-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz szezso15 #13750 üzenetére
nem teljesen értelek, xap installer eleve van az sdk-ban, csak dev unlockos teló kell hozzá. az interop unlock az inkább a "személyre szabáshoz" kell, tehát pl képeket rakhatsz be csempe háttérnek, vagy egyedi színeket, hozzáférhetsz vele mittudomén milyen rendszerinformációkhoz stb, tehát mindenhez amihez alapból nem. Viszont tudtommal nem sok teló van amit lehet interop unlockolni, bár ez nekem se teljesen világos.
-
-
-
MODERÁTOR
-
chester99
aktív tag
Ennél van újabb?
A telefonszoftver jelenlegi verziója 7.10 (8107)
-
catroot
veterán
Akkor a három mire vonatkozik? Vagy rosszul tudja.Akkor így már tiszta. Ha fizetsz, akkor van 10.
Ja, éjszaka feltöltöttem a telefont, nem kapcsoltam le a hálózatról és így merült:
Azért ennyi idő alatt ehetne kevesebbet is, főleg, hogy nagyon hozzá se nyúltam.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
nagyúr
válasz Boonen007 #13774 üzenetére
Ja. Hat ha kozelbb lettel volna, en bele mentem volna, mind irtam.
Nem tudom miert, de tetszik az Optimus. Talan mert elso szerelem (marmind az elso komoj telefonom)De vicces, hogy a HD7 nagyobb kijezlovel es 1250mAh akuval huzta 2 napot Omani meg jo ha 1et elvisz
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #13773 üzenetére
Omnia 7.
Ha repülőmódba teszem, akkor 1-2%-ot merül. Csak nem tudtam, hogy ennyire számít. Olyan 8-10%-t gondoltam volna max.
Persze, ha kilövöm a wifit, 3g-t, akkor elmegy még tovább, csak akkor meg nem sok értelme van ennek a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Barthezz2 #13776 üzenetére
Intenziv hasznalat mellet nekem is 6-7 ora. De az a bosszanto, ha nem erost nytomogatom akkot is reggel10tol este 1-2ig megy el..olyankor meg van, hogy szuksegem lenne ra
(#13778) Boonen007: En is szeretem, hogy ha felkelek minde email, ertesites varjon naprakeszen, ne menyen el meg a reggel aval, hogy pl gepen azokat levadasszam..
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz Polllen #13780 üzenetére
Irjatok az ilyent es en agygorcsot kapok
(#13781) catroot: en soha nem hagyom repulo modba..szepen csucsul ott a tolton ejjel. Az a gond, hogy gyakran ebredek 11-12 korul es akkor meg nem er el senki telefonon, aki akarna (igy tobbnyire lekesnek a kurzusokrol is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem a Lumia most már megvan lassan egy hónapja, eddig egyszer volt, hogy nem bírta ki a napot, pedig elég kocka vagyok. Amikor lefekszem aludni, akkor rádugom reggel, amikor kelek meg leveszem.
Annyit tennék hozzá, hogy automatikuson van a fényerő! De wifit 3g-t, vagy értesítést soha nem kapcsolok ki. -
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #13790 üzenetére
Amig nem szolnak rank addig nincs baj. Ez a topic igen erzekeny a warezra droidos topikba meg mindeki linkel ROMokat, fuggetlenitesi leirasokat, root-leiras es .apk-kat is persze
Senki az egvilagon rajuk nem szol...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #13791 üzenetére
Azt tudom, de itt ez van.
Maga az unlock (ami nem hivatalos és nem támogatott) talán valamennyire megtűrt dolog (?).
Persze ha belegondolsz az unlock valahol a warez melegágya. A felhasználók nagy része azért is nyitja ki a telefonját, hogy megkerülje a martketet. Ezért ahol játékok és fizetős .xap-okat linkelgetnek az tényleg tabu. És így is van rendjén.(szvsz nekem unlock azért kellett, hogy feltegyek 1-2 homebrew appot, mert nincs marketen. A legjobban, ami hiányozna az a battery stat., a csempék egyéni színei meg nem nagyon izgatnak)
Én inkább nem linkelek ilyesmiket, meg nem is fogok rohangálni a modkerbe. Ha marad, akkor marad.
Csak volt már belőle kavarás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz catroot #13790 üzenetére
Néhány alapszabály:
- Csak aláírás nélküli alkalmazások oszthatók meg. Az aláírt (nem ingyenes vagy OEM-hez kötött) alkalmazások esetében csak a Marketplace link posztolható. Ez utóbbiak törése, aláírásuk módosítása, eltávolítása tilos. A market-en nem szereplő, vagy ingyenes, de egyes régiókban nem elérhető appok felrakása engedélyezett.
- A Chevron unlock maga nem illegális, ezért nem tilos erről a topikban beszélgetni, azonban ha azt tapasztaljuk, hogy mindezt arra használjátok, hogy utat nyissatok a warezhez, azt a Prohardver! lapcsalád csapata már nem támogathatja. Az érdeklődőknek a wp7.hu weboldal megtekintését javasoljuk. Megértéseteket köszönjük!
Ennélfogva az unlock-ért nem szólunk(bár az interrop unlock módszereket inkább ne, senki nem fog felelősséget vállalni, ha valaki téglázza miatta a telefonját), de a chevron/developer/egyéb developer jogosultsággal járó unlock módszerért szerintem még senki sem ütötte meg a bokáját
Viszont egy egy gyártóspecifikus(pl nokia drive, map, stb) megosztása, vagy fizetős program xap változatának közzététele már nem volna szerencsés.
Android esetén is a ROM dolgok elférnek, de egy IGO-ért(még egy darabig) már morcosak vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
Banyek, azt eddig is tudtam, hogy hanggal el lehet indítani pl. az üzeneteket, pictures hub-ot, de azt nem, hogy bármelyik appot... Azt hittem, hogy csak a gyáriakat.
Tudom, nem sok értelme van, de jó az ilyenekre rácsodálkozni.
-
catroot
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest