- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz olbaidhun #8452 üzenetére
Ha a csak GPRS-t választod ki, kétlem hogy átkapcsolna bárhova is. Ha nem lesz 2G lefedettség, el fog menni a térerő...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nem erről van szó, soha nem is erről volt szó... Lehet off hsz-t küldeni, azért van az off gomb. Nem az off hsz-ekkel volt eddig se a bajom. Hanem hogy off hsz volt, és nem lett off-ba téve, persze más ha alapvetően tudod de elfelejted off-ba rakni. Mindenki hibázik 1x-1x. De az hogy "vér pistike" és "vér janika" 1/2 vagy akár 1 oldalt teleszemetel 1-2 szavas hozzászólásokkal, mintha chat szobában lennének, ráadásul mindezt még off-ba se teszik, nah, ezzel van a problémám, hogy benéz bárki az Arena topikba és mit lát? Semmit...csak görgeti csak görgeti az egeret, és nehezen hámozza ki mi is történt valójában az elmúlt 2 napban amiből 80% "vér 'láma' istván" és "vér 'láma' janika" párbeszéd amit akár msn-en is megbeszélhettek volna.
Úgy gondolom vagyunk itt jópáran, akik tudunk normálisan fórumozni, és normális hsz-eket generálni, és nem esünk túlzásokba. Így nem hinném hogy bárkinek gondja lenne a másikkal. Akinek meg 5x elmondod és 6x se érti annak tök mindegy, mert hülye, és nem biztos hogy van keresnivalója egy jó hangulatú, és mindiíg segítőkész topikban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Goljoo
csendes tag
Pár napja vagyok tulajdonosa egy ilyen telefonnak, és eddig meg vagyok elégedve. A wifi nálam jól működik (10 percen túl is), a GPS pontos, az FM transzmitter viszont szerintem gyenge.
Amivel problémám van éppen az a kontaktlistából kiválogatott kedvencek megjelenítése. A sorrendjüket sajnos nem ABC sorrendben kezeli a szoftver, hanem a hozzáadás sorrendjében (még akkor is, ha a egyszerre jelölted ki a listából, csak A, Z, F sorrendben, mert valakit kihagytál), másrészt pedig nem megválasztható, hogy ki legyen az 1. számú kedvenc.A jelenlegi szoftver a T-s v10v.
-
Cathrine
tag
Sziasztok!
Kedden voltunk koncerten és mivel ránk lett pirítva, hogy nem lehet képeket készíteni nem vittem fényképezőgépet. Végül ott derült ki, hogy lehetett volna.Viszont az Arena velem volt és nem is készültek rossz képek, bár a led miatt is szóltak. Hoztam belőlük párat.
1. kép
2. kép
3. kép[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/126847261@N04/
-
Dusee
őstag
válasz viewdetails #8459 üzenetére
miért fail?
zack:
igazad van -
Sugi89
csendes tag
Kedves Zack!
azért, mert te olyan nagymenő vagy nem kellene leszúrnod itt mindenkit! mit gondolsz te magadról?
úgy gondolom, hogy semmi sértőt nem írtam,csak érdeklődöm,mert nem vagyok jártas annyira a témában! Mindenki más próbált segíteni és sok hasznos infót kaptam! köszönöm is mindenkinek,aki írt és próbált segíteni!Én pont az ilyen b...ó emberek miatt nem merek kérdezni,mert csak leszúrnak, ahelyett,hogy segítenének! még szerencse,hogy a nagytöbbség nem ilyen! még Bog meg Viktor is segítőkészek, pedig biztos kérdeztem már tőlük egy két hülyeséget, de nem szúrtak le,hanem próbáltak segíteni!
kösz még egyszer a segítséget azoknak,akik válaszoltak!
-
copyand75
csendes tag
Üdv viewdetails!
E2 flash tool frissítésnél próbálom a V10p_00.kdz kicsomagolni a KP500 Utils EN indítása után de nem történik semmi.
Az "I" választása után elérést próbáltam már töbször is, de ne csinál semmit.
Windows 7 az oprendszer.
Tudsz ebben segíteni nekem hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm.
-
copyand75
csendes tag
válasz viewdetails #8464 üzenetére
Oké! Köszönöm! Megpróbálom!
-
viewdetails
addikt
-
Dusee
őstag
válasz viewdetails #8463 üzenetére
én is ezt mondtam...
csak a másik módszerrel arra akartam utalni, hogy azzal nyilván nem a t-set fogja felrakni és akkor a tré mobil huzhatja a száját[ Szerkesztve ]
-
llaci3
csendes tag
Sziasztok.
10 napja vettem egy ilyen telefont, egy hétig használtam, addig csak pár idegesítő (már itt leírt) problémája volt. T-s, v10j-s szoftverrel vettem, megpróbáltam frissíteni az LG-s cuccokkal, fel is ajánlotta, aztán végül "szükségtelen frissítés"-el nem ment... Próbáltam az "update agent"-ben IMEI-t megadni, azt elfogadva v10d-t akart feltenni, arra meg nem "frissítettem".
Végül visszavittem a T-hez, ahol a szervizes se jutott vele semmire, ezért ment az LG szervizbe. Most várhatok 15 napot, kíváncsi leszek, mi lesz rajta, ha visszakapom. A legidegesítőbb az ébresztés teljes megbízhatatlansága, de néha-néha újraindult sms vagy hívásfogadáskor is.
Még nem mondtam le róla, de eddig ez a legrövidebb életű telefonom...A v10v-s szoftverben is trágya egyébként az ébresztés, mert akkor nem leszek sokkal előrébb?
Üdv: laci
-
llaci3
csendes tag
válasz sztomi89 #8471 üzenetére
Ha visszajön, kiderül mi lesz rajta (nyilván v10v) és azzal mit produkál. Ha nem lesz OK, megpróbálom a P-t, végül is azt tartja nagyjából mindenki a legjobbnak eddig.
Bár az itthoni flash-elgetésbe majdnem belebuktam, mert ha nem a v10d-t ajánlja, hanem a v-t, akkor elindítom.. 5 perc múlva a fél kerületben áramszünet volt, mázli...
Így akkor nem 1 esélyt kap, hanem 2-t -
copyand75
csendes tag
Üdv viewdetails!
Megint gondom van! windows 7-tel már nem kínlódok! Most xp-vel próbálkozom, de 10. lépésnél nem látja E2Flash a csatlakoztatást!
Ez mi lehet?
Ha csatlakoztatom usb-re, csak az új hardver varázsló jön elő.
[ Szerkesztve ]
-
szmatyi
tag
válasz szaffi112323 #8469 üzenetére
Szia. a telefonod, és a laptop is vevő, a rúter pedig adó, bár mindkettő wifi...
Nekem a v10v van, és tökéletesen ébreszt, de előfordul, hogy elnémúl zenehalgatás közben.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Először is. Miért vagyok "Kedves Zack"? Némi ellentmondást érzek az utána elhangzottak és főcímben használt jelző között.
Az utóbbi időben sokan voltak itt, akik ebben a topikban megfordultak, akik sokadszorra is tanubizonyságot tettek a lustaságra. Minden második oldalon le van írva kinek mennyire jön be a telefon, és melyik funkciója nem. Csak a keresőt kellett volna használnod, és kicsit elmélyülni a válaszokban, nem pedig elvárni hogy neked mint újonan csatlakozónak mindenki leírja egyesével megint mi a véleménye, amit már mindenki leírt többször is.
Szövegértelmezési problémáid is vannak, mert én nem írtam olyat hogy te megsértettél bárkit is, mint ahogy nem mindenki esetében fogalmaztam nyersen, ezt is ellenőrízheted, és össze is vetheted a normális kérdésekre adott válaszaimmal. Sokan vannak akik nem jártasak a témában...olvass vissza. Kérdezni pedig merjél, az értelmes és aktuális kérdések mindig megválaszolásra kerülnek. A szövegértelmezési problémáid mellett a látásoddal is gondok vannak, mert ugye én is segítettem, azon túl hogy nyersebb, és irónikusabb voltam az átlagosnál. Belinkeltem egy tesztet, és elmondtam, hogy a hozzáértőbb topiklakóknak is kb. az a véleménye mint Bog-nak.
Bár van némi hiba a tesztben amivel nem értek egyet...ez az excel megnyitási "kevés a memória" gond pl. amibe Bog nem futott bele, elintézte annyival hogy tudja a teló kezelni az excel-t és kész. Persze biztos tudja, csak arra lennék kíváncsi ki használ 20-30Kb excel tartalmat... Nekem majd 2Mb amit használok, de csekkolva lett, hogy 900Kb sem tudott megnyitni vele. Ettől függetlenül jó a teszt, a tesztidőszak alatt nem hinném hogy sok ideje lett volna Bog-nak az excel-t tanulmányozni, ez belefér, éppen ezért még sok kis idegesítő apróság nem lett megemlítve amiket visszakeresve itt elolvashatsz, és amikben Bog nem fog tudni segíteni, bármennyire is türelmes veled. Bár hozzád egy birka is kevés lenne türelemben.
Szóval a hozzászólásomban amit neked intéztem, inkább iróniát érzek, amire nem azt kellett volna válaszolnod hogy "mit képzelsz magadról", hanem egy kicsit elgondolkodni, mit ronthattál el, és a jövőben jobban odafigyelni a kérésekre. én inkább válaszolok egy ilyet, hogy utána is segíthessek, mint hogy nem szól senki, viszont levegőnek vagy nézve, bármit is kérdezel, és akárhányszor, mert titkon mindenki tudja azt amit leírtam. Ez a "levegőnek nézés" inkorrektebb.Szerintem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz ForRedGlory #8456 üzenetére
Ha elakadsz vele, írjál be a topikba.
Az audió fájlokat nemes egyszerűséggel lehet kivenni:
Elindítasz egy KM Playert a kiválasztott HD filmmel. Megnézed alapértelmezettként melyik hang az elsődleges és másodlagos. Majd megnyitod az mkv Merge programot, behívod a filmet, és ha az első volt a magyar hang a lejátszóban, akkor az első hangot választod ki a videóhoz képest. Persze a videót is válaszd ki. Ha tudod 2 külön vinyót használj, úgy gyorsabb lesz, kb. 140sec alatt megcsinálja a mux-ot. Mindig ellenőrízd le, KM player-ben az elkészült anyagot, hogy tényleg a magyar lett e beletéve. Én 1400Kbit/s, AAC 192Kbit/s 44100Hz használok, mert bár nagyobb lesz a film, de szebb is. Amit használok: Any Video Converter Pro 2.74Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
duvi
nagyúr
válasz szaffi112323 #8469 üzenetére
Szia!
Wifi-vel wifi router nélkül nem tudsz kapcsolódni laptopra.
Használd az usb kábelt adatmásolásra (ez a leggyorsabb) Adattár módban.
Illetve ha fontos a vezeték nélküli kapcsolat akkor marad a Bluetooth.
Ez ugyan jóval lassabb megoldás és nagy file másolására nem használható de cserébe kábel nélküli.llaci3:
Én ugyan ritka kivétel vagyok de még mindig a gyári V10j fw fut nálam.
Az első hónapban volt 3 fagyi és pár restart de ettől eltekintve azóta nincs különösebb bajom vele.
Több mint négy hónapja használom és minden nap az Arena ébreszt.
Egyszer sem hagyott még cserben (kop-kop )
Mintha bejáratós lett volna. Az első hónapban "kitombolta" magát és azóta minden tökéletesen műxik.[ Szerkesztve ]
-
copyand75
csendes tag
Na végre sikerült V10P frissítés!
Minden oké, még egyelőre de majd tesztelem.
Nagyon úgy néz ki hogy a beégéstől nem sikerül szabadulni. Evvel lehet hogy még meglátogatom az LG szervizeseket.
Köszönöm a segítségeket
[ Szerkesztve ]
-
slayerenkala
tag
Üdv,
Videocsengőhangot csak úgy lehet megoldani hogy ilyen kis kockában van és a háttér pedig szürke? 720x480-at használtam. Az jobban nézne ki hogyha a videon lenne pl a bejövő hívás feliat.Hoppá, közben rájöttem hogy 480x800 körülit kéne, mindegy ha valaki tud egy olyan beállítást videohivásnak ahol nem torzul el a kép akkor szoljon : )
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
na találtam még 2 hibát:
1. üzeneteknél a legördülő menüben az elküldött helyett sent van, a piszkozatok helyett meg drafts, tehát angol egy része.
2. ha a saját mappából lépek be egy java-s alkalmazásba akkor nem tudok belépni a feladatkezelőbe, ja meg a java bol inditom a progit betudok, de akkor nem lehet le minimalizálni, és elinditani a zenét.ha valaki nemtudta volna ezzel a módszerrel ellehet inditani a zenét java-s dolgok közbenpozitívum: eddig még nem jelentkezett beégés
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Amikor adattár módban csatlakoztatom, akkor pc suite kiírja hogy adattár mód?? mert mintha 1x láttam volna hogy kiírja
-
viewdetails
addikt
Hű, micsoda brainstorming volt itt már megint, lassan olvasni sincs kedvem...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz copyand75 #8479 üzenetére
copyand75
sorry, el kellett lépjek, de látom azért boldogultál vele. memóriaürítés, fr, beégéssel meg ne foglalkozz, mert az külső dolog. (hőmérséklet, és mielőtt bárki elkezd roppant okos lenni, gondolja végig, hogy mi van, ha a szobahőmérsékletű teló elkezd töltőn, vagy sima telefonálás közben forrósodni... )
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
gabyyy
csendes tag
Sziasztok!tudnátok valami linket adni,ahonnan tudnék a telefonra játékot tölteni ingyen?előre is köszi
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #8486 üzenetére
Az elmúlt 10 évben, 2 lakásban laktunk Budapesten. De talán ha 3-4 áramszünet volt ez alatt az idő alatt. Az esély iszonyat minimális egy áramszünetre pont akkor, bár kétségtelen hogy benne lehet a pakliban. Egy biztos viharban nem célszerű frissíteni az biztos.
-
Oracle
senior tag
Van egy észrevételem, hátha más is találkozott ilyennel. Konvertáltam sokféleképp de mindig nem támogatott volt az eredmény, pedig a leírtak szerint csináltam mindent. Na ez gyanús lett hogy másnak megy nekem nem! Adattármódban másoltam a telóra a filmet de az eredmény nem támogatott, kipróbáltam hogy a pc suite-al rakom rá jó lassan ugye és láss csodát jó lett simán lejátszotta azt amit adattármódban másolva nem.
Most megyek veszek egy pci-os usb kártyát
-
zack
nagyúr
Nem tudom mi köze lehet hozzá.
Tegnap 5 filmet konvertáltam...ebből 4 sikerült, egy film viszont "nem támogatott" lett (Forrest Gump) , pedig mindet adattár módban toltam fel a telóra. Egyforma beállításokkal konvertáltam az összeset, 720*480 1400kbit/s, AAC 192kbit/s 44100Hz. Sokat nem varriálok rajta, max. akkor nem lesz meg a Forrest Gump.Amik sikerültek tegnap:
Bad Boys 1
Bad Boys 2
Godzilla
Transformers 2Amiket ma fogok konvertálni:
Alien 4 - Feltámad A Halál
X-Men Kezdetek: Farkas
A Szellemhajó
Blöff
Gladiátor
Halálsoron
Largo Winch
Szemtől Szemben
Wolf CreekMajd megírom melyik lett ezek közül nem támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Rendben. Azt hiszem 1,5h legalább 1 film felmásolása....amíg nem volt más megoldásom, kénytelen voltam így használni.
-
Oracle
senior tag
Szerintem akkor tuti az adattár mód ha a pc suite kiírja hogy adattár mód, nekem 1x kiírta nem tudom hogy a laptopon vagy az asztali gépen de azóta nem láttam többet. Meg amit filmet felmásolok és nemtámogatott, megnézem a telón az adatait felbontás 0x0, típus EVRC, minden érték 0.
Most felmásoltam ugyanazt adattárban és nem jó, viszont amit tegnap raktam rá és nem volt jó az most jó
[ Szerkesztve ]
-
caverinha
aktív tag
qwerty-nél be lehet hozni az ékezetes betűket a telefon elforgatása nélkül???
-
Dusee
őstag
na, kb eddig birtam ezt a szoftot
idegesített, hogy sms írásnál mindig bekapcsolja a t9-et, meg a billentyű nyelvét mindig mindenhol(böngésző is, stb) magyarra kell állítani.
most felpakolom rá a V10M_02-őt, ezzel aztmondták h kéne mennie a youtube-wifinek, utána felrakom a UK V10P-t.
jó a kézírás meg minden, de ennyit nem ér meg nekem
más: az új magyar szoft mikorra várható, nemtudni? -
Dusee
őstag
felraktam a V10M-et, ezzel nemhogy nem pufferel, még nem is támogatja a wifit
rakom vissza a jó öreg UK V10P-tde ha holnap kiadják az új magyar szoftot, én nem tudom mit csinálok...
caverinha:
mint láthatod nem jött be..
neked a szingapúri V10H van?
abban nincs olyan, hogy az sms-eknél mikor rányomsz felül a bejövőkre, a legördülő menüben angolul van 2 dolog?Oracle:
az új görögöt én is láttam, de a maláj cucc után nem nagyon akartam kísérletezgetni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése