- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
Hi!
Most vettem meg a telefont T-nél. Esetleg vmi frissítés vagy praktika, amit nem ártana tudnom?
-
CséZé
őstag
az albumborítók megjelenítésére h lehet rávenni a telefont?
-
CséZé
őstag
valami java alkalmazást vagy játékot honnan tudok tölteni kifejezetten Arénára optimizálva? (az sem baj ha nem Arenas, csak jó legyen vele )
-
CséZé
őstag
Üdv!
újra én vagyok az albumborítós ügyben. az a helyzet, hogy leszedtem egy helyről képet az albumokhoz és 4 albumból csak 3-nak jeleníti meg, pedig a negyediké is ugyanakkora felbontás és a mérete is hasonló mint a többinek, nem beszélve a kiterjesztésről.
Mitől van ez? Vmi ötlet? ja és a zenéket úgy tettem fel a telóra h adattárként választottam ki. -
CséZé
őstag
Hi!
3 napja van T-Mobile-os Arenam, és eléggé megbízhatatlan a V10j-s fw-je. Frissíthetem h ne vesszen el a garanciám?
-
CséZé
őstag
ti nem érzitek lassúnak a készüléket?
-
CséZé
őstag
az normális h néha fagy a telefon, kiveszem az akksit visszakapcsolom és egy ideig remeg a képernyő? nekem eléggé idegesítő h egy 70k-s telefon állandóan fagyogat, nem ezt vártam
-
CséZé
őstag
Hi!
Már egy ideje megvan a telefonon az Arena-ra optimalizált ebuddy. De vhogy nem értem. Kell hozzá csinálnom egy külön ebuddy-s ID-t? Mert nekem gmail-es msn azonosítóm van. Azzal próbáltam meg bejelentkezni, de nem nagyon akaródzott
-
CséZé
őstag
Hi!
Olyan problémám lenne, hogy rátettem a telefonra egy 16kbyte-os xls kiterjesztésű fájlt, és nem nyitja meg mert kiírja h "Nincs elég memória"
mit tegyek?
-
CséZé
őstag
Hi!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a zenelejátszó ne a fájlnevét írja ki a számnak, hanem a TAG-ben lévő címet?
-
CséZé
őstag
Hi!
Firmware-t szeretnék cserélni. Konkértan V10F-re.
A bibi ott van h már az 5. pontnál elakadtam. Egyszerűen nem csinál .cab file-t. Kiválasztom az "I" menüpontot aztán Enter aztán beírom h C:\V10_00.kdz és semmi.
Valami ötlet? Egyébként Win 7 alól vagyok, ha fontos.Plusz még annyi lenne a kérdésem h a memória rekesz ürítést meg a franc se tudja már mit mikor kell csinálni? És hogyan?
Előre is köszi! -
CséZé
őstag
10. pontnál egyszerűen nem tudok tovább lépni, mivel nem látja az USB WIzard a telót. próbáltam már más portban és újraindítás után is.
Mit tegyek? -
CséZé
őstag
hi!
még mindig a V10f a legjobb gyári fw?
-
CséZé
őstag
hi!
nem tudja valaki, hogy elérhető-e erre a telefonra az Angry Birds?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest