- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz mixery01 #8593 üzenetére
A zárt oprendszert úgy kell elképzelni mint a nokiánál az s40-et. A gyárilag tárolt programokon kívül nincs lehetőséged, csak java programok telepítésére. Ezzel szemben egy nyílt rendszernél (pl: s60) számos beépülő (akár a főmenüben is megjelenő, a telefon alapfunkcióit megváltoztató/kibővítő) alkalmazást is felrakhatsz.
Amúgy én is ezt mérlegeltem mikor választottam, csak nálam a másik oldalon az n79 volt. Nem bántam meg, hogy az arénát választottam -
zack
nagyúr
Jabra BT fülessel van még egy fellelhető apró gond, hogy miután leválasztottam hiába kapcsolom ki a Bluetooth-t az ikon ott marad mintha bekapcsolva lenne. Leellenőrizve ezt, kikapcsolva marad a "kékfog", majd egy újraindítást követően, a "kékfog" ikon továbbra is ott figyel (bekapcsolva!), viszont ha kikapcsolom, akkor már eltünik. Remélem sikerül rájönnöm a problémára. Valószínű a leválasztásnál van valami gond, vagy rossz a sorrend. Majd csekkolom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
viewdetails
addikt
mixery01
Vegyél N97-et. Abból is a Mini-t, mert az már fém. Abban elvileg benne van az E52 és az Arena minden jó tulajdonsága.
bár ha jól olvastam, az N97-en futó Symbiannál bugosabb szoftver nincs mégegy a világon.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz Tommaso.M #8591 üzenetére
Szia,
sajnos ismert (de 0,000001%-ban előforduló) probléma, Duvi jó irányba indult el, 1-2 de akár 12-24 órás akksikivét is lehet a dolgoból. Ha gyorsítani szeretnéd a dolgot, vagy változatlanul él a hiba, vidd vissza szervízbe, vagy húzz rá új szoftvert E2Toolal.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #8603 üzenetére
Mini-t ajánlani ebben a topikban mester? Ez istenkáromlás!
Egyébként drágább mint a nagytesó és kevesebbet is tud. Egyértelműen le van butítva. Elvileg a nagytesó szoftvere is sokat fejlődött, és ha még olcsóbb is, a nagyobb memória, és a nagyobb kijelző semmiképpen se a Mini megvételére predesztinálja a júzert.
A Mini talán majd akkor fogja megérni ha 20-25k-val olcsóbb lesz mint az N97. Addig nem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vovi1
aktív tag
Lám Zack is tud lelkesedve és pozitívan hozzászólni!
Néhány napja bogarásztam 2 okoskát is a Nok E és N sorozatból. Tényleg sokmindent tudnak, amit egy telefonnak tudnia kell. De ennél több semmi megrázó! Alig látom a betűket, nagyítva a tartalomból veszít. A képernyő már kicsi, az Aréna az etalon. Kicsi belső memória, sok kiegészítő prg volt beépítve, mindkettő fullosan fel volt töltve programokkal. Átnéztem és rájöttem, hogy nemigen használnám őket. Amúgy a telók gyorsak, a kezelését meg lehet szokni. Feltettem rájuk néhány témát, erre alig láttam a képernyő ikonokat, héttérrel ne is kísérletezzünk. Kipróbáltam egy - egy játékot - egyébként telefonnal soha - élmény volt a kezelhetőség, a grafika. Játékra alkalmasabb, mint az LG, viszont ezért megvenni vétek.
Az Aréna más célokat szolgál, multimédia lejátszására van kihegyezve, arra az ár-értéket is figyelembe véve kiválóan alkalmas. Hatalmas memória, jól átgondolt menűrendszer, jól variálható felhasználói felületek. Szerintem nem lesz szabad feltöltésű kiegészítő programcsomag, legfeljebb a már meglévőket javítgathatják, pl. a file kezelő és média lejátszó gyorsasága, a memória kezelés és frissítési sebesség növelése, kamera szoftver.
Önmagában úgy jó ahogy van.
GPS-re ott vannak a célkészülékek, kiváló programokkal, nekem az Amígó fut Mioón, sokkal használhatóbb, mint bármilyen telefonra írt prg. ( pici képernyőn tapiskolni, vagy gombot nyomkodni menet közben életveszély)
Az internet lényege a látvány és a sebesség is. Ehhez a számítógép sokkal alkalmasabb, különösen az egérhasználat miatt. Talán az e-mail fiók lekérdezése a leggyakoribb értelmes művelet, erre tökéletesen megfelel.
Jóval nagyobb a képernyője, mint a legtöbb okoskának, de MSOff. alkalmazásokra csak betekintésre javasolt, pusztán a méretek miatt.
Jól kódolt filmet megnézni viszont kifejezetten javaslom, mert igen kiváló minőségű a hardver és a szoftver ehhez. Persze nem otthon a lapos tv előtt, hanem várakozáskor, utazáskor, nyaralásnál, nyilván a kompromisszumokat figyelembe véve.
Én is hosszú lettem, bocs.
-
viewdetails
addikt
Istenkáromlás-e vagy sem, én azt mondom, ami jó, azt el kell ismerni. Ájfón, a röghözkötésével, na az az istenkáromlás.
Nekem nem kéne az N97 a hardveres billentyűzet miatt, ha olyan szoftos QWERTY lenne benne mint az Arenában, és semmi mechanikus szétcsúsztatás (-> lötyögés), akkor lenne esélye. De még akkor is nagyon húznám a szám a rezisztív TFT miatt, ami jóval gyengébb fényerő és érintés téren mint az Arena, ráadásul zabálja az akksit.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zack
nagyúr
"Lám Zack is tud lelkesedve és pozitívan hozzászólni!"
Mert nem dilettánsok írnak be már jópár napja. Egész más így olvasni a topikot, és hogy nem volt hiábavaló a sok "szájtépés".
viewdetails:
Maradjunk annyiban hogy jelenleg egyik se ajánlható.
A Mini talán jó vétel lesz kb. tavasz környékén. Egy Mini 122k környéke mostanság...sok jobb telcsi mozog ebben az árkategóriában. Jobbnak tartom az Omnia HD-t, és az Omnia2 is. De még előbb vennék SE Aino-t is, vagy ott van bármelyik jobb HTC is ennyiért, ami jobban megéri.[ Szerkesztve ]
-
Tommaso.M
csendes tag
válasz viewdetails #8604 üzenetére
Hi!
Köszi a tippeket! Este töltőről sem kapcsolt be, csak addig jutottam, hogy beírtam a pin-t, utána belépés, majd kikapcsolt. Reggel feltettem újra, ugyanazt csinálta mint este. Még egyszer megpróbáltam, működött. Most jó. Úgy látszik beleesek a 0,000001%-ba Wifi-t sem tudom működésre bírni rajt. Ha legközelebb is ezt csinálja megy a szervizbe. Még egyszer köszönöm az ötleteket!
-
Oracle
senior tag
Formázás óta minden (jól) konvertált filmet lejátszik a teló, egy észrevételem lett, hogy jobb szereti ha valami fájlkezelővel másolom rá a cuccokat akkor nincs nem támogatott szöveg, ha simán vidóz alatt húzom át akkor előfordul.
-
zack
nagyúr
Én mindig Total Commander-rel húztam át...
Mindenki:
Nem tudtam mi hiányzik még az életemből, de rájöttem. A Jabra-val való szopás. Félelmetes! Tegnap még minden jó volt. Ma viszont már nem vált számot és a hangerő gombon kívül nem reagál semmire ez a fostalicska dög cédula...szólni szól persze.
Bluetooth ikon gond megoldódott (először a telón kell bontani a kapcsolatot, és kikapcsolni a BT-t), erre most jön egy újabb akadály...nem unatkozom, de már kezdem unni az FR-t...tény és való sok progit próbáltam mostanában...install-uninstall. lehet ez egy kicsit megbolygatta a lelkivilágát.[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
Ma kicsit hisztizett az Arénám Leírom a hibát is meg a megoldást is, hátha másnak is elő fog fordulni.
Hiba: a hívásnaplóban nem jelennek meg a nevek, csak a számok, pedig a telefonkönyvben minden rendben van. A dolog a lista törlése, és valaki feltárcsázása után, sem újraindítás, sem akku ki-be után nem jött rendbe.
Megoldás: nem kell rögtön FR! Csak készíteni kell egy biztonsági másolatot a telefonkönyvről, majd ha végzett vele, rögtön vissza is kell állítani, anélkül hogy bármi mást csinálnánk.
Remélem jól jön majd valakinek -
Giles
tag
Szia zack!
Próbálgattam egypár fülest én is, de szerintem nem olyan gáz a sajátja. Próbáltam egy ugyanolyan bedugós Pioneer-t, amit egy mp4 lejátszómhoz vettem. Meg egy AKG régi nagy fejhallgatót, egy SONY bedugós fülest és szintén SONY szivacsos fülest is. Típust azért nem tudok, mert használt volt mindegyik és nem otthonról írok, hogy le tudjam olvasni. Szerintem nem marad el a többi mögött. De a dolby-t kikapcsoltam az AKG-val, mert furcsa hangja lett. Igaz a bedugósban jobban jön a basszus.
Ha valakinek nincs erre külön pénze, nem érdemes gyorsan lecserélni, csak mikor lerongyolódik.
Egyébként meddig bírja az akksija a Jabrának? Mert a munkatársam sima BT headsetje 4 órát megy és már recseg utána.
Egyébként néha a lejátszó nekem is csinál olyat, hogy három négy szám lemegy, aztán csak halk sistergés és áll a következő szám elején. Kétszer már megcsinálta ezt, és nem mixeket hallgatok. -
zack
nagyúr
Nem tudom meddig bírja, friss még a dolog. Meg nem is akarok nyilatkozni, mert jelenleg ott tartok, lehet a Jabra sem az igazi és a CX500 se. Lehet mind a kettőből gari lesz. Tegnap kicsit elhamarkodott véleményt írtam, aztán lehet csak beállítás kérdése. Meglátjuk...de lehet csak az Arena szoftvere fosta össze magát szokás szerint.
A gyári fülese iszonyat doboz hangon szól, és halk is. Mondom, egy 2k-s sima SE Walkman füles oda-vissza pofánveri. Lehet érzékenyebb a fülem.[ Szerkesztve ]
-
animoo
senior tag
zack: Nahát! Mire kell idejönnöm! Nekem Jabrával soha semmi ilyen gondom nem volt! A Telefon részéről megesik olyan furcsaság, hogy (bár nekem mindig bontja a kapcsolatot, ha kikapcsolom Jabrát), mikor bluetootht akarnám kikapcsolni utána, nem hajlandó. A kis gomb elkúszik off állapotba, aztán magától vissza on-ra, és úgy is marad. Aztán ki se lehet lépni onnnan, csak a piros telefon gombbal. Ezen csak restart szokott segíteni. Egyébként semmi egyéb gebasz. Lehet inkább cseréltesd ki azt a Jabrát gariban, nem hinném, hogy Arenával van a gond.
Egyébként nekem is megvolt a napi hülyeség. Felcserélődtek a profilok (pedig nem youtube-oztam), most a néma van mindenhol. Nem akartam FR-t, úgyhogy inkább az utcait beállítottam magamnak. Úgy látszik, megint be kell fenyíteni.
A nap vicce pedig, hogy hívtam valakit, sokáig csörgettem sikertelenül, erre egyszer a huszadik után Arenácska közölte hogy hívás vége és letette magátSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Dusee
őstag
hali!
látom most nagyon megy a zenés téma
nektek nem szokott olyat csinálni, hogy hallgatjátok zenelejátszóba a zenét, és csak ugy random rezzen egyet?
már megszoktam, meg annyira nem zavaró, de az első kettőnél mindig rántottam elő, mert azt hittem hivnak
meg nekem mostanában azt csinálja, hogy bedugom a fülest teloba meg a fülembe, és még nem szol semmi zene, és igy sistereg, de ha elinditom a zenét abbahaggya.
a maláj V10H-nál vettem észre, de most UK V10P-vel is jelentkezett, és nem kontaktos a kábel, meg ilyenek.más: kocsiban hova kéne rakni a telot fm transmitternél, hogy ne recsegjen?
probáltam az antennához közel rakni, a fejegységhez, a fejegységnél az antenna bemenethez, meg ugy random össze vissza a kocsiban, de sehol se volt tökély.
ha meg egy telo mellé teszem, és azon probálom ott meg tökéletes.
ennyire gyenge lenne a telefon fm adója?
meg ha a gps a telo hátlapjára van "kötve", és ugy fogja a jeleket, simán meglehetett volna csinálni az fm transmitterrel is szerintem.egy érdekesség: mikor a V10H volt fenn 2 napig nem jelentkezett beégés, csak utána, és mikor visszaraktam a V10P-t ott egy-két orával frissités után már megjelent
nemlehet hogy a maláj szoftban újabb az lcd driverje?Oracle, Vovi1:
nekem is volt hasonló problémám, hogy FR, meg memóriarekesz törlés után megmaradtak a mappák, fájlok, meg a win7 kiis irta, hogy tré van az adathordozó fájlrendszerével, én azt csináltam, hogy ugye a win felajánlja hogy rendbeteszi, megengedtem neki, utána nyomtam egy formatot gépen, és azóta tökéletes!megint más:
nemtudjátok az miért lehet, hogy a gyári böngészővel wifin keresztül akarok letölteni egy zenét, és ~97-98%nál kommunikációs hibát ír, és utána probálok 3-4 másikat és azokra ia azt irja, de a letöltéskezelőben ha nyomok egy újrapróbált, akkor tökéletesen leszedi a számokat.
tényleg nincs valami megoldás arra, hogy a java-s dolgoknál ne kérdezzen mindig rá hogy engedélyt adok-e, hogy kimenjen netre a progi, vagy hozzáférjen a fájlrendszerhez?
a net engedély még okés, de az nagyon idegesítő, hogy ha pl operában akarok letölteni egy számot nyolcmilliószor rákérdez, hogy engedélyt adok-e rá, és van hogy le is fagy a telefon, ijenkor csak akksi ki-be segít rajta. tudom az aláírt programokat lehet ugy beállítani, hogy mindig engedélyez, csak hát ezek ugye nincsenek vertifikálvahuhh ez elég hosszúra sikeredett
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
animoo
és olbaidhun FAQ
Profilkeveredés esetén NEM KELL factory reset, elég a telefon saját menüjéből a Visszaállítás funkciót használni. Ez nem töröl semmit, csak a gyári alapbeállításokat hozza vissza, tehát utána nagyjából az általános csengőhangot és az órát kell beállítani.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
nektek nem szokott olyat csinálni, hogy hallgatjátok zenelejátszóba a zenét, és csak ugy random rezzen egyet? De.
kocsiban hova kéne rakni a telot fm transmitternél, hogy ne recsegjen? Nem nagyon fogsz olyan helyet találni, egyébként V10P UK-ban gyengusz, eddig a legerősebb a V10V_01-ben volt és a V10M_02 rev 2 ben, de ott nem volt basszus.
tényleg nincs valami megoldás arra, hogy a java-s dolgoknál ne kérdezzen mindig rá hogy engedélyt adok-e, Van. De ahhoz moddolni kell a telefont, mert pár bájtot kell átbillenteni. Nem akarod te azt.
nemtudjátok az miért lehet, hogy a gyári böngészővel wifin keresztül akarok Még nem jutott soha eszembe, hogy ilyet csináljak, szóval passz.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Bavid
senior tag
Zenelejátszóhoz hozzászólva, nemtudom próbálta már valaki arenat keverőpulthoz kapcsolni? mert én igen (keverő erősítőhöz van + hangszórók) és azt tapasztalom , hogy egyszerűen hihetlenül lelassul kb 20 mp mire pl lepause-ol ha lecsatlakoztatom kb 1,5 percig halott az érintő képernyő szóval pl ki tudok menni a képernyőzár képernyőről(duplán megnyomva bekapcs gombot) de szinta azonnal visszaugrik és nemtudok semmit csiálni, aztán másfél perc múlva feléled... Újabb rejtély
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz viewdetails #8618 üzenetére
na akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem rezeg
hát mondjuk a moddolást tényleg kihagynám
de nincs vmi leírás róla hogy kell, azért megnézném (tudom a gugli a barátom, de azt se tudom milyen címen keressem )Bavid:
pedig az is sima 3,5es auxxal van összekötve, nem?
én kocsiba dugtam be a fejegységbe auxxal, ott gond nélkül ment.
nemértem miért van ez
amúgy nekem is volt ijen random lassulás zenelejátszóban, pedig én simán a hangszórón hallgattam zenét.[ Szerkesztve ]
-
Cathrine
tag
Ilyesmi egyszer már nekem is volt. Letettem a telefont az asztalra és kb. 20 perc múlva használni akartam, de nem tudtam, mert teljesen fekete maradt. Viszont nekem simán be lehetett kapcsolni, mintha én kapcsoltam volna ki. Azóta többször nem produkálta a dolgot. (Biztos rossz pillanatban piszkáltam .)
https://www.flickr.com/photos/126847261@N04/
-
zack
nagyúr
Köszönöm a tanácsot...1 rugóra jár az agyunk! Ez a telepatikus képesség már már házastársi viszonyt feltételez!
Már meg is jártam a garis ügyintézést. Csak a BT vevőt cseréltettem ki, a többi maradt nálam, de ez eddig jobban szól a gyári fülesével is. Nincs gond eddig...szerintem rossz volt a vevő része, mert ezzel egyből működött a léptetés, és minden más gomb. Ennyi. Este lecsekkolom azért a CX500-at is, valami kifejezetten erre a célra fejlesztett hangtartományokkal. Akitől vettem az Sennheiser beszállító, és van spéci cucca lecsekkolni van e gond vele. Bár nem hinném hogy bármi lenne. Megnéztem számítógépen is...ott semmi gondja nem volt a CX500-nak.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nekem még sohasem csinálta ezt a rezgést... Meg se kérdezem mitől lehet, mert a válasz úgyis az lenne hogy "lelkiállapot". Lehet a rezést "le kellene fordítani az emberek nyelvére". Rezgés=sóhajtás. Rezgés=csuklás. Rezgés= büfögés.
Ha ebből az aspektusból nézzük, teljesen természetes jelenség![ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Csinálja nekem is, a válasz egyszerű, rezeg, miután lépteti a számot.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
geosz
tag
"tényleg nincs valami megoldás arra, hogy a java-s dolgoknál ne kérdezzen mindig rá hogy engedélyt adok-e, hogy kimenjen netre a progi, vagy hozzáférjen a fájlrendszerhez?"
A letöltést nem tudom, mert eszembe nem jutna az arénával töltögetni, de azt olvastam és valami lehet benne, ha nem .jar-ral, hanem .jad-dal telepítesz több lehetőség van az állítgatásra.
FM transmitter nálam (Tés V10v) nem recseg sehol, amikor néztem a zsebemben volt majd kocsin kívülről pár méterről is normálisan működött.
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #8630 üzenetére
Ezt úgy hívják "2 in 1" vibrator edition.
-
Giles
tag
Nem tudom az Arena impedanciáját a fülhallgató kimenetén, de lehet, hogy a keverőd kicsit leterheli a telefon kimeneti erősítőjét és emiatt lassul. Ez csak gondolat. Lehet, hogy nem ez a gond.
zack:
Nekem nem szól doboz hangom a gyári sem és nem halk. Ekkora különbséget, amit írsz én nem fedeztem fel[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
zack emlékszel még mikor felraktam a V10H-t, és nagyon meleg volt a teló?
és azt mondtad lehet több áramot vesz fel.
lehet hogy volt benne valami, mert battery infoban V10H-val 4100 valamennyi mV-ot írt, V10P-vel meg perpill 3771 mV-ot ír!geosz:
én sem töltögetek, csak zenéket szedek le, mert egy oldalról szoktam leszedni a zenéimet, és van mikor lusta vagyok rádugni a telot gépre, vagy épp nincs bekapcsolva, és akkor telora szedem le.[ Szerkesztve ]
-
copyand75
csendes tag
Üdv Bavid!
Én próbáltam már, de sima keverőn. Rendezvényt hangosítottam és már alig vártam hogy összeáljon a cucc. Nagyon jól szól, semmi gond vele, minden úgy működik ahogy kell.
Én 1.5 méteres sztereó jack jack kábellel kötöttem össze. Nem lehet hogy az erősítő kavart be?
Én elég hosszú kábeleket használok, ennél fogva elég messze vagyok az erősítőtöl.
Hobbi szinten hangosítok így nem tudom biztosra hogy köze van-e hozzá az erősítőnek.
Csdak tippelek. -
animoo
senior tag
zack: na helyes, mondtam én, hogy Jabra vacakol...
Van egy jó barátom, szintén zenész, akivel nagyon egy rugóra jár az agyunk, vele szoktuk azt mondani, hogy működik a virtuális midi-kábel
Többiek: számváltás közben rezeg nekem is, akkor is, ha Jabrával irányítom.
Honnan kell ezt a battery infot megnézni, én tán régen egyszer találkoztam vele, de most nem találom. Bár nekem nem szokott melegedni, csak ha töltőn van, és közben netezek, de az meg nem csoda.
Viewdetails: köszi a tippet, alkalmaztam is, igaz a kocka oldalain a képernyők, amiket szépen beállítgattam, elszálltak, de a telefonkönyv nem, úgyhogy könnyű volt visszarakni őket. A zenés-galériás kéket nem volt türelmem, amúgy is akkora baromság az a képernyő, nemtom, miért nem lehetett vmi más ott, pl. a netes kedvencek, ahogy BL40-ben (addigra LG mérnökök is rájöttek, hogy a réginek nincs értelme).
Aztán Java belassult, és most fejből nem tudom, ki írta be a Java-gyorsító cheatet, de köszi, megcsináltam, és megint repeszt, egy gond mínusz. Be lehet tenni a FAQ-ba szerintem.
Amúgy nem tudom, figyelitek -e, de se a Viewty Smartnak, se az LG Crystalnak nincs ilyen jó topikja. Kíváncsi vagoyk, azért használnak -e ilyen telefonokat, meg hogy beváltak -e. De úgy néz ki, az Arena a legnépszerűbb.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
4106 mV simán, USB-vel töltésnél 4182 mV, de ingadozik, kb ez az érték körül.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
-
atix77
csendes tag
nagyon szeretem szerettem ezt a telot de már megörjit.megvan már junius óta elöször sokat fagyott utánna megszütek gondok.de a napokba szinte mindig fagy.mostmár hivni se lehet mert ha hivnak egyböl lefagy azt se látom ki keresett.és nem néha fagy le hanem az elmult egy orába probálom magam csörgetgetni de mindig befagy 100 bol 100x.megörjit h ennyi pénzér ezt kapom pedig annyira jo lenne ha JÓ lenne.most aksi kivan szedve pihen van valami ötletetek helyre fog ez jönni magátol vagy ennyi.....?
-
animoo
senior tag
FW frissítést tudok javasolni, meg factory resetet és memóriarekesz ürítéseket. Ezt a kettőt szoftfrissítés nélkül is ajánlanám, hátha segít.
-
Dusee
őstag
frissítsd a szoftverét
megoldja ezt a problémádat!
ha nem vagy tul vállalkozó szellemű, ajánlom, hogy telepítsd fel a LG PC Suite III nevű programot, telodat dugd a gépre PC Suite modban, és ha minden igaz kifogja irni jobb alul a géped, hogy elérhető frissités a telefonra, frissiti-e, ott egy OK és már megy is.
de ha szereted magad csinálni a dolgaidat, olvasd el az 1.hozzászolást, és lesz ott egy "frissités E2 flash toollal" nevű iromány, az alapján frissitsd azzal a szoftverrel amit ott irt viewdetails kolléga.
frissités után érdemes FR-t nyomni(letöröl minden adatot a telefonrol), előtte mentsd le a fontos dolgokat!
még ezt is tudnám ajánlani, olvasgasd[ Szerkesztve ]
-
copyand75
csendes tag
Valahol itt a fórumon olvastam hogy vett valaki egy tokot az arénára amin volt egy mágneses rögzítő fül, ami vadította a telefont.
Kiszedte a rögzítőfülböl a mágnest és kicserélte tépőzárra és helyrejött minden.
Milyen távolságra vagy az erősítőtöl?Bocsi! Már meg is van!
#7015 hsz[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
Kíváncsiságból kipróbáltam mennyit bír a frissen feltöltött akksi folyamatos filmnézésnél, az Any Video Converterrel itt leírt beállítások mellett konvertált filmeknél. Full képernyőn, automata fényerőnél (félhomályban) 10-es hangerőn. Az eredmény 2 óra 45 perc lett, ekkor kapcsolt ki végleg.
Az akku teljes feltöltése nekem 3 óra 15-20 percet vesz igénybe. Ezt sokallom. Nektek? -
Vovi1
aktív tag
Jelentős a fejlődés az FM játszóban. Sokáig volt 10a-m abban gyengécske volt, semmi mély, SOKOL rádió szinvonal. Most a 10p szerintem kifejezetten jó, közepes táskarádióval olyan, mintha a rádiót hallgatnám. A napokban kipróbáltam az újabb szoft-tal az autómban, régebben nagyon zajos és mélyhiányos volt. Most egészen jó, nem HI-FI, de elmegy. A rádió alatti polcra teszem, semmi bűvölés az antennával, szerintem a vétel lehet rádiófüggő is. Német autó, gyári Blaupunkt rádióval mükszik. Ha gyenge a vétel javaslom a fülest bedugni a helyére, akkor adóantennát játszik. Valaki már gyártott is, de akár egy szakadt füles zsinórdarab, végén a jack-al megfelel. Komoly a javulás.
Most az szgépem mellett komolyabb házimozi erősítő és hangrendszer van. A telót kihangosítva tényleg nagyon jó a minősége, persze jó felvételekkel. Élmény hallgatni így is, folyamatos a játszás, mintha fülessel menne. Jobb fejhallgatóval hallgatva a Dolby különleges hangzást ad, nekem jobban tetszik, mint bármelyik agybadugós, amit próbáltam. Közülük a Sony szerintem a legjobb, amit pl. a zenetelók mellé adtak. Próbáltam Nokia fülest is, borzalom.
-
Vovi1
aktív tag
Megnéztem a hivatalos gyári szervízkönyvet.
Stand-by time: 227 hours !!!!!!!!
Töltési idő: 3 óra 20 perc
Beszélgetés ideje: 170 perc
Füles 16 ohm 70 mw, 32 ohm 130 mw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs