Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • animoo

    senior tag

    válasz zack #8632 üzenetére

    zack: na helyes, mondtam én, hogy Jabra vacakol...
    Van egy jó barátom, szintén zenész, akivel nagyon egy rugóra jár az agyunk, vele szoktuk azt mondani, hogy működik a virtuális midi-kábel :D
    Többiek: számváltás közben rezeg nekem is, akkor is, ha Jabrával irányítom.
    Honnan kell ezt a battery infot megnézni, én tán régen egyszer találkoztam vele, de most nem találom. Bár nekem nem szokott melegedni, csak ha töltőn van, és közben netezek, de az meg nem csoda.
    Viewdetails: köszi a tippet, alkalmaztam is, igaz a kocka oldalain a képernyők, amiket szépen beállítgattam, elszálltak, de a telefonkönyv nem, úgyhogy könnyű volt visszarakni őket. A zenés-galériás kéket nem volt türelmem, amúgy is akkora baromság az a képernyő, nemtom, miért nem lehetett vmi más ott, pl. a netes kedvencek, ahogy BL40-ben (addigra LG mérnökök is rájöttek, hogy a réginek nincs értelme).
    Aztán Java belassult, és most fejből nem tudom, ki írta be a Java-gyorsító cheatet, de köszi, megcsináltam, és megint repeszt, egy gond mínusz. Be lehet tenni a FAQ-ba szerintem.
    Amúgy nem tudom, figyelitek -e, de se a Viewty Smartnak, se az LG Crystalnak nincs ilyen jó topikja. Kíváncsi vagoyk, azért használnak -e ilyen telefonokat, meg hogy beváltak -e. De úgy néz ki, az Arena a legnépszerűbb. :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."

Új hozzászólás Aktív témák