag
válasz konigjanos #13361 üzenetére
köszi, ezzel ment, de a fizetős root explorer nem tudta megcsinálni...
-
őstag
vki tud faja akksi kimélö VSEL értékeket? vagy olyan oldalt ahol el lehet merülni a témában?
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
még egy láma kérdés: Ti mind használtok valamilyen task killert,és ha igen milyet ? nekem kicsit fölöslegesnek tűnik,mivel úgy látom hogy a használat után az appok nagyrésze újra működni kezd. hogy van ez ?
-
maaniac
aktív tag
válasz konigjanos #13359 üzenetére
akkor valszeg nem szedte le teljesen...próbáld ki úgy ahogy írtam
gondolom 1.2.5 verziót akartál írni...az van nekem is még feb 1.3-ból, mint a motoinspired téma is
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
válasz belavagyokbp #13370 üzenetére
én a go launcher task killerét használom és segít. Beregad valami app, vagy csak szimplán olyan megy a héttérben akkor lelövöm. Használ mert ha érezem hogy nem elég szmút a rendzser akk rányomok és máris helyreállt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
válasz pete_21 #13376 üzenetére
Nem indult el a navi amit nem nevezünk a nevén. Erre vártam vagy egy éve és nem megy, igaz csalódtam mert +++-al sem... szóval nem tudom még mi lesz...
1.2-nél lassabb volt, sokszor megakadt, ette a ramot. Viber folyton bebugolt, játékok alig indultak el/akadtak...
Tehát 1.2 jó volt, kár hogy lett 1.3, elrontotta az egészet...
-
mate0314
aktív tag
válasz konigjanos #13378 üzenetére
PAZAR! 1000 köszönet neked és kacsa105-nek!
Már csak azt kellen megodani, hogy a naptárban ne 3szor legyenek bent a névnapok (my backup pro-val csináltam mentét 1szer és megtriplázta az adatokat...) Alkalmazások közül töröltem a naptár adatait de semmi... Ötlet vkinek esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
maaniac
aktív tag
válasz konigjanos #13373 üzenetére
először is beállításokban adjál neki root jogot és mountold a systemet (egymás alatt van a 2 gomb)...majd felső gombsor AppMgr majd a category-t állítsd át all vagy system app-ra ott már látni fogod az apexot
mate0314: most ezeket használom
clk1 300
clk2 650
clk3 950
clk4 1200
vsel1 18
vsel2 32
vsel3 53
vsel4 57azt a beállítást kb 1 hétig használtam...de folyamatosan változtatom
-
trane08
tag
valaki próbálta már a mai cm10-t? viberre lennék kiváncsi, elvileg már működnie kell!
[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
mate0314
aktív tag
válasz konigjanos #13383 üzenetére
Ma nagyon csúcsformában vagy! Köszi, ez is bejött!
-
senior tag
válasz trane08 #13395 üzenetére
Azt olvastam,hogy ameddig a Viber nem engedélyezi a jb vonalat addig nem fog
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
maaniac
aktív tag
válasz Black Phone #13396 üzenetére
bizony...playen is írják: "We are hard at work to support Jelly Bean (Android 4.1)" ...tehát egy frissítésre várni kell
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy Defy+-hoz melyik a legstabilabb, lehető legtöbb akkuidejű 4-es verziójú droid?
Nekem a játék annyira nem fontos, az "alap" rendszer gyorsasága viszont igen. Fontos az is, hogy lehetőleg bugmentes legyen (persze tudom, hogy ez kivitelezhetetlen! )Mit ajánlanátok? CM9? CM10? Ha igen milyen verziókat, esetleg egy linket dobnátok az ajánlás mellé, ahonnan leszedhetném?
Nagyon köszönöm előre is!
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
válasz #40993792 #13399 üzenetére
Köszönöm.
Logikus természetesen. Csak keresek egyelőre... XDA-n néztem szét eddig ROM ügyileg, CM10-NIGHTLY-120728? Ez mennyire stabil? Akkt mennyire befolyásolják a ROM-ok? Proci beállításoktól függ, gondolom.[ Szerkesztve ]
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest