- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGyula30
aktív tag
válasz MortRainey #15850 üzenetére
Vazze, én tudom. Olvass vissza, a srác nem tudja pár hsz-sal feljebb! Szerinted miért írtam? Te is olyanra reagálj, aminek elolvastad az előzményét. Szánalmas mi megy itt.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Üdv!
Tudtok mondani jó játékokat? Főleg ilyen fejlesztős játék érdekelne.
-
Naras
őstag
válasz nexxxx #15849 üzenetére
Mit szeretnél gyári updaterrel? KDZ ugyanazt csinálja, csak neked kell a file - t letölteni, betallózni... driverek mind a kettőhöz kellenek, max annyi, hogy a telót manuálisan lövöd be...
Mindenki annyira túlmisztifikálja ezt az update dolgot...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
max_zander
csendes tag
Sziasztok,
elszántam magam, hogy a következő telomnak egy fekete 4X HD választok. A segítségeteket szeretném kérni abban honnan lehet kártyafüggetlenül EUS készüléket beszerezni.
-
Naras
őstag
válasz max_zander #15854 üzenetére
Vegyél, amilyet kapsz... tök felesleges az EU - s, max a garanciákon lehet variálni...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
babosf
aktív tag
sziasztok
hvg.hu app. nem működik rendesen mostanában. Van vkinek hasonló tapasztalata? (4.1.2)
kösziGalaxy S23 Ultra
-
Quqesz
nagyúr
válasz Mitics #15831 üzenetére
Ez ismerős dolog és android hüleség...mikor a gogli szervert használod playhez frissítéskor,akkor megkavarja a rendszert vmiért.Ezt úgy tudod ellenőrizni,hogy beáll/hozzáférés és tart. hely -nél megnézed,hogy ha bekapcsolod feldobja-e a fekete ablakot a gogli dumával +elfogadás lehetőséggel.Ha nincsen ez az ablak,akkor vmi blokkolja a gpst és újra kell indítani a telót.sajnos többször belefutottam lg és nexus s (samu ) esetében is......remélem egyszer a gogli javítja ezt....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Davebowman
senior tag
Halisztok! Filózok egy ilyen kis gépen, jelenleg Motorola Defy-m van. Ez és a Htc One X között hezitálok, de mind kettő tesztjében az akku időt húzták le, kérdésem erre vonatkozik, időközben ez a probléma custom Romokkal/frissítésekkel megoldódott, vagy még mindig ez az Achilles sarok?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
buzaviragom
csendes tag
Lehet tenni valamit a televól, ha nagyon lassan találja meg a jelet Igo-val?
Pl. igo-n bellüli .sys módosítás vagy valami egyéb? -
toto0569
addikt
válasz buzaviragom #15859 üzenetére
-
MortRainey
csendes tag
válasz FGyula30 #15851 üzenetére
Elolvastam mégegyszer, hátha én néztem el vmit, de szerintem a szövegértés is kimaradt nálad suliban...mivel korea is rajta volt a dobozon, ezért nem tudta h melyiket kell nézni. nem kell egyböl leugatni aztért mert te "okosabb" vagy! A másik dolog amit írtál, hogy mi megy itt a fórumon, az pont a Te szinvonalad miatt van, kicsit kulturáltabban is leet irogatni azokat a hszeket...
LG Optimus 4X_HD
-
Mitics
tag
válasz Davebowman #15858 üzenetére
Én nagyon kevés tesztben olvastam azt, hogy a 4X akku ideje rossz. Semmivel sem rosszabb, mint bármelyik okostelójé. Ezt bármelyikünk igazolhatja itt... és vagyunk már egy páran.
A HOX-xel kapcsolatban nincs személyes tapasztalatom és egy árva ismerősömnek sincs HOX telója.
De anno amikor én is vettem a 4X-et, a HOX is benne volt a kosárba. De azt tényleg lehúzták minden tesztben. Az átlagnál sokkal rosszabb akku időt "mértek" a tesztekben. Nálam ezért esett ki. A 4X tökéletesen hozza azt, mint bármelyik "normális" teló. -
Quqesz
nagyúr
válasz buzaviragom #15859 üzenetére
van egy olyan is,amihez nem kell root:az első,amit írtam a 15857 hsz-ben,tehát ne maradjon ki a hozzáférés és tart. hely-nél a gogli kérdése,mert ha igen,akkor vmiért blokkolja a gps-t és nem fog jelet találni(sztem az agps-hez van köze).Sztem ez van most nálad....Ha nincsen a menüpontban ez a kérdés-elfogadásos probléma(tehát rákérdez,hogy elfogadod-e),akkor 5-10s alatt kell jelet fognia.Segítség lehet még ez az app:[link] telepítsd fel és javít a jeltalálat sebességén.Ha ez sem segít,akkor kapcsold be a wifit,majd a fenti menüpontot(hozzáféré-tartózkodás) úgy,hogy amikor bekapcsolod,akkor az első pipát vedd ki(ez a gps antenna bekapcsolása) és utána indítsd el a maps(térkép) appot és kerestesd meg vele hol vagy.Ez kb 20m-es pontosságot fog adni,de ezzel le fogod tölteni egyben a műholdak adatait is(asszem ezt irta le a linkben vki,amit toto csatolt).Ha ez megvan minden mehet a megszokott kerékvágásban......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nexxxx
csendes tag
válasz Mitics #15862 üzenetére
Nekem kb. egy hetes a mobilom, nem tudom ez mennyit befolyásolhat, és úgy megy 21 órája, hogy ma kétszer fél órát töltöttem... Greenify, folyamatos 3G& szinkronizálás, fél óra-óra böngészés és 2-3 óra zenehallgatással. Most 22%. Nem vagyok elájulva tőle, nem véletlen keresek küldő akkut hozzá! Szerintem elég szégyen, hogy az anno egy hetes üzemidők manapság ennyire redukálódtak.
Persze, ha hozzá nem nyúlok tuti elmegy 4 napot, de akkor nem ilyet vesz az ember... -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Quqesz #15863 üzenetére
Nem blokkolja a GPS-t... Nekem a hálózatalapú helymeghatározás ki van kapcsolva, így csak a GPS-t használja és simán talál jelet. Azon meg nem kell meglepődni, hogy ha a hálózatalapú és a sima GPS is be van kapcsolva, akkor gyorsabban talál jelet, mert a hálózatalapút használja.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Badboys
őstag
válasz nexxxx #15864 üzenetére
Ez esetben nálad valami nem kerek. Valamelyik app folyamatosan szívja az energiát. Esetleg behalt az akksid. Mivel nem tudni milyen konstrukciós a telefonod lehet megérne a bevizsgálást,ha szolgáltatós, még tudnám javasolni a rom újra húzását tele akksival és csak amikor lefogyott akkor töltőre tenni. Nálam nyüstölve is simán elmegy 1 napot és akkor estére 30-40 % ra esik vissza. Igaz nincs tele aggatva mindenféle hülye appokkal amik többsége semmire sem jó.
-
Davebowman
senior tag
-
wolruf
őstag
válasz Davebowman #15868 üzenetére
Nekem a kisfiammal egész jó képeket sikerült összehozni (sőt, az energiatakarékos izzó mellett felvett HD videók is vállalhatók a 42" TV-n visszanézve). De szigorúan JB-vel, ICS alatt a kamerának voltak gyenge percei
Lekicsinyítve a kép, mert nem engedi a teljeset feltolni :-/ Ez egy nem túl jó fényviszonyú szobában rittyentett fotó
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nexxxx
csendes tag
válasz Badboys #15867 üzenetére
Egy hetes a készülék, csak nem halt be az akksi! Boltban vettem, nem szolgáltatós. És egyenlőre nem is raktam rá sok programot, magamhoz képest tényleg. 30db össz, meg a Greenify is megy. Amit nem hibernál az mondjuk a LED notification, meg az Avast!, a Viber, és az óra/időjárás app a kezdőképernyőn. A konstrukció alatt mit értesz, mit nézzek meg rajta?
Most pl 4 órája vettem le töltőről, fél óra zene hallgatás, fél óra kvíz játék (nem is 3D-s), fél óra böngészés, 1 óra net megosztás (ez kb 5-7%ot evett csak meg), és most 52%-on tart. Azt mondja, hogy a használatnak 55%-át a térkép ette meg, miközben "összes CPU 14s, Felébresztett állapotban marad 17s, Wi-Fi fut 20s, Küldött adatok meg összesen se érik el az 50KB-ot"
?? -
toto0569
addikt
Este majd töltök fel Gps config-ot,akinek rootolt a telója az másolja be a system/etc mappába írja felül a régit.És lássatok csodát...ja és utánna 1 restart...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A telefont kivettem az irattartómból és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kijelző védő üveg (ez a gorillaglass?) ketté van törve a felső harmadánál. Kb. negyed órával korábban még semmi baja nem volt. Fogalmam sincs, hogy mi a csuda történt. Ezt a hibát garanciában megcsinálják? Van valakinek tapasztalata e téren?
Vagy vegyek rá egy jó fóliát, aztán használom ameddig tudom, vagy nem veszek valami másik telefont? -
andaxin76
aktív tag
Meg tudná valaki mondani nekem h mhl hdmi kábel hány pines kell a telóhoz?
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz nexxxx #15872 üzenetére
Greenfy-vel hibernálj le mindent ami nem kell. Facebook-ot is, az rettenetesen eszi. A maps pedig 2-3-4 folyamatot futtat a háttérben állandóan. Beallitasok->Alkalmazások->futo alkalmazasok-> lodd ki a mapset. Az osszes folyamatat.
ICS-sel vettem a telefont, par nap utan nekem is beallt arra a huszonX ora uzemidore, nem kimelo uzem alatt. Nem azert tartom az okostelefont, hogy hogy ugy hasznaljam mint egy 3210est . Aztan frissitettem JB-re, minden maradt a regiben (appok, folyamatok) de a rendszer es a telefon keszenlet lezabalta az akksit 10 ora alatt. Tobb fr is volt. Nem segitett.
Majd kínomban visszaraktam az ICSt. (cm-mel nem volt mobilnetem ) Es az uzemido ugyszint 10 ora. Mondom ezt nem hiszem el.
Aztan rajottem h face, maps.
Nalam ok ketten voltak a ludasok. (A face csak a rendszert porgeti, nem latod az akkuhasznalati listan....)
Dehat ahany haz annyi szokas, annyi rendszer, annyi fele haszalatban levo app. De egy probat meger aki szenved az akksival.Szval greenfy-vel hibernalni mindent ami nem kell h frissitsen a hatterben, sajnos a face is ilyen... Maps pedig leallit a futo alkalmazasok kozul.
-
V.Dave
senior tag
válasz tibiubi1986 #15880 üzenetére
ebből a hibernálós progiból (greenify) nincs olyan aminél nem létszükséglet a ROOTT? Mert szívesen kipróbálnám, viszont szét sem akarom baszni a telefont ilyen root izéval.
Xiaomi mi 8 6/128
-
nexxxx
csendes tag
válasz tibiubi1986 #15880 üzenetére
Jó, az ötleted, a Maps valóban 3 folyamatban is fut, de a Greenfyvel ezeket bezzeg nem tudom hibernálni. Facebook helyett Atriumot használok, ami hibernálva van, de a gyári Lg közösségi az bezzeg szintén folyamatosan megy csak tudnám minek. Oké, megpróbálom akkor kilőni őket, köszi az ötletet!
-
batai15
félisten
Sziasztok,a 4x akkuja hogy bírja? Hox may 2.5 óra kijelző időt tud,folyamatos 3g wifi melett.
-
Cruiserke
tag
-
andaxin76
aktív tag
Valaki nem tudja hány pines mhl hdmi kábel kell a telóhoz?
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
toto0569
addikt
Gps config aki úgy gondolja és root-olt a telója az másolja be a system/etc mappába,engedje,hogy felül írja az előzőt...
[ Szerkesztve ]
-
csafiati
csendes tag
Üdv! Valaki találkozott már frissítési problémával?
Nekem azt írja ki, hogy a készüléke nincs regisztrálva, de az LG honlapján, már regisztráltam.
Valakinek ötlete? Előre is köszi! -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Most tervezem egy ilyen készülék beszerzését, a jó öreg Defy-met fogja váltani.
Az a kérdésem hogy láttam van fent már rá cm10.1 nightly-k ezek mennyire használhatóak? Működik bennük minden?
Esetleg más jó romokat tudtok ajánlani?
MIUI van rá?
Előre is! -
HGTimber
tag
válasz csafiati #15891 üzenetére
Ázsiai lokalizációs a teló, az itthoni hálózaton nincs regisztrálva. A frissítést azzal a bizonyos KDZ-vel tudod megcsinálni. A KDZ-s frissítés sem lassabb vagy bonyolult, az összefoglalóban leírtak alapján járj el és jó lesz.
Sok sikert!
Az nincs leírva, de nekem az eszközkezelőben lekell tiltani az LG Modemet, mert különben nem fut végig a KDZ.[ Szerkesztve ]
-
miki1985
csendes tag
Sziasztok! Kb. 2 napja azt csinálja a kis drágaság,hogyha belelépek a galériákba akkor kikapcsol -teljes sötétség- a teló és csakis az újra indítás segít rajta! Szerintetek mi a problem?
-
toto0569
addikt
Az eredeti ami rajta van az Amerikától kezdi a műhold belövést ez pedig Európa és azon belül is Magyarország feletti műhódakat keresi.Persze ha most nem mondtam hülyeséget...Slukkica ,a régi Nexus S fórumból küldte ezt nekem ma,mert régebben is voltak ilyen csatlakozási problémák és ez jelentette a megoldást.Délelőtt kiszedtem a CM-böl a gps configot és bemásoltam az eredeti helyére és máris jobb lett.
-
Davebowman
senior tag
-
Badboys
őstag
válasz Davebowman #15899 üzenetére
Na ez úgy baromság ahogy van. bezzeg,ha samu lenne akkor nem ezt írták volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest