- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrs
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget! Végre magyar az egész telefon. Gondolkoztam még a root-on de nekem csak azért lenne rá szükségem mert idegesít hogy szaggat rajta 1-2 játék és CPU Master programmal ha jól tudom lehet kicsit jobban pörgetni a processzort, de nem biztos hogy ez megoldás lenne, és amúgy sem szeretném ha ugrana a garanciám, ezért azt hiszem hagyom a root-ot egyelőre.
-
buzaviragom
csendes tag
Tud valaki olyan hívás emlékeztetőt ami a 4xhd-n működik?
Sokat kipróbáltam, de egyik sem megy, míg a feleségem sony-án pedig működnek -
-
DJ. Ru$y
félisten
Elkezdtem olvasni a mai hozzászólásokat, ugyanaz, mint tegnap. Komolyan nem tudnak az emberek olvasni? Ne az elejét... Az utolsó 3-5 oldalt...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
vrs
csendes tag
Közben teszteltem még az Asphalt Urban 7-et is. Akad a telefonon. Ez hihetetlen nem tudom mi lehet a probléma.Néztem videót youtube-on ott az ugyanilyen telefonon akadás mentesen ment a játék. Valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
topszlixx
csendes tag
Sziasztok! A napokban lettem egy feher LG 4x boldog tulajdonosa!
Megkoszonve a sok hasznos tippet es informaciot, azt szeretnem kerdezni, hogy huzamosabb hasznalat utan, mennyire birja a strapat a telefon? Mennyire kopnak a krom csikok, vagy karcolodik a hata? Ugyanis nem szeretnek vasarolni neki szilikon vedot ....
Elorre is koszonom!
-
batai15
félisten
Hát amilyen igénytelen (jó értelemben) a hátlap be is bszna ha karcolódna.
Viszont a króm csíkoktól énis féltem.
Amúgy néztétek már milyen királyul néz ki kikapcsolt előlapi gombokkal? -
topszlixx
csendes tag
Honnon tudom, hogy a 4.1.2-es rom a telon eredeti vagy a prerelease verzio? 20A a kodneve ...
-
Naras
őstag
válasz topszlixx #16767 üzenetére
Nem nagyon kopik a teló, de ez persze használattól is függ...
A tiéd használtan vetted, hogy a verziót kérdezed?Én tok, és fólia nélkül tolom már fél éve vele, kicsit azért már itt-ott látszik rajta a használat, de az is csak bizonyos szögből, és megvilágításban...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
batai15
félisten
én úgy vagyok vele meg érdemli a védelmet, legalább kijelző védő fólia mindeképpen.
De ha ennyire bírja akkor fólia és puszi -
batai15
félisten
nem lenne egyszerűbb a rendszer verziónál megnézni?
-
OII
csendes tag
válasz firemanus82 #16743 üzenetére
Nekem meg ennyi V10H-val. (csak ha valakinek baja lenne az ICS-el...)
958 nap után lelkes újonc lettem
-
tobias791
csendes tag
sziasztok!1hete van meg a telefonom és nem tudom miért,de az otthoni wifivel nem tölt be semmit a telefonom pedig csatlakozik hozzá,kiváló a jelerőssége de nem tölt be.mindenhol máshol minden wifivel jó. járt már így valaki?
.
-
HpBaxx
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni: LG P880 telót ha hívom videó hívással,akkor azt írja ki, hogy a hívott telefon nem képes erre. Szerintem az LG tudja ezt. Hogyan lehet működésre bírni? Köszönöm előre is. -
toto0569
addikt
válasz HpBaxx #16783 üzenetére
Idézet Android Hungary Fórum:"-Csak bizonyos Samsungok tudják, mert a Samsung integrálta a TW felületébe az opciót. Alapból se az Android, se az iOS, se a WP7-8 nem tudja a funkciót. Valmiért ez az okostelefonokból mind kimaradt. A magyarázatnak meg azt mondják hogy használd a belső videochat-et (gtalk, facetime, skype).
A szolgáltatón keresztüli videóhívás meghalt mára gyakorlatilag. Mindenki mobilneten (3G, LTE), vagy WiFi-n használja a funkciót."
-
batai15
félisten
Ez mivolt?rádugtam a hálózati töltőre és azt írta hogy lassú töltés..
-
Quqesz
nagyúr
válasz MortRainey #16790 üzenetére
ez így van,de van amikor csak hüle és ha kihúzod a töltőfejből,majd újra bedugod az usb kábelt nem fogja kiírni.....
Más
észrevettem az energiatakarékos üzemmódban olyan érdekességet,hogy ha a wifit használod és bekapcsol az energiatakarékosság,akkor lekapcsolja a wifit és ha bedugja az ember a töltőbe akkor visszakapcsolja.Ez akkor érdekes,amikor használod a wifit,energiat bekapcsol és újra be kell kapcsolnod a wifit,majd elfelejti az ember és ha bedugja a töltőt nem érti miért indul el a wifi "magától"?Ezért......párszor belefutottam.topszlixx
október óta nyúzom és csak kijelzővédő fólia van rajta.Párszor leesett és a krómcsík csak benyomódott,mert biza fímbűl van nem plastik. Ne aggódj nem fog lekopni(max karcolódni),de leejtéssel lehet neki adni.Ha nem mutatom meg vkinek a sérülést észre sem lehet venni.....
Más
Öcsém vett egy S2-őt.Hát nem bánom,hogy nem azt vettem.Nagyon vékony és ezért számomra esetlen volt a fogása+bekapcsoltam a wifit és v fél perc volt mire magához tért,igaz még ICS-vel nyomja a tesó.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
Naras
őstag
Valaki írta, hogy amikor beállítod a Google app mentést, és visszaállítást, akkor új ROM/FR után nem a Play - ről teszi vissza az appokat, mivel nem fogadtam el külön a feltételeket benne.
Nos, épp eltoltam egyet, és ahogy tölti le, és rányomok, a play jön be, ahogy éppen lefele tölti, illetve installálja... sztem azzal, hogy engedélyezem a mentést, és visszaállítást, pont a feltételeket fogadom el...
Csak azért írom, mert engem is nagyon érdekelt, hogy hogy is van ez, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az appok mentése a Google - re csak annyit tesz, hogy tudja, mi volt fenn, és visszateszi, ha újrarakod a telefonod, vagy új telóról jelentkezel be, és újra felépíti az appjaidat, beállításaidat a "központi raktárból"...
Nem is lenne értelme mindenkinek egyesével külön-külön lementegetnie az appjait, hogy azt visszatehesse, ha egyszer központilag ott van. Az appokon belüli beállítások így viszont sajna elvesznek.
Néhány embernek voltak anomáliái, csak akkor mentek a dolgok rendesen, ha kézzel pakolta vissza az appokat, ez ebből a szempontból nem tudom, hogy miért lehet...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
andaxin76
aktív tag
Mit gondoltok megoldható lehetne valahogy,hogy OTG képes legyen a teló?
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
lev@bps
csendes tag
Sziasztok,
(bocs a-nem-visszaolvasásért),
kb. egy hete vettem a telót, tegnap root-oltam, csak egy kis időm volt nézegetni tegnap, de nem igazán találtam olyan custom ROM-ot, amire tényleg azt mondták volna, hogy stabil. Van valakinek pozitív tapasztalata valamelyikkel (jó lene JB ROM).
Köszi előre is!
www.budapestscenes.com
-
batai15
félisten
2g net sokat dob az üzem időn ? Böngészéshez még ez a sebesség is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest