Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Szia!
A kapacitív kijelző sajátossága, hogy kézzel meg kell érinteni a működéshez.
(mostanában fejlesztenek ugyan kapacitív kijelzőhöz "ceruzát" de ez még kezdeti stádiumban van) -
hhaby
csendes tag
Kösz az ifót a kijelzőről.Érdekes lehet a kézírásfelismerés...lehet hogy ki kellene próbálni a V10H-t.
-
flushman
csendes tag
Halihó Rájött már valaki hogy kell kikapcsolni ha egyáltalán ki lehet azt a funkciót hogyha hívnak és a zsebemben van előveszem és rá 1-2 másodpercre kapcsol be a kijelző gondolom az arc érintése miatt van ez de engem hihetetlenül zavar....van a kijelző
fölött az a kis érzékelő az műveli ezt nem lehet kikapcsolni...???Lenovo k920 vibe z2 pro / Logitech Z5500 /
-
Oracle
senior tag
Az miért van hogy adattár módban csatlakoztatom és le-fel dobálja a telefont mintha ki-be húzogatnám a gépből a kábelt. PC suite módban tökéletes.
-
jooker82
nagyúr
válasz flushman #8153 üzenetére
Az hülyeség lenne,ugyanis ha vennéd kifele a zsebedből,már nagy esályed lenne h felvedd v kinyomd...igy amig bármi tárgyat érzékel a közelébe addig kikapcsol a kijelző.De általába mire magam elé rakom már megis jelenik a név h ki hiv. Szóval egy ilyen gomb nélküli telefonnál ez a legjobb megoldás.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
duvi
nagyúr
Véletlenül nem az előlapi USB csatlakozót használod?
Ha igen akkor próbáld ki a gép hátulján lévő alaplapi usb csatikat hosszabbító nélkül.
Illetve lehetséges még kontakt hiba is. A kábel v. az usb foglalat is lehet az oka.
Próbáld ki másik gépen ha tudod. Ezzel hamar kiszűrheted a valódi "hunyót". (ha ott is instabil a kapcsolat akkor próba másik kábellel)[ Szerkesztve ]
-
caverinha
aktív tag
Én ma próbáltam wifin keresztül egy jelszóval védett router-hez kapcsolódni,aminek tudom a felhasználónevét és a jelszavát,de kapcsolódásnál vmi Biztonsági kódot kér,az mi a halál??? :S Miért nem a felhasználónevet és a jelszót kéri,miért ezt??? Néztem több ilyen védett hálózatot,de ott is ezt a Biztonsági kódot kéri,szóval nem értem... :S
Hogy lehet olyan hálózathoz wifin keresztül csatlakozni,aminek tudom a jelszavát és a felhasználónevét???mert minden egyes esetben ezt a Biztonsági kódot kéri és ez már kiakasztó :SHa vki tud erre vmi választ azt nagyon megköszönném! ^^
Előre is THX! -
hhaby
csendes tag
Ez az USB fel-le dobálás szerintem nem hiba.Nekem mindig 3-at szól az XP mikor csatlakoztatom adattár módban.Rendszertelenül de az automatikus lejátszás ablak is előjön.
-
caverinha
aktív tag
De akkor a felhasználónevet nem is kéri??? Mert elvileg úgy lehetne csak csatlakozni hozzá,ugyanis ez az egyetemnek a wifis hálózata,ahova minden diáknak van egy saját felhasználóneve meg jelszava,tehát akkor a felhasználónevet is kellene kérnie meg a jelszót is és nem csak ezt az egy Biztonsági kódot(jelszót)... :S
(Nálam is egyszer kéri,csak több jelszavas hálózatnál néztem,h mind1iknél Biztonsági kódot kér)
[ Szerkesztve ]
-
caverinha
aktív tag
Oksa,majd holnap megpróbálom,végülis itthon is egy ideig jelszavas volt a router és tudtam is használni,csak már nem emlékszem,h akkor is ezt a biztonsági kódot kérte-e,de akkor lehet,hogy a jelszavammal sikerül majd holnap fellépnem,legalábbis nagyon remélem,majd holnap kiderül ^^
Köszi xépen a segítséget! -
strife
tag
válasz caverinha #8168 üzenetére
Ez úgy szokott működni az alap wifis hálózatnál, hogy a routerben be lehet állítani egy bizonyos jelszót, kódot kinek mi. Ennek a hossza általában a titkosítás fajtájától függ. Nah most általában ezt a kódót kell beírni csatlakozáskor, mert utánna meg kellene jegyeznie a készüléknek kivéve ha újra lett rakva, FR stb.. Szóval azzal a kóddal kellene működnie a dolgoknak.
-
Bavid
senior tag
Ma megint elkezdett rosszalkodni a telóm, zenelejátszás közben érdekesen fagyott be: nem lehetett semmit tapicskolni nem érzékel semmit, de bekapcs gombbal duplán pl feltudtam oldani a bill. zárat, java is teljesen beszaggatott, nemtudom mi lehet a baja, eddig szépen ment a v10p UK...
Más: még tegnap este nyomkodtam és valahogy sikerült zenelejátszás közben előhoznom egy olyan menüt hogy feladatkezelő, ahol mutatta az aktuális programokat, ezt hogy lehet? Valamint java alkalmazást (játékot) le lehet "tenni" kis méretben? hogy közbe mindjuk sms-t írjak? -
zack
nagyúr
Én meg erről a problémáról, már mindent leírtam amit sikerült megtudnom, többször is. Vissza kellene olvasni egy kicsit, és használni a keresőt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
hhaby!
A hozzászólások írásakor használd a szerkesztés gombot, módosítási időn belül!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
unyadavid
senior tag
válasz Gáborka017 #8175 üzenetére
bekeményített (nem ám jó ez is)
-
viewdetails
addikt
-
caverinha
aktív tag
válasz viewdetails #8177 üzenetére
és ezt a RADIUS authentikációt támogatja az iphone?csak mert iphone-nal megy.
Pedig az itthoni wifi is zárolt volt,felhasználónév,meg jelszó és itthon tudtam arénával netezni,csak nem emlékeztem erre a Biztonsági kódos dologra,nah de mind1 holnap majd kiderül... -
zack
nagyúr
válasz Gáborka017 #8175 üzenetére
Lecseréltem...néha nem árt a változatosság. De az biztos róka volt? Én hiúznak láttam.
-
Land
veterán
Állandóan azt látni, hogy minden ideírónak van velemi baja az Arenájával... Még a végén nem veszem meg, meg sok lesz vele a baj:SS Kár lenne.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
animoo
senior tag
Szerintem is róka volt Na kúszik visszafele a V10P Uk, a V10H-ban a hülye t9-et hiába kapcsoltam ki minden alkalommal, mindig visszatért, de persze angolul.
Land: Jaj, ne már Ezek apróságok és csak itt szenvedünk, biztos nincs jobb dolgunk, mint a wifis youtube (amit mellesleg havonta 1x használok, hogy kipróbáljam, megy -e ) Mikor én megvettem a telit, tudtam, hogy ilyen ,de még tetszett is benne, hogy nem csak úgy van. Lehet, perverzió?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
zack
nagyúr
És nekem sincs gondom vele...persze ettől függetlenül vehetsz nyugodtan egy 5800-át is, a te választásod. Főleg ha úgy ítéled meg a topikból hogy mindenkinek baja van vele.
animoo: Ha tényleg róka volt, akkor jobbb is hogy lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
Gáborka017
tag
Kiábrándító az 5800. Sűrűn cserélek telefont...Ez leginkább abból adódhat hogy soha nem arra számítok amire kéne, vagy amit kapok Aréna esetében is így volt de megszoktam, és ami azt illeti nem volt nehéz. Hidd el nem akarsz 5800-t ez helyett. Haveromnak az van (hasonlítgattuk is őket egymáshoz) de elég elavult nokedli. -mármint a nokia
Egyszer bizti jönni fog egy minden tekintetben normális szoft, plusz hátha jól sülne el az LG AppStore is. Akkor jó kis dolgot összelehetne hozni Akkor lenne ám csak igazán nokedli szaggatásViszont úgy szeretnék már valami igazán igényes új játékot vagy programot a telóra. Beülök vécére, kezembe veszem, majd elteszem mert eszembe jut hogy már mindent unok rajta Valami kafcsi kis game vagy akármi hülyeség nem jönne már végre rosszul! hm...
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz Gáborka017 #8187 üzenetére
Úgy legyen!
Még mindig 80%ban Arena a befutó. Csak tényleg a zsáknyi hibás szoft helyett inkább 1et kellett volna csinálni, de JÓT!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
dirty.yakuza
aktív tag
Ki lehet vhogy kapcsolni Arenán a bill hangot, vagyis a kijelző nyomkodásának hangját? Agyamra megy!!
-
Lala6
őstag
válasz dirty.yakuza #8189 üzenetére
Ki. Azt hiszem, hogy a profilnál tudod.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Igen ki lehet kapcsolni. Beállítások menüben a Profilok. Ezen belül kiválasztod a használt profilt és megnyitod a Speciális beállításokat.Itt találod a Billentyű hangereje opciót. Vedd le nullára és kész is vagy. -
copyand75
csendes tag
Üdv dirty.yakuza!
Igen, ki lehet.
Beállítások=>Érintőképernyő beállítások. -
duvi
nagyúr
válasz dirty.yakuza #8193 üzenetére
Beállítások/Telefon/Készülék adatok.
Illetve a részletes adatok a szerviz menüből érhetők el. -
duvi
nagyúr
válasz dirty.yakuza #8195 üzenetére
Szerviz menü kódja: 1809#*900# Itt óvatosan mászkálni! Nem véletlenül szerviz menü a neve. Factory Resetnél pl. nem kérdez semmit. Egyből lefut és gyári default beállításokra visszaállítja a telefont. Nagyon sokféle fw van már kint az Arenahoz. Kicsit olvasgasd a fórum tapasztalatokat. Jelenleg a legnépszerűbb fw a V10p UK.
A V10c ha európai akkor osztrák vagy német. Ha távolkeleti akkor Thaiföldi.[ Szerkesztve ]
-
Ap3x89
aktív tag
Mieza
még régebben linekltél egy hátlapvédőt amit meg is vettél külföldről arról tudnál nekem pár képet küldeni mert én is gondolkodom egy ilyen beszerzésén. előre is kösziXbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
kovilac
tag
Sziasztok! Friss Km900 tulaj vagyo Olyan oldalt keresnék, ahonnan a telóhoz tartalmakat lehetne letölteni. Tud valaiki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hyundai mb 400 különleges telefon
- Nokia 222 modern nagymama telefon--3 ezer ft
- Eladó Evolveo Easyphone FP kagylótelefon, újszerű állapotban, garanciával kedvező áron!
- Retro/klasszikus mobilok: Nokia, SonyEricsson, LG, Siemens
- Ericsson 198, 337 eredeti, BONTATLAN kézikönyvek, Motorola, Nokia 2110, RETRÓ Mobil
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest