- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovilac
tag
Köszi szépen!!!
-
Atom Maki
tag
Sziasztok.
Én is pár napja lettem Arena tulajdonos. Nagyon pöpec és masszív kis készülék, nagyon teccik. Mivel még nem volt tapizós telefonom, ezért kissé el vagyok bűvölve tőle. T-s a kicsike, gyárilag V10J-s szoft volt rajta, ezt elég réginek találtam, ezért tegnap frissítettem a PC suit-tal. Magától felrakta a V10V-s szoftvert, gondolom a T-set automatikusan. Csináltam egy factory reset-et is (a fórumban olvasottak miatt). Minden szépen műxik is, csak egy gondom van, hogy eltűntek az alapértelmezett hangok és képek. Nem lehet azokat valahogy visszacsinálni?Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
-
Rabidsnail
senior tag
Sziasztok! Tapasztalatok a V10H_00-ról! Két Factory Reset után kifogástalannak tűnik,bár ezt csak egy napos használat után tudom mondani.A T9 szótárt a földgömbel át tudod állítani és akkor magyar. Minden működik,a kép nagyítás kicsit gyorsabbnak tűnik! YouTube-nál az első kísérletnél újraindul a teló,de azután többször nem teszi! Azt hiszem ennél maradok,amíg jobb nem lesz. A Factory Reset ennél a verziónál NEM úszható meg!!!!
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
zack
nagyúr
válasz kovilac #8201 üzenetére
Egyelőre azért túl sokat ne várj. Nem Ngage szinvonalú játékok, illetve Symbian minőségű alkalmazások. Az utóbbi időben azért a Java-ra írt progik is fejlődnek, reméljük lesznek normális 800x480 alkalmazások is, rövidesen.
Az új tulajoknak pedig sok sikert a telcsihez, nem választottak rosszul!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dwiki
senior tag
Hello, Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezek a GSM boltokban vásárolható "olcsóbb verziójú" telók - tehát nem gyári garis, henem bolti garis - cuccok rendes számlával kerülnek e forgalomba, avagy sem? (mert hallottam olyat hogy nincs áfás számla ezeknél).
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
Oracle
senior tag
Vissza olvastam meg is találtam a megoldásod, de nálam más gond lesz mert eleinte tökéletesen ment adattár módban előlapi usb csatlakozón is, és hátul az alaplapin is, de most mindkettőnél "le-fel"-t játszik.
Viszont ha a billentyűzet usb csatlakozójába dugom akkor jó(lehet van külön vezérlője a billnek? apple bill.), pedig ott usb hosszabbító is van. Kontakt hiba kizárva mert pc suite módban tökéletesen csatlakozik és tartja is csak az átvitel nagyon lassúcska ugye, de nembaj ráérekWin7 64bit alatt a pc suite nem akarja frissíteni magát, előjön azaz ablak amikor letölti a frissítést és ott megakad nem megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Általában a PC Suite ezt csinálja ha frissíted. Nálam nem csak Win7 64bit alatt, ezért mindig azt csinálom, hogy felteszem a letölthető legújabbat, és nem frissítem.
Valószínű, hogy másik USB vezérlőre van kötve, bár én az összesen (10db) végigpróbáltam, és mindegyikre egyformán reagált a csatlakozást illetően. Le-fel-le-fel...dwiki: Ha olvastad akkor miért kérdezed? De egyébként így van ahogy olvastad. Ha tudnak is számlát adni, ki kell fizetni az a 25%-ot, ennyivel mindenképp több lesz a teló vételára.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dwiki
senior tag
Nem olvastam, hallottam (így is írtam) . Egy embertől, és azért az nem mérvadó ...
Akkor viszont úgy tűnik, mindenképpen csak gyári garost érdemes venni, ha számla is kell...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #8211 üzenetére
Sztem nem mekintos. Szólt volna, ha az lenne.
-
Oracle
senior tag
válasz viewdetails #8211 üzenetére
Neeem nincs pénzem igazi mac-re általában "hackintost" használok ezért az apple bill. De amióta a billentyűzetbe dugom a telót az adattár funkció tökéletes, másol mint a gép sőőőt a pc suite is tök gyorsan másol úgy látszik a pc suite-nak is lelke van
Telefont frissíteni van fent XP, win7 meg próbának.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz dirty.yakuza #8214 üzenetére
Az összes tartalmazza a magyar nyelvet. A távol keleti szoftverek között van 1-2 amiben nincs magyar, de a többiben van.
Teló bekapcsolás után fog rákérdezni a nyelvre, ez minden verzióban sablonos... szoftver update után mindenképpen nyomj majd Factory Reset-et. Jah...V10p_00 UK-t tedd fel.[ Szerkesztve ]
-
Atom Maki
tag
válasz viewdetails #8210 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de sajna nem is tudom, mert biztonsági kódot kér, azt meg nem tudom. Az a sim-hez tartozik ugye?
Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
-
zack
nagyúr
válasz dirty.yakuza #8216 üzenetére
Régi a tied, én mindenképp frissíteném. A mostani V10P az 10.hó végi...
Elvileg minden kell hogy működjön. Gyakorlatilag meg majd meglátod...Atom Maki: Nem. A biztonsági kód a telefon védelmére van. Ha nem volt megváltoztatva, vagy túl sokszor nem lett elrontva, akkor a gyári kód: 0000 az az 4db nulla.
[ Szerkesztve ]
-
caverinha
aktív tag
Nah,ma kipróbáltam az egyetemi jelszavas wifit,de nem akart csatlakozni sehogy sem :S :S
Nem fair,h a nyüves szifonnal működik,az arenával pedig nem...
Nah,mind1 ez van,ezt kell szeretni -
caverinha
aktív tag
válasz dirty.yakuza #8219 üzenetére
Első oldal!
-
Atom Maki
tag
KÖSZ! Már meg is van. Minden visszaállt.
Azt szeretném még kérdezni, hogy ha frissítenék mondjuk a legújabb firmre - nem arra, amit a pc suite letölt magától - pl. erre a szingapúri H-sra, az érintené a T-mobilos garit szertinted?Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
-
viewdetails
addikt
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz viewdetails #8226 üzenetére
Thnx! A többit megoldom az első oldalról...
-
zack
nagyúr
válasz Atom Maki #8222 üzenetére
Nem ugrik a gari. Nem a T-be kell visszavinni, hanem egyenesen az LG szervízbe. Nem érdekli őket milyen szoftver van rajta. Ha ez nem megoldható, és csak a T-be tudod vinni, nem árt ha visszarakod a legújabb magyar T-s szoftvert, nehogy belekössenek.
caverinha: Látom a mod. gombot te sem tudod használni. Napokon keresztül folymatosan téma volt a hsz. módosítás használata 5 percen belül. Gondolom ha Racecam ki fog osztani 1-2 bann-t utána egyszerűbb lesz betartani.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
Van Arenára valami MSN-szerű valami?
Melyik lett végül a legjobb Java-s GPS program a 8000+ hozzászólás között találhatók/ajánlottak között?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
zack
nagyúr
válasz dirty.yakuza #8229 üzenetére
Elvileg nem. Szerintem gyakorlatilag se, ez pusztán csak "urban legend". Sok minden befolyásolja az üzemidőt, az itt felmerülő evvel kapcsolatos "szösszeneteknek" nem hitelesek.
Land: Látom a visszaolvasás, keresés neked se megy.... Legyél egy kicsit önállóbb. Mindkét kérdés ki lett tárgyalva már kismilliószor.
1.eBuddy
2.MGMaps[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
A wifi ikonja miért marad a kijelzőn ha kikapcsolom a wifit?? Már többször ott maradt
-
zack
nagyúr
válasz Gáborka017 #8235 üzenetére
Teljesen mindegy hogy ki csinálja még. Szólva lett érte milliószor, mindenkinek, Racecam is többször szólt. Gondolom többször nem fog szólni, csak nem értem miért kell kihúzni a gyufát. Annak kellene örülni hogy kicsit lazábban van kezelve a topik, nincs úton-útfélen moderáció és bann. De ennek rövidesen vége lesz úgy érzem...én többször senkinek se fogok szólni. Elegem lett a szájtépésből.
-
zack
nagyúr
válasz Gáborka017 #8237 üzenetére
Áhhhh...akkor se voltam jobb, bár igaz ami igaz most ordas farkas lettem.
Ha off hsz-t írsz, legközelebb küldés előtt nyomd meg az "off topic" gombot.[ Szerkesztve ]
-
Hege-007
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy "kis" problémám. Firmware frissítés után nyomtam egy Factory Resetet. Az eredménye igen tartósnak bizonyult. Annyira, h még most is azt nézem, szó szerint. Ami általában kb. 2-5 másodperces művelet, azt most a telefon nem bírta elvégezni fullos töltöttség melett. Most hazaértem feldugtam a töltőre és még mindig uaz az üzenetet fogadott: " Factory Reset in Prograss...". Jah és folyamatosan villágít a teló kijelzője. Ha ez egész este így fog világítani, akkor ezentúl sztem csak ezt fogom olvasni a kijelzőn!
Vkinek vmi ötlet, mit tudnék elkövetni, h meggyógyuljon a telóm??
-
KLIOS
aktív tag
Ma kipróbáltam az arenám egy Belkin routerrel,a wifis youtube megy de a wifi ugyanúgy 10perc után ledob. Tp-link wr542g router ezek szerint nem cimborája az arenának.
-
caverinha
aktív tag
Nah,viszaraktam a V10H szoftot és első youtube próbánál pufferelt majd a szokásos időtúllépést írta ki és kilépet majd másodjára újara indította a telót és most már harmadjára azt írja ki,hogy nem támogatott fájlformátum... :S:S:S
Azért már ez is haladás XD Csak tudnám,h mit kellene csinálnom,h támogassa a youtube-ot,könyörgéssel még nem próbálkoztam,lehet az lex a következő XDNah,megmozdult könyörgés hatására! Hihetetlen! XD
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Hege-007 #8240 üzenetére
Örülök, hogy már megint zack-en megy a rágódás, miközben másnak tech support kéne...
Hege, ismert a dolog, legalábbis hallomásból.
Két verzió:
1, kiveszed az akksit legalább 24 órára, és "magától" meggyógyul.
2, megpróbálod újrafrissíteni E2-vel, ha nem megy, GSMUltival, ez a kettő visszahozza a halott telefonokat is.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zack
nagyúr
válasz Hege-007 #8240 üzenetére
Én is csak azt tudom mondani mint view...Mindenképpen tegyél rá egy másik szoftvert, és utána próbáld az FR-t. Én még sosem jártam így, nekem mindig sikeres volt ez eddig az FR. Mennyit vártál egyébként? Mert nálam is volt hogy azt hittem lefagyott, vártam még egy kicsit, majd magától újraindult. Biztos eleget vársz? Mert az említett FR-nél nálam több volt, legalább 15-20mp.
Viszatettem a "ravaszdit", nehogy többeknek álmatlan éjszakájuk legyen az avatar cserém miatt. Bár én még mindig azt mondom hogy hiúz.
-
viewdetails
addikt
Van egy videó ITT, láss csodát, csúszkával nyitják az Arenát, mint a szifont.
Aki először beírja a hol a hiba a videóban, nyert. ;)Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Ap3x89
aktív tag
válasz viewdetails #8247 üzenetére
sztem a csúszkával nyitás csak animáció mert nem húzza rajta végig az ujját a figura csak odarakja mintha simán feloldaná és a nyíl magától csúszik el
meg a video végén amikor szórakozik akkor is ugyanaz van mint amikor nem tartod a kijelzőn elég hosszú ideig az ujjad hogy feloldja a bill zárat.
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Hege-007
csendes tag
válasz viewdetails #8245 üzenetére
Köszi a tippet. Megpróba.
Nos akksi kibe megvolt. Türelmes is voltam, több mint 5 órát vártam, h elvégezze a dolgát. Az eredményen sajnos nem változtatott.
Az E2-vel az a gondom, h nem is látja a telefont. Mikor feldugom a gépre, egy pillanatra megjeleink vmi ismeretlen eszközként, de rögtön el is tűnik. GSMUtit nem ismerem, de ma majd utána olvasok. Így marad az akksi ki 24 órára.
Sajnos rohannom kell dolgózóba, majd csak délután tudok rajta még vmit ügyködni.
Még 1x thx a gyors válaszokat!
-
pucmanka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap véletlenül rányomtam a wifire és talált is egy szabad kapcsolódási pontot amire auto ráállt.Nem is ez a gond, hanem hogy ha én wifi-n keresztül netezek az kerülne nekem pénzbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest