Új hozzászólás Aktív témák
-
kiski
aktív tag
Igen, néhány programon érezhető! Pl. nekem van 1 pasziánsz, és egy póker játék fent, azon érezhetően gyorsabb, de az Operán is lehet érezni vmennyire, ill a Google Maps-on is.
szerk: szerintem a képernyő elforgatása is gyorsabb, illetve pontosabb, mint a t-s v10v-ben...
Sagesz: Igazából még ötletem sincs, hogy hogyan oldom majd meg, de vannak haverok, csoporttársak, lehet hogy nekiállunk 1 fw-t csinálni... És akkor a moddolt v10f lehet az alapja.
[ Szerkesztve ]
kiski
-
caverinha
aktív tag
Nah,most én is küldtem 2 személynek üzenetet 1xre és a kézbesítés jelentésnél azt írta,h 2.személynek elküldve és az elküldött üzeneteknél meg az első személy neve szerepel.....
-
olbaidhun
őstag
válasz viewdetails #11932 üzenetére
Hamarosan belefogok modolni, de most rengeteg dolgot kell még intéznem!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
gigi18
csendes tag
válasz caverinha #11955 üzenetére
Hi /all/!
Nézted az "Összes előzmény"-t,mert én is így jártam tegnap,csak az első személyt írja ki kézbesítettnek,de kiderült a többit is kézbesítette /jelelezték/,csak azokat az "Ö e".-be tette.Azon belül válaszd a "csak üzenetek",elvileg ott kellene lenniük.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Az első töltésnek kb mennyinek kell lennie? Am nagyon bejön a telefon, de már szeretném tapicskolni mer lassan 12 órája töltőn van.
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz Nordic #11965 üzenetére
Úgy tudom, nem kell csak addig tölteni, míg ki nem írja hogy teljesen fel van töltve, ez már nem olyan mint a régi aksik, hogy túl kell tölteni, 1re kel figyelni, nem szabad teljesen lemerülni hagyni az nem tesz jót neki.
Találtam 1 frankó fórumot, ahol összevannak szedve a fw-ről az előnyök hátrányok: itt.
-
sagesz93
addikt
Ezeket az új akksikat hiába töltöd ilyen sokáig, ha fel van töltve, kikapcsol az elektronika. Szóval feleslegesen megy.
És nem teszel rosszat azzal se ha rátöltesz bármikor. Jobb mint ha teljesen lemerül.
Kezd el tapicskolni
Bavid leírta elöttem kb. ugyanazt.. jóvan reggel van[ Szerkesztve ]
-
kiski
aktív tag
Ezek az akksik már az az újgenerációs Li-Ion polymer akkuk, nem kell őket ún. sokkolni. Egyszerűen fel kell tölteni, és nem szabad lemerülni hagyni. Ha hosszabb időre kikapcsolva lesz a telefon, érdemes előtte feltölteni, utána kivenni belőle az akkut. Mint laptopnál...
kiski
-
iistii
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy a telefont lehet-e webkameraként használni kábellel?
Pls help!!TWRM_00 (VADM mod)
-
mr.benelli
csendes tag
Helló!
Csatlakoztatom a telót adattár módban felismeri az XP (pittyen is egyet) majd egy másodperc múlva nem látja(pittyent mintha lecsatlakoztattam volna). a gép a hülye, a telefon, vagy én?
lehet ezzel valamit kezdeni?honor fan
-
kiski
aktív tag
Kis HELP kéne újra. Hiába akarom lekérni a mailjaimat, vagy küldeni szeretnék, mindenáron azt írja ki, hogy "hálózat megnyitása sikertelen". Most mit csináljak a drágámmal? Megszidjam?
szerk: bocsánat, én rontottam el. Hiába állítottam be mindent új fiókként, a főmenü/beállítások/kapcsolatok/e-mail - menüben be kellett állítani a hozzáférési pontot is, hogy ne "T-Mobile NET", hanem "WiFi" legyen!
[ Szerkesztve ]
kiski
-
kiski
aktív tag
válasz mr.benelli #11972 üzenetére
Én is jártam így. PC Suite fent van? Ha nincs, akkor töltsd le az E2Flash Tool nevű programot. (1. hsz) és abban lesz egy olyan, hogy Flash Utility Driver (vagy valami ilyesmi). Ezt telepítsd fel, és elvileg látni fogja...
Ja, és legyen restart, és másik USB-be csatlakoztasd utána.kiski
-
Nordic
Közösségépítő
Az mért van hogy a win7-em percenként eldobja a kapcsolatot a telefontól, majd újra megkeresi?igy semmit se merek rajta csinálni. van erre valami megoldás?
-
Bavid
senior tag
Anyám vett egy blackberryt apámnak az xxl-nél, most mutatta, kiderült hogy az egész t-s (doboz, telóra is rávan írva stb.) a töltő valami amcsi talán (2 lapos fém). Mi meg pannonosok vagyunk úgyhogy szuper. Nem sikerült bekapcsolni a telót, gépre feldutam úgy is csak egy piros led világított, tölteni ugye nem tudjuk. Tiszta ideg vagyok, ezek most szerintem nagyon átverték szegényt, ajándék lett volna, de így nemtudom milesz. Szerintetek mit csináljunk? ma megyünk a boltba visszük vissza de nemtom mit tudunk elérni, gari nélküli sajnos. Vajon függetlenítve lett? Kifőzték a rom-ot vagy mi? nem értek hozzá sajnos, valaki segíthetne ilyenkor mit tudunk tenni, várom a pm-eket. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
a factory reset pontosan mit csinál?töröl mindent a telóról vagy csak alaphelyzetbe állítja? csak azért kérdem mert pl minden telefonszám a telefonon van nem a simkártyán...
-
olbaidhun
őstag
"odass skacok"! Az érdemi munkánk meghozta a gyümölcsét!
Első cikkem, és akkor innentől ezt fogom majd frissíteni is, mint hivatalos FAQ-t!
Tessék kommentelni!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Nordic #11981 üzenetére
Kezdek besokallni....pc suite nélkül nem is látja a telefont, adattárként se, nevetséges h nem tudnak mit kezdeni a win7-tel. semmilyen usb-vel nem mükszik....kezd idegesíteni, mer ezért nem fogok egy szarabb rendszert felrakni.....ráadásul a gyári pc suite is állandóan frissiteni akarja magát, de sose sikerül neki, valahol a 3.2-nél elfekszik....
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz olbaidhun #11982 üzenetére
Látom már bekerült a youtube javítás is Írogatom a moddolt szoftok jellemzését, majd elküldöm csak még van 1-2 amit ki akarok próbálni. Pixmania.hu-ról van valakinek infója? nem tudom elérni őket sehogyse, boltjuk ha jól látom nincs, és szeretnék rendelni egy telefont de nem bízok benne hogy holnapig megjön.
[ Szerkesztve ]
-
risnos
tag
Csak beállítás és türelem kérdése, hogy menjen a telódon a We-Travel. Ha ezt a csomagot [link]kicsomagolod és felmásolod a memóriakártyán létrehozott We-Travel könyvtárba, akkor a neheze meg is van. Utána a We-Travel honlapjáról letöltöd az rc26-os We-Travelt (jad,jar) ,a jaddal feltelepíted, s mikor a root directory-t akarja szkennelni kilépsz, ujraindítod. Amikor a várost akarja beiratni kilépsz , újraindulsz. Harmadszorra bejön egy narancssárgás háttér meg a menügomb-ami már működik.
A menüben Settings-Advanced-Files- Card-OK. A Card menüben megkeresed a We-Travel könyvtárat és az Opciókban jóváhagyod, hogy ez a root directory. Újraindítás után lesz térképed, a ha a csomaghoz mellékelt további beállításokat is elvégzed , a mellékelt txt útmutatásai alapján- beállítod a nyelvet, a szkint, a menüt. Újabb verzióval akkor érdemes felülírni, ha minden megy (rc31, v0.9.05, 06) de ez a biztos induló változat (rc26).[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Nordic
Közösségépítő
win7+adattáras üzemmód = lehetetlen, ez szinte biztos....
Az miért van hogy ha újra csatlakoztatom pc suite üzemmódban a telefont, akkor újra feltelepíti az illesztőprogramokat?ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
válasz Nordic #11983 üzenetére
A telefon jó, a háttered rossz, sokaknak volt hasonló gondja.
1. Ne használj USB hosszabbítót, és lehetőleg hátra dugd. (a zsinór ellenállása lényeges) és az előlapi USB + elektronikán és zsinórokon megy keresztül.
2. Csak USB 2 -vel megy, kivéve 3.
3. Asus, Asrock alaplapok BIOS-ával összeveszhet, (csak a 2-es USB kapcsolatot kezelik) nem látja a beépített USB-t. Megoldása USB PCI-os panel beépítése, 1200- 1500 Huft.A teljes programcsoportot tedd fel, valszeg hiányos a Pc-suite. És a frissítéshez kell az internet! Most jut eszembe, az eredeti, tavaszi PC suite nagyon nehezen frissül, túlságosan átírták már. Töltsd le az LG honlapról a legfrissebbet, azt telepítsd fel. A gyári CD felejtős, sokkal újabb programok vannak, folyamatos a fejlesztés.
Ha mindent kipróbáltál és nem működik, jöhet a három köves módszer: 1 kő alulra, erre a teló, majd egy kő a tetetjére.............. majd a harmadikkal jól rácsapni minderre.
-
Nordic
Közösségépítő
csak a telefon USB-kábelét használom, hátra dugva gigabyte alaplappal...természetesen USB2-es. fenn van a teljes programcsoport, pont ezért nem értem h mi a gond...de legalább már nem dobja el a kapcsolatot.
kiski: 64bites home premium, de mondom csak adattárként nem látja, de úgy sehogy sem, még eszközkezelőben sem.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sikerült megvenni az arenám
10v szoft van rajta.
Netezni nem sikerül rajta. Cstlakozok a wifi-hez. utána belépek a böngészőbe de nem tölt be semmit.
A GPS müködését hogy tudom leellenőrizni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
K3NZO
senior tag
Valaki tudnak segíteni a TAG id szolgáltatás felkutatásában? Merre hol találom illetve melyik FW-ben lelhető fel? ( Eszközök között nincs v10p alatt ).
"Per aspera ad astra"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest