Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Biggeszkij

    aktív tag

    válasz #84490496 #4343 üzenetére

    Ne haragudj, én nem veszem magamra a kritikádat. Ugyanis nem írtam semmi olyat, hogy ne írhatná le bárki a véleményét. Csakis az ellen szólamlottam fel, hogy fórumtárs szerint aki állandóan variál a ketyeréjén, (mert keresi a jobb üzemidőt, gyorsabb működést, akármit), aki a teló bizonyos tulajdonságait akár isteníti, más tulajdonságai okán viszont később "leírja" és cserélni akarja, az gyengeelméjű lenne. (Gyámság alá azt helyezik általában ugyanis.) Szerintem ez egy tök normális dolog, nem találok benne semmi kivetnivalót.

    Fórumtársunk eladta a LETV-jét, mert elégedetlen volt vele. Most írjam azt, hogy felügyelet alá kell helyezni, mert drágábban vett egy olyan készüléket, aminek van egy rakat tulajdonsága amiben gyengébb, mint amit eladott? Nem írok ilyet, mert neki ezek a tulajdonságok kevésbé fontosak. Csendben megjegyzem én a LETV-t magyar kereskedőtől vettem, így pl az általa leírt garancia előny esetemben nem előny.

    Még valamit. Én nem védem ezt a ketyerét. Ez egy eszköz, örülök neki, de semmilyen egyéb érzelem nem fűz hozzá. Vannak jó és rossz tulajdonságai. De melyik mobilnak nincsenek? Ez egy rendkívül gyorsan változó iparág. Vegyen mindenki igényeinek megfelelőt! De ne b@sztassuk egymást, ha valaki máshogy gondolkodik!

    "Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

Új hozzászólás Aktív témák