-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Bator92
tag
Van olyan program ami megmutatja, hogy mi mennyi helyet foglal a telefonon? Nincs helyem és azt se tudom, hogy mi foglal ennyit...
-
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #13152 üzenetére
A telenoros az tuti, hogy nem, a többit nem tudom.
Everybody lies.
-
opeter87
senior tag
Köszi mindenkinek.
Radar jó lenne, de szerintem nagyon hasonlít a Trophy-ra, olyan meg már volt, így olyat nem akarok.
A Radar képminősége szerintem tesztképek alapján, szintén Trophy szintű és az szerintem nem volt valami jó, így ismét kiesik.A Titan-t soha nem láttam élőben és elhiszem, hogy nem pixeles, de nekem a méret akkor is túl nagy, így kiesik.
A Nokia Lumia 800 külsőre és összeszerelés minőségére is rendben van szerintem. (MM-ben nyomkodtam és jó benyomásaim vannak róla). A net megosztás nem működik a 710-en T-s kártyával, ezt már a fórumból tudom, a 800-nál ez kérdéses. A 800 ára kimagaslóan drága a WP7-es telefonok közül, így nincs kilőve, de húznám a szám az ára miatt.
Jelenleg 3GS-em van, ismerem a WP7 előnyeit és hátrányait, mert volt.
WP7 előnyei számomra:
-jobb üzenetkezelés mint az iOS-en, jobb Office integráció munka miatt
-hasonlóan stabil és gyors oprendszer, mint az iOS
-jobb telefonálási képességek (térerő, telefonkönyv, tárcsázó, stb), mint az iOS-nélWP7 hátrányai számomra:
-kevesebb 3rd alkalmazás (bár a marketplace nagyon növekszik, fél szemmel nézegetem havonta)
-kevesebb magyar alkalmazás (én nagyon szeretem az iOS-en a magyar appokat /hvg,portfolio,vatera,stb./)
-belakott rendszer, ismerem, rengeteg fizetős alkalmazást és játékot már megvettem az elmúlt 2 évben, ezek mind elvesznének (van egy iPadem is, de kevés alkalmazás iPad kompatibilis)Szóval így kérdezem, hogy szerintetek érdemes-e váltanom a következő hónapokban vagy sem.
-
MODERÁTOR
válasz opeter87 #13155 üzenetére
Ezeket elolvasva, szerintem mi nem tudjuk megmondani helyetted, hogy érdemes-e váltanod vagy sem.
Kanalazd össze az érveket pro-kontra a neked fontosnak tartott dolgokról, gondolkodj el rajta, hogy melyik veszteség, vagy melyik plusz ér neked többet, és az alapján döntsd el.Szerintem..
Everybody lies.
-
Bator92
tag
válasz Воланд #13157 üzenetére
Az nem igazán jött be... Meg ezen a felhasználható területen se tudok eligazodni, hogy hogyan kéne beállítani... Levettem nullára, mert úgy láttam, hogy úgy több hely lesz, de úgy tűnik, hogy kitörölte a játék mentéseket, mert az Angry Birds kilép ha rámegyek egy pályára...
-
-
catroot
veterán
válasz mrhitoshi #13142 üzenetére
Az a baj, hogy napra pontosan nem tudod, csak hónapra. Azt meg biztos ismered, hogy kell.
@Bator92
Ebben van egy Storage menüpont, ami kilistázza, hogy mennyi szabad helyed van, miből mi mennyit foglal, stb.
@opeter87
:MTC:kandur kolléga pont most válik meg a 800-astól.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
opeter87
senior tag
válasz Davey7 #13161 üzenetére
Én új árak hasonlítottam új árakhoz és a Lumia 800 új ára azért még mindig magas.
De igazad van Megnéztem és tényleg sok 800-as van a HA-n. Szinte csak kipróbálhatták az eladók a rendszert, de feltételezhetően nem jött be és ezért eladó.
#13156 Barthezz2
Tudom, hogy a döntést magamnak kell meghoznom
Most inkább véleményekre lennék kíváncsi, ilyen: "ki mit tenne a helyemben" dolog[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
-
opeter87
senior tag
válasz Davey7 #13163 üzenetére
Igen a használt árak ahogy írtad is tényleg jók.
Mindenképpen megvárom az újabb WP7-es telókat. Jövő héten Barcelonában sok minden kiderülhet az ez évi mobiltrendekről. Meg valószínűleg megvárom az Apple márciusi keynote-ját (iPad3), mert lehet lesz valami hír az iOSről is.
-
amargo
addikt
Hi!
SkyDrive-ra feltöltöttem pár videót a telefonról/web-en keresztül, de semelyiket sem tudja lejátszani, egyszerűen annyit ír ki, hogy betöltés és nem történik semmi.. telefon/web-en sem.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
btudos
nagyúr
Véletlenül sikerült lemerítenem teljesen a telefonomat (HD7)... (Tudom hogy nem igazán tesz jót az aksinak.) Hiába teszem fel tölteni, kezdetben tölt, aztán elkezd bootolni, de megáll a HTC logónál, se előre, se hátra... gépre kötve ugyanez... töltésjelző nem világít, aksit kiveszem és vissza akkor kikapcsol, de akár töltőre kötve, akár bekapcsolva a bott folyamata megáll a HTC logónál.... Any idea?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
amargo
addikt
mp4-be rögzít a telefon.
skydrive Video stream on wp7
Fogalmam sincs miért nem megy.. ha ez is menne, akkor nem kellene a telefonon tárolni a dolgokat.. youtube-ra feltöltögetni meg macera..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Gorneck #13171 üzenetére
Én is ezt olvasom mindenhol, csak nem értem, hogy miért nem akar nálam elindulni..
Állítottál valamit, vagy csak egyszer csak elindult?
Ugyan ez a problémám. csak választ nem találtam még.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Endri756
csendes tag
Miért van az, hogy ha megpróbálom beállìtani az üzenetekben a facebook chat-et akkor azt ìrja ki, hogy sikertelen a csatlakozás,ellenőrizzem a térerőt vagy hívjam az ügyfélszolgálatot az 500-as hibakóddal?
Nokia Lumia 800;//////////Battlefield 3-Endri576-//////////
-
Integra
titán
azt hiszem jót tett az új akksi a telónak
13 órája töltöttem, 80%-on az akksi....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
amargo
addikt
válasz amargo #13172 üzenetére
Átraktam public-ba és most már akadozva elkezdte lejátszani chrome-ban, majd átváltottam IE-re elsőnek nem akart menni, majd folyamatosan lejátssza. Érdekes, de a mobile feltöltésben egyáltalán nem akarja lejátszani.
-
mrhitoshi
veterán
Egy kis hír adag.
Lumia 610
Skydrive és a Windows Phone 8
71.000 alkalmazás
Ez érdekes.PS4
-
zoli62
addikt
Van már esetleg a marketen részletes hívásadatokat kijelző program?
-
-
Davey7
senior tag
Remelem nem provokalo a kerdesem,de az erdekelne,hogy van par adott alkalmazas ami pl androidon,iOS-en sokkal gyorsabban indul el mint WP7 alatt. Ez kicsit idegesit. Miert lehet ez,valaki hozzaerto segitene?
Gondolok itt a whatsapp-ra,imdb, facebook(ez az egesz app egy rakat szar) Az app-okat nem irtak meg jol,vagy a rendszerben van valami ellenorzes aminek le kell futnia indulas elott?azt,hogy funkcionalitasban nem hozza a masik platformokon adott dolgokat betudom annak,hogy meg folyamatosan fejlesztgetik ezeket az alkalmazasokat
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
válasz Davey7 #13192 üzenetére
nyilván megközelítőleg sem ugyanarról az appról van szó, mert android és facebook között egy csomó C++ kódot meg lehet osztani, WP7-re meg 100% -ban újra kell írni az egész appot C# -ban...
Ezen felül valószínűleg az oda nem figyelés eredménye is lehet egy hosszú betöltődési idő és valamilyen szinten a Silverlight runtimara is lehet fogni, hogy azért az ideálisnál némileg lassabban építi fel az app felületét induláskor... -
mandin
senior tag
Hello.
A Zune programban hol lehet megváltoztatni a bejelentkező nevet?
Nem tudom honnan vette amit kiír, de megváltoztatni nem tudom hol kell.Itt egy kép amiről beszélek: [link]
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest