- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok. Redmi 3 PRO telefont szeretnék venni. Csak magyar oldal jöhet számításba, mert céges telefonnak kell és a cégnek ehhez áfás számla kell. Honnan érdemes venni? Az eustock ot ismerem, de ők szlovák áfával dolgoznak, bár elvileg úgy is megoldható, de érdekelne más forrás is.
-
Wesder
félisten
Rendeltem egy MiBand2-t a telòhoz. Van itt olyan fórumtàrs, aki hasznàlja? (MiBand1/Pulse/S/2)
Lépéstszàmlàlni vettem, meg kipróbàlbàm az alvàsciklus szerinti ébresztést.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frigoo
aktív tag
válasz Wesder #10807 üzenetére
Szia!
Én is most rendeltem meg a Miband 2-őt, igaz még nem érkezett meg, de sajnos, ahogy a fórumán olvastam az újabb szoftverből kivették az alvásciklus szerinti ébresztést. (Pedig én is majdhogynem emiatt vettem....)
A lépésszámlálóját viszonylag pontosnak mondják, csak nem kis lépésszámmal kell tesztelni. -
hkari
őstag
Sziasztok.
Egy külföldön élő ismerősöm nemrég vett egy Redmi 3-at. Kínai webáruházas, és elég sok furcsaságot produkál a szoftvere. Távsegítséggel szeretnék neki segíteni, de engem is elbizonytalanít hogy ez most tákolt rom vagy valami global. Elküldte a képernyőmentéseket, vetnétek rá egy pillantást?
Ha tákolt rom, akkor ugye nyitott bootloaderes, akkor a miui.hu-n lévő toolal neki lehet esni? Talán azt a legegyszerűbb elmagyarázni neki.
Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Minek után global stable verzió nem tartalmaz magyar nyelvet, így 100%-os biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy moddolt romról van szó. A bootloader is ugyanekkora eséllyel zárt.
Összefoglaló, bootloader és romcsere zárt bootloaderrel bekezdés.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hkari
őstag
Köszönöm a segítséget
Akkor tehát ez kell: Redmi 3/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download
-
trouble
senior tag
Naponta kb. 5x jelez a MiCoud, hogy megtörtént a mentés, ('hál istennek )
Már mindent kikapcsoltam, de csak jelez?
Global, dev, ötlet .
Köszönöm! -
trouble
senior tag
Hol lehet véglegesen kikkapcsoli azt qva miCloudot,. megveszek, hogy állandóan szinkronizál
-
-
MODERÁTOR
-
mezzi7
tag
Sziasztok!
"Redmi 3S International Version" van már valakinek? A leírás szerint ezeket a sávokat tudja: 4G: FDD LTE B1/3/7/8/20(2100/ 1800/ 2600/ 900/ 800MHz), TD-LTE B40(2300MHZ)
http://www.honorbuy.com/929-redmi-3s-prime-international-version-3gb-32gb-smartphone-gray.html
Ha van, honnan rendelted és mennyiért?
-
MODERÁTOR
-
Milestone2
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #10825 üzenetére
"minden szinkronizálást"
Minden MI fiókos szinkronizálást.Xiaomi 13T
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #10825 üzenetére
Nem ragaszkodom a gyári galériához,ha ezen múlik,de törölhető a gyári amúgy?Vagy letiltható?
Kipróbálom ezt amit írsz,mert megfigyeltem hogy az akkut ís sokkal jobban meriti,amikor ezt látom[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #10832 üzenetére
Azzal nem érek el semmit,mert képes volt úgyis ébren tartani ha nem is használtam előtte
-
trouble
senior tag
válasz Viktor0610 #10830 üzenetére
Oké, köszi, meglátjuk!
Más:ha használod a Pell-t,használat után, alaphelyzetben neked is folyamatosan fel "ébresztgeti" a képernyőt? -
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #10838 üzenetére
Köszönöm.
Nem tudom engem miért talál meg mindig valami ilyesmi,már kezdem unni.
Még a sima Redmi3-nál valami rendszer alkalmazás szívta az akkut,ennél meg ez a hülye galéria.Pedig a múltkor teljes wipe volt meg mostanában raszoktam hogy töltés után ujrainditom de látod a screenshoton hogy mennyi ideig tartotta ébren.Nincs szerencsém ezekkel a telokkal.Már le sem merem írni az utóbbi időben hogy nekem meddig bírja az akku,mert azt hinnetek trollkodom. -
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #10838 üzenetére
Alapértelmezett galéria alkalmazás lehet a qickpic és akkor arra hivatkozik a kamera.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
törölt tag
válasz hevizms #10839 üzenetére
Már le sem merem írni az utóbbi időben hogy nekem meddig bírja az akku,mert azt hinnetek trollkodom.
Nekem konkrétan a f@szom tele az r3p-vel. Asszonynak vettem, de két és fél napja nyomkodom mit az állat. Most 15% Eddig én használtam, tesztüzemként. Megakasztani nem tudtam, bezzeg az én s5-öm..
[ Szerkesztve ]
-
cheerokko06t
csendes tag
Kicsit off, de...
Tudja valaki, hogy spemallos rendelésnél mi minősul a számlának? Az a cetli, ami a csomagolásra van ragasztva?
Eddig kettő telót is rendeltem, és azokon kívül nincs más. Csak jó tudni, ha esetleg valami garis probléma lenne, akkor mivel is kéne kezdeni..
Köszi!
-
razzorr
őstag
válasz #01758976 #10841 üzenetére
Nekem tegnap végigment a telefon,volt benne sok kijelzőhasználat egész nap mobilnet,este otthon wifi éjfélig,videó nézegetés,szóval minden...ma reggel 52%-nál beparáztam hogy ma is sűrű nap lesz és feltettem tölteni egy szűk órát, 80valahánynál lehúztam,ma is adtam neki,de nem annyira és most 78%. Ez igen! Öröm használni ezt a telefont, 1-2apróság szokott lenni ami feltűnik,hogy érdekes,de pazar vétel volt.
-
margithid
veterán
Global stabil Rom jött ki már?
Továbbra sincs hír, hogy lesz-e benne magyar ynelv? -
xabolcs
őstag
válasz margithid #10846 üzenetére
Ugy latom, hogy meg nincs global stable. A Xiaomi.eu-s szakacsok mar foztek maguknak egyet.
Csak olyan nyelvek lesznek benne, amilyen piacon jelen van a Xiaomi. Tehat biztosan nem lesz benne magyar!
Ha magyar nyelvet szeretnel latni hivatalos romban, akkor csak a global developer-t valaszthatod!
Ha megelegszel fozott rommal is, akkor a xiaomi.eu fele stabil 8-asban (de mar az utolso 7-esben is) van magyar nyelv.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
SeriouS_77
tag
Nekem a Redmi 3-on eustock-os rom volt kb fél évig a telón, azzal nagyon jól bírta szuflával,
de a gmail-es értesítéssekkel sokszor gondom volt, nem mindig jelzett.
Két hete feltettem a Global developer romot, ezzel az értesítés az elvileg megoldódott, de sajnos a teló jobban merül. Most már a két nap neccesen van meg. -
juve600
nagyúr
üdv
6.9.1 -et szeretném feltenni
TWRP van fenn,telo felkinálja a frissitést,letölti,utánna ujraindul,telepit,majd semmi csak fekete képernyő MI logoval
mit kellene csinálnom ???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest