- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4300 üzenetére
Át néztem, de sztem akkor sem lesz jobb üzemideje..
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
tibcsi0407
félisten
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4303 üzenetére
Senki nem mondta hogy hülyék.
Legyen igazad, de én úgy vagyok majd vele hogy hiszem ha látom.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Katatonia666
aktív tag
válasz csori23 #4299 üzenetére
Én azt nem értem, mi a francért kell leszólni mást ilyesmi miatt.... Nem tök mindegy, ki mivel szórakozik? Ha éppen az üzemidő kitolásával, bármilyen módszerrel? Én speciel ezt a telefont vettem, mert ahhoz képest mit tud, baromi olcsó! Az X501 nem a 200 MHz-el kevesebb proci miatt nem kellett (személy szerint), hanem mert nem azt rendeltem. Ennyi.
És ha nekem úgy esik jól, hadd csináljak már 2.2 GHz-ből 1.6-ot csak azért, hogy 1-2 órával többet bírjon az akksim! Persze anélkül, hovy bárki leugatna emiatt, hogy ha nem jó, miért ezt vettem.... (CSAK!)
Bocsánat ezért a momentumért, de ez a második ilyen, ehhez hasonló megnyílvánulásod, és megmondom őszintén, engem már az első is felbaszott....
Tibi, ha akarod töröld, de ezt le kellett írnom![ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
csori23
aktív tag
válasz Katatonia666 #4305 üzenetére
Ne Vedd a szívedre. Ez csak egy vélemény,es csak egy használati eszköz
És elnézést, ha ezzel a kommentel belerongyoltam a lelkivilagodba. De mivel ez egy fórum, bárki leirhatja véleményét. Ahogyan te is tetted...[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz Katatonia666 #4308 üzenetére
Értem én. Ne aggódj. A különbség csak annyi, hogy én használni akarom az eszközt, nem pedig bíbelődni egyéb aprosagokkal. De persze olyan is van, akinek ez szórakozás és élvezi,és biztos időmilliomos is.
-
Katatonia666
aktív tag
-
tag
-
tibcsi0407
félisten
-
Katatonia666
aktív tag
válasz A.Market.hu #4311 üzenetére
Az enyém így áll most:
Reggel 6 körül vettem le a töltőről. Zenét hallgattam, és ezidáig fele-fele arányban mobilneteztem és wifiztem.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
VenczelG
tag
válasz Katatonia666 #4302 üzenetére
Még csak most vettem vissza próbából, teljesítményben semmi különbség. Majd meglátjuk mennyit spórol.
-
Keeperv85
nagyúr
Én is vettem egy Ferrari F40-est. Első dolgom volt rövidrezárni 10 henger gyújtását. Azóta jó keveset fogyaszt, igaz kicst nehéz betolni. Közben leszakadt az alja, mert kivettem a lengéscsillapítot is, elvégre minden szar felesleges plusz súly csak...
-
VenczelG
tag
válasz Keeperv85 #4315 üzenetére
Most engem cseszegetsz? Most az a gondod, hogy próbálom megoldani, hogy kibirjon egy teljes napot? 24 órás műszakban dolgozom, hosszú ideig nem vagyok töltő közelben. Senki nem mondta, mielőtt megvettem, hogy egy 3000-es akkuval nem biztos hogy kibirja. Utólag tudtam meg. De mivel nem vagyok telefoncserélgetős típus és nem a 2,2ghz miatt vettem meg, nem az eladáson, hanem egy megoldáson töröm a fejem. Ez nektek miért nevetséges és fájó dolog?
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Keeperv85 #4318 üzenetére
Én kapásból nem nevettem. Nekem megfelel ez az üzemidő, tekintve, hogy mennyit nyüstölöm egy nap. Viszont, mint mindenki más, én ia próbálom nem csak az üzemidőből, hanem a telefonból is kihozni maximumot. Ezért kerdezek felhasználókat tapasztalatokról, észrevételekről.
[ Szerkesztve ]
-
VenczelG
tag
válasz Katatonia666 #4302 üzenetére
A cpu vezérlésre no-frills cpu control
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Katatonia666 #4323 üzenetére
Annyira nem rohamos az, ha 4 óra még a vége és felénél tart...
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
mindanee
tag
válasz tibcsi0407 #4326 üzenetére
Ki is próbáltad már?
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4283 üzenetére
Low battery modba hova teszel pipat?
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4330 üzenetére
Power nap beallitasokra gondolok.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4326 üzenetére
Ez micsoda?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4333 üzenetére
Hadd ne fordítsam le.
Röviden:
Olyan scriptek gyűjteménye, amik (elméletileg) optimalizálnak a rendszeren.
Nem tudom, hogy hogy működik, leszek én a kísérleti nyúl.utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4334 üzenetére
Ha már van "teszteredmény", kérlek írj róla! Érdekesen hangzik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4335 üzenetére
Hát, olyan konkrét eredmény szerintem nem lesz. Inkább csak érdekesség, apróságok maximum. Csodát nem kell várni. Majd a LeEco mérnökei Júniusban a 6.0 Droiddal guríthatnak nagyot.
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4336 üzenetére
Arra kíváncsi leszek én is, mit alkotnak majd.
-
gorcsev27
tag
válasz csori23 #4299 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek veled, ahogy azt kicsit előbb én is írtam lényegében.
Most már úgy írok, mint ex Letv-s, mert már túladtam rajta és már azt is látom, hogy nagyon jól döntöttem.
Ugyanis épp csak egy picivel többért, mint amennyibe az Le2 kerül (kerülni fog) vettem egy telót (szándékosan nem írom, hogy milyet, nem erről akarok offolni).
Hátrányok:
- anyaghasználat az Letv-hez képest kifejezetten gagyi (de az összeszerelés nem)
- kevesebb memória
- processzor
- nincs IRElőnyök:
- magyar boltból, ÁFÁs számlával, két év bolti garanciával
- garanciális javítás esetén ingyenes el- és visszaszállítással, cserekészülékkel
- 1 év gyártói garancia
- stock Android (MM) azonnali OTA frissítéssel, amint elérhető a legújabb verzió
- hivatalos magyar nyelv
- teljeskörű támogatás (minthogy kifejezetten Európának készült változatról van szó)
- garantált gyorstöltés
- bárhová mégy, hasít a 4G, mivel rengeteg LTE sávot támogat (köztük a B20-at is)
- NFCPersze, kinek mi az igazán előny, ill. hátrány, döntse el maga.
Visszatérve az eredeti témára, nincs azzal semmi baj, ha valaki telefonfetisiszta és azért vesz telót, mert szerelem első látásra. Azt hiszem, nem tévedek hogy Tibcsi kicsit följebb egyértelműen nyilatkozott arról, hogy ő az. (Ha eddig nem lett volna egyértelmű) De akkor mondjuk ki kereken, hogy én azért vettem meg, mert akár tisztában voltam mindennel, amit tudni lehetett róla, akár nem, akkor is ez kellett nekem és pont. Csak aztán amikor megkapja az ember és a szeplők is láthatóvá válnak, nem kell fintorogni. Különösen akkor nem, ha valaki azért eszi a lószart, mert a főnök azt mondta, hogy az jó, mert tele van vitaminnal és olcsóbban is hozzájutni, mint a kenyérhez.
Ha meg valaki igenis a speckó miatt vett meg egy telefont, mert tudta, hogy az elég neki, sőt még azt is visszanyesi feleslegesség címén, utána meg mégis az erősebb speckó miatt akarja az újat, (úgy, hogy még meg sem jelent, ki sincs próbálva) arra én is csak azt tudom mondani, hogy az illetőt helyezzék gyámság alá...
Afölött meg végképp napirendre kellene már térni, hogy ha egy kínai gyártó, aki ráadásul új belépő a piacon, fogja a referencia szoftvert és a saját szakállára teljesen átszabja, hogy illeszkedjen az eddigi profiljába és kizárólag a tőlünk teljesen idegen, saját közönségének szóló szolgáltatásokat rak bele, akkor azzal a szoftverrel előfordulhat, hogy időről-időre megnő az akksi fogyasztás és ami ellen semmilyen Debloater, vagy Powernap nem segít, na meg egy-két dolog esetleg nem megy rendesen, mert Kínába szánt cuccnál ugyan miért is lenne érdekes, hogy Európában mondjuk milyen szabványok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz gorcsev27 #4338 üzenetére
Hát nézz oda! Amiket leírtál, mint előnyök és hátrányok egy az egyben ráhúzhatók a nejemnek vásárolt Umi Rome-ra is, ami nekem 42 kilót könnyített a családi buxán. Ezért kár többet kiadni.
Az én véleményem meg az, hogy nincs jogod senkit "gyámság alá helyeztetni", csak mert "örök elégedetlen". Talán pont azért akar újat, mert bár mindent megpróbált, mégsem annyira elégedett ezzel a típussal, mint várta. Nincs ezzel semmi baj. Ha én megtehetném, akár havonta újra cserélném. Aztán egyszer, ha lesz egy olyan, ami gyorsabb, mint a Millennium Falcon, szebb, mint Leia hercegnő, és még a bitjei sincsenek megzavarodva, nos, lehet, azt soká megtartanám...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Biggeszkij #4339 üzenetére
Teljesen egyet értek azzal amit írtál! És nem értem, mi a f@x...ért nem lehet figyelmen kívül, szó nélkül hagyni, hogy valaki, vagy valakik kedvükre próbáljanak különböző appokat, "mókolásokat",annak érdekében, hogy jobb, esetleg gyorsabb, vagy Isten tudja milyen legyen a telefon, amit saját pénzből (És nem annak a pénzéből, aki éppen fikázza és" gyámság alá "helyeztetné!!!) megvásárolt! Annak idején, amikor megvettem a HTC HD2-t, agyon romoltam! Miért? Mert kedvemet leltem abban, hogy napi szinten akár 10 új droidot is teszteltem, vagy legalábbis kipróbáltam rajta! És élveztem! Egyébként meg az ember ilyen. Mindig jobbat és jobbat. Legalábbis én ilyen vagyok. Aki meg nem, annak nem feltétlenül kell leszólni azt, akinek ez a fétise! Mert istenem!
[ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
válasz Biggeszkij #4339 üzenetére
Ha te megtehetnéd, hogy havonta lecserélnéd, te sem ilyeneket vennél. És az sem biztos, hogy cserélgetnéd, ha megtehetnéd.
A típus tippelgetést meg hagyjuk, mondtam, hogy teljesen lényegtelen, hogy én milyet vettem és azt miért vettem. (Annyit elárulok, hogy nem lehet egy lapon emlegetni egy Umival)
Azt pedig én sem írtam, hogy baj, hogy elégedetlen azzal, amit vett, csak akkor nem kellene egyik hozzászólásban tömjénezni, a másikban meg nyavalyogni a hibái miatt, hanem egyszerűen belátni, hogy óccó, de legalább szar. -
törölt tag
LOL. Már bocsi..
Mindenki védi a mundér becsületét,de egyik fél sem képes elfogadni a másik álláspontját,tapasztalatait.
Egy nagyon köcsög kérdés: miért baj,ha valaki megosztja a véleményét és a tapasztalatát?
Mellékesen: mi lenne,ha a helyén kezelnétek 1 db tényt: egy telefonról vitáztok,amit mindenki másképp és más módra,módon használ. Egyszerűen beírjátok az összefoglalóba az eddigi pozitívumokat és a negatívumokat. Utána meg aki fanyalog/eufórikus,azt oda irányítjátok és pont.Minden telonak van pro és kontra érvei. Mindenkinek van tapasztalata az általa használt készülékkel. Nem jobb ezeket átolvasni,egybe gyúrni,feldolgozni és örülni,hogy ennyi mindent sikerült kideríteni róla?
Bocsi mindenkitől,hogy beleugattam!
-
gorcsev27
tag
válasz VenczelG #4345 üzenetére
Pont az előző hozzászólásokból derült ki. Fétis meg akkor lenne, ha miattatok járnék vissza, hogy a hülyeségeiteket elviseljem. De erre pont fütyülök, éppen azoknak szánom ezeket, akik netán most gondolkodnak a vásárláson és nem csak a teló ajnározását szeretnék olvasni, hanem a sötét oldalt is szeretnék megismerni, ha van ilyen. De tulajdonképpen igazad van: semmi szükség erre, hisz elég szemezgetnie a szenvedéseitekből ahhoz, hogy elriadjon. Én egyébként semmi mást nem csináltam, mint beismertem azt, amit páran ugyanúgy gondoltok, csak nektek ciki: ez a teló egy tévedés volt.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #4346 üzenetére
Mit nevezel szenvedésnek? Hogy egy egyébként remek telefont akarunk valamilyen formán (ki ki a maga módján, mint pl az akkuidő növelés) jobbá tenni?
Képzeld el, nekem egyáltalán nem volt tévedés! Imádom minden porcikáját, de amin lehet, javítok! És ha nem lenne jobb, újabb, erősebb típusa a gyártónak, meg se fordulna a fejemben (addig amíg nem lesz jobb, újabb, erősebb verziója, típusa), hogy lecseréljem! De én is ilyen vagyok. Mindig jobb kell! Lehet számodra tévedés volt, számunkra, akik még mindig foglalkozunk vele NEM![ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
válasz Katatonia666 #4347 üzenetére
Teljesen egyetértünk abban, hogy egyébként ez egy remek telefon. Csak vissza kell olvasni. Szenvedés alatt pedig nem azt értem, hogy megpróbálod jobbá tenni, hanem azt, hogy te komolyan hiszel benne, hogy ez neked össze is jön.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #4348 üzenetére
Erről már kezdek lemondani. Viszont ha nem sikerül, akkor se megyek falnak. Eddig jól teljesít, az elvárásokat 95%-ban hozza. Játékok téren jó, média szinten is, a kijelző fényereje és színei jók, a kamerával nincs bajom, pörgős, stabil telefon. Egyedül az üzemidő az, ami kissé elkeserít, de kibírom. Alapvetően meg vagyok elégedve vele. Ha pedig lecserélem, nem azért fogom tenni, mert hiba volt megvenni, hanem mert ilyen vagyok. És mivel ez a márka eléggé megtetszett, és a nagyobbik tesó is csodaszép, és marha erős, és mindezt majdnem annyiért megkaphatom, mint ezt, miért ne?
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz #84490496 #4343 üzenetére
Ne haragudj, én nem veszem magamra a kritikádat. Ugyanis nem írtam semmi olyat, hogy ne írhatná le bárki a véleményét. Csakis az ellen szólamlottam fel, hogy fórumtárs szerint aki állandóan variál a ketyeréjén, (mert keresi a jobb üzemidőt, gyorsabb működést, akármit), aki a teló bizonyos tulajdonságait akár isteníti, más tulajdonságai okán viszont később "leírja" és cserélni akarja, az gyengeelméjű lenne. (Gyámság alá azt helyezik általában ugyanis.) Szerintem ez egy tök normális dolog, nem találok benne semmi kivetnivalót.
Fórumtársunk eladta a LETV-jét, mert elégedetlen volt vele. Most írjam azt, hogy felügyelet alá kell helyezni, mert drágábban vett egy olyan készüléket, aminek van egy rakat tulajdonsága amiben gyengébb, mint amit eladott? Nem írok ilyet, mert neki ezek a tulajdonságok kevésbé fontosak. Csendben megjegyzem én a LETV-t magyar kereskedőtől vettem, így pl az általa leírt garancia előny esetemben nem előny.
Még valamit. Én nem védem ezt a ketyerét. Ez egy eszköz, örülök neki, de semmilyen egyéb érzelem nem fűz hozzá. Vannak jó és rossz tulajdonságai. De melyik mobilnak nincsenek? Ez egy rendkívül gyorsan változó iparág. Vegyen mindenki igényeinek megfelelőt! De ne b@sztassuk egymást, ha valaki máshogy gondolkodik!
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest