- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
válasz koxminator #1196 üzenetére
"kamera autofókuszos nyavajáját"
ez javítva lett egyébként?
hol lehet tesztképeket megnézni a kameráról? kezd érdekelni ez a teló surranópályán haladva
-
koxminator
senior tag
válasz knyitogato #1203 üzenetére
Sok helyen olvastam, hogy igen. Szerintem kérjél meg olyan fórumtársakat, akiknek van ilyen és már frissítették a firmváréjukat v10d-re, hogy készítsen tesztvideót és tegyék fel valahová
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
knyitogato
őstag
válasz koxminator #1204 üzenetére
Kedves fórumtársak, akik már frissítették v10d-re a telót, készítenétek tesztvideókat?
Nagyon érdekel ez a teló...annyi problémát olvastam az S3-ról és a HTC One X-ról, ez pedig annyira szép...és én sem olvastam még durva hibákról...viszont nekem fontos a fotó és a videó.
-
Bossi
őstag
válasz knyitogato #1205 üzenetére
na a v10d javított rajta de, nem tökéletes...
holnap délután tudok foglalkozni a teszt videóval sajna korábban nem.[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Megosztaná más is a tapasztalatát a videófelvétellel a legújabb javítás után?
-
jooker82
nagyúr
Itt 4875-öt mértek benchmarkon...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Annyit megtudtam,h dolgoznak azon a bizonyos energiatakarékos ECO modon,vélhetően egy következő frissitéssel kijöhet..
Elvileg manuálisan lehet beállitani,h hány magot használjon..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Otisz
őstag
-
surgery
senior tag
Ezen is olyan passzentos a gyári fólia mint a 2x-en volt?
-
Badboys
őstag
Most néztem Astriában van fekete fehér bordó 440 eur.Nálunk GSM boltban 130,de sajnos EU garis.
-
lafaty80
addikt
válasz knyitogato #1205 üzenetére
S3ról milyen problémákat hallottál pontosan??
Nem trollkodni akarok csak megakadt a szemem ezen. Ráadásul ha fontos a multimédia rész, akkor gondolkodj még egy kicsit
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
jooker82
nagyúr
válasz Badboys #1223 üzenetére
Személyesen,vagy neten láttad??Ha utóbbi,linket tudsz dobni?,a bordóra kiváncsi lennék Szerintetek férfinak elmenne??
És az a 440 euro az nem is sok,átszámitva 123000 Ft,még szálitással is olcsóbb lenne,mint itthon a bolti garis és az legalább gyári garancia..Otisz
Az gáz,a a S nél,nekem az L7-nél végig körbe krómozott keret és jópárszor már landolt a kocsiba a két ülés közé,de még semmi baja...már 3 hónapos..Ha ilyen a 4x-é is akkor nincs gáz..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Otisz
őstag
Ami hibákat eddig észrevettem:
- Vibernél, ha a másik fél beszél, nálam folyamatosan akad a vonal. Mindig. Értem amit mond a másik személy, de akadozik. Ez még más készüléknél nem volt.
- szintén Vibernél vettem észre, hogy a felső része eléggé melegszik. Gondolom a netes forgalmazással van összefüggésben.
- ha fotózni szeretnék, kissé lomhán reagál. Ezen tudnak a későbbiekben szoftveresen javítani (ha akarnak)
- néha ha belépek a menübe, kiírja, hogy betöltés. Ez is csak valami szoftveres apró baki lehet
- többször volt már, hogy rányomtam, hogy hívja xy-t, és a kijelző sötét maradt, de a feladatot végrehajtotta. Ugyanez volt akkor is, amikor megszűnt a hívás.
- 15 ébresztés a maximum a gyári ébresztőben (ez minden Androidnál így van? Nem rémlik, hogy belefutottam volna már ilyenbe...)
- számomra a hangerő egy kicsit lehetne erőteljesebb. Előtte volt nálam egy Live With Walkman. Na! Az életem első olyan készüléke, ahol visszább kellett vennem a hangerőből
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Badboys
őstag
Bocs benéztem Sony Ion van bordóban,és 480 eur az LG.A gari 2 év. Az ION is érdekel csak az 550 eur.és ezért bekevertem a színeket.
Otisz:
Szerintem az nem telefon hibája én Skype t használok naponta 1 órát és ua.Igaz még csak OT995 ön.Nekem más készülékeknél is ezt csinálta a Viber és a Skype is.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Akkor passzolom mivel a Skype dadogós esetekben ki írja,hogy hiba az internet vonalban.Van úgy,hogy végig beszélem az 1 órát totál hibátlanul ezért tippeltem a vonalra.Azt sem tartom kizártnak,hogy a szolgáltató zavar.A párom jelenleg Austráliában van mindig nekem kell hívni mert ha ő hív 5 perc után szakítják a vonalat.
Én ez a készülék és a Sony Ion közt vacilálok,de eddig sajnos nem tudtam dönteni kellene egy komoly összehasonlítás.Szóba jött az SGS3 is mert azt jól árasítva tudnék venni gyárigaival 150 ben.
-
kontrabass
csendes tag
Üdv azt szeretném kérdezni akinek már van vagy jártas benne hogy ezzel az új frissítéssel javít e az autó fókuszon ezzel már nem csinálja az ugrálást videózás közben,azért kérdezem mert készülék vásárlás ellőtt állok és át 3 készülék közül szeretnék választani az 1-lg 4xhd-2-samsung galaxy s3 vagy s2 ebben segítsetek köszönöm előre is...
-
Otisz
őstag
-
kontrabass
csendes tag
Üdv még abban kérném a segítséged hogy én a t mobilból hozom el és hol tudom frissíteni a legújabb szoftverre és még annyit hogy a fényképezője videója az milyet csinál egy viszonyítás képen s2-höz képest jobb,ja és az ujj hd játékokat le játssza,még egy utolsó kérdés hogy tudsz valamit mondani a csengő hangerőről hogy aránylag hangos tehát utcán meg lehet hallani,bocs hogy ennyit kérdeztem előre is köszönöm a válaszod..
-
jooker82
nagyúr
válasz kontrabass #1242 üzenetére
Egy itteni tulaj csinálta ezt,pár napja....
Szerintem,jelenleg nincs olyan HD játék,melyet lenem játszana... Az S2-őt biztosan túlszárnyalja ebben is..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Otisz
őstag
válasz kontrabass #1242 üzenetére
- Szoft frissítéshez program
- megjelenéskor volt S2-esem, szerintem nem csinál rosszabbat
- játékokat nem próbáltam
- csengőhang lehetne hangosabb (nekem), de meghallható(OO[IIII][IIII]OO)
-
JulesC
tag
Ezt a hard skin-t veszem a fekete telóhoz fehér színben, amint összekaparok némi pénzt, mert most lenulláztam magam ezzel a 130ezres kiadással..
Ingyenes szállítással Magyarországra!
Képernyővédő fóliát is adnak hozzá. XDA fórumozók szerint, nagyon jó fogása van és még jobb fogni ezzel a telefont, mint csupaszon.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nekem személyes két rossz tapasztalatom van az E bay jel.soha nem fogok még egyszer onnan rendelni inkább adok többet érte és megveszem itthon. HD2 re rendeltem érintőpanelt megjött,de hibás volt ugrott 8000 ft.Most rendeltem Nilkin tokot az Alca 995 re itt már se pénz,se tok.Ott is már fölhígult ótvarok laknak.
-
pumukli23
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest