- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
válasz vegyszer #16000 üzenetére
Ezt írtam egy hete, gondoltam, hogy hátha javul ezzel, de nem. Ugyanolyan szar. Viszont nekem múlt hét óta nem volt fekete képernyő. Képernyő zárás után pár percig még működik az újjlenyomat, utána már nem. Kb. Mintha külön app kezelné az újjlenyomatot, amit kilő a miui memóriából....
Ja, múlt héten volt random reboot-om 3. Előtte gyakorlatilag soha. Eu dev így még nem szivatott, mint múlt hét óta.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
olloczky
senior tag
Hali
Hogy lehet beallitani, ha két sim kartya van, hogy a 2. Simet hasznalja mobil netre?
Udv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Composite MDB Interface - honnan lehet letölteni?
Üdv:
L. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Tegnap megint mentem egy jópár kört a szopórollerre mellett.
Először is pénteken este felettem újra a legújabb EU dev romot. Mert igen gyorsan merült. És reboot után egy dupla fb messenger üzi után már nem is lehetett feloldani a telót a fekete kijelzős bug miatt.
De nem lett jó, nem aludt a teló egy percet sem.
Mondom magamban, hogy akkor vissza a gyökerekhez.
Ugye tavaly nyáron indult el az EU dev romban a magyar nyelvi támogatás, mondom, hogy akkor legyen egy xiaomi.eu_multi_HM3_6.7.21_v8-5.1.zip
Érdekes módon anno semmi gond nem volt vele sem. Most mégis egyetlen tappintás elegendő volt a reboothoz a tárcsázón.
Kis törlés, nagy törlés, de a SIM csak nem akar bejelentkezni. És a probléma fennáll xiaomi.eu_multi_HM3_V7.5.1.0.LAICNDE_v7-5.1.zip alatt is.
Totál értetlenül álltam hozzá...
Mondom akkor egy óra, és 4 rom first boot után vissza a kiindulási xiaomi.eu_multi_HM3_7.11.2_v9-5.1.zip
És ott is ugyanúgy rebootolt a tárcsázón, Imei-t nem lát, stb. SIM kártyát kivesz, betesz, nézegettem, és egyszer csak beolvassa (nincs PIN kód), és megy a tárcsázó is, SMS is, kontaktok is.Esetleg emlékszik még valaki, hogy kábeles romok után is ilyen hosszú volt az első boot?
Illetve volt itt arra móka, hogy IMEI, és egyéb mentést kövessen el az ember fia/lánya?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
peestike
őstag
válasz vegyszer #16007 üzenetére
én is gondoltam rá, hogy visszateszem a legutolsó 9.0-át, mert ez a 9.1 nagyon nem tetszik, ujjlenyomat olvasó főleg... de így már nem is tudom, hogy bele merjek e kezdeni a dologba...
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
vornia
senior tag
Hali!
Feltoltam én is a 9.1-et. Egy kérdésem van, létezik hogy bizonyos launcher alól nem tudok rendszer widgetet hozzá adni egy képernyőhöz?
Amúgy fürgébbnek tűnik mint a 8, dacára.hogy az AnTuTu 2000-el kevesebb pontot számolt 😂
Eddig nincs ujjlenyomat olvasó gondom (koppkopp) -
SirRasor
addikt
Helló!
Van arról infó, hogy mikor lesz MIUI9 (9.1) stabil xiaomi.eu-s változat? Ottani fórumban kérdeztem, de nem jött válasz. Hátha valaki itt informáltabb
Make Love not war!
-
vegyszer
addikt
válasz SirRasor #16012 üzenetére
Hiába írja rá hogy stabil, hogyha a fekete kijelzős bug miatt nem tudom feloldani a képernyőt...
Érdekes, hogy másutt nem hallom ezt a problémát. Ez abszolúte készülékspecifikus dolog lenne?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Most hirtelen nem vágom. Van a recovery alól ugye több wipe kapcsoló. És ha a belső tárhely kivételével mindennt szeretnék a lecsóba tenni, az melyik konfiguráció is?
Art
Adat
Rendszer
GyorsítótárBelső tárhely így ép marad. Ugye?
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Került hozzám egy ilyen telefon, még az a rom van rajta amivel az eustock adta 1,5 éve (MIUI Global 7.1.1.0 Stabil, Andorid 5.1.1-en), frissülni soha sem frissült, szerintem ehhez a romhoz ota szolgáltatás sem volt soha. Végtelenül be van lassulva és mindenféle szoftveres bugokat generál. Gyári visszaállításkor kicsit javul, de egy hónapra rá ugyanolyan rossz mint előtte volt. Ezek fényében szabadulnék ettől a romtól, mit javasolnátok helyette, valami olyan kéne ami stabil, viszonylag gyors, és kevés karbantartást igényel (nem az enyém az eszköz). Aktuális MIUI Global Stabel-t néztem ki, de neke valami stock droidra jobban hasonlító főzött rom is megfelelne, ti mit javasolltok?
Nem tudja valaki hogy ezek a telefonok hogy érkeztek? BL zárva/nyitva stb? Vagy meg tudom nézni valahol ezt?[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
helltp
aktív tag
válasz trebrona #16020 üzenetére
Igazából átfutottam, de ezek szerint nem elég figyelmesen. Szóval a BL tutira zárva van.
Igazából az nem tiszta nekem, hogy akkor erre én most tudok-e fastboot romot tenni, mert Global Stabil-nak vallja magát, de biztos hogy nem teljesen gyári. Valamint továbbra is érdekelne, hogy a gyári Global Stabil az egy megbízható stabil rom-e, vagy az is ilyen csúnyán belassul majd 2 hónap múlva.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
peteragard
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Hátha valakinek vmi jó ötlete van. Vmi gond lehet a telefonommal az újraindításnál.
Pár hete volt egy merülési problémám, utólag kiderült hogy a Google fotók szívta az akksit, azóta letiltottam, nincs is már probléma. De volt olyan állapot, amikor azt gondoltam, hogy visszaállítok mindent a gyári beállításokba. El is kezdtem, de újraindítás után semmi nem történik.Múlt héten jött frissítés, letöltöttem (kb 1gb), újraindítás és megint nem történik semmi, csak kiírja újra, hogy frissítés elérhető. Ugyanez, ha gépről frissíteném...
Vkinek vmi ötlet?
Miui global 8.5.2 stabil van rajta. 8.5.3 jött meg.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Ilyen nincs...
Újabb kör a szopórollerrel.
Történt az, hogy gondoltam egy nagyot,
és wipe ART, system, data, és gyorsítótár után szerettem volna a nulláról a miui_HM3Global_V8.5.3.0.LAIMIED_e1db22949f_5.1.zip romot feltenni...Az eredmény az lett, hogy a rom telepítő rendben lement, ahogy a recovery védő zip is.
Majd mikor jött a reboot, a teló csak villant egyet a MI logóval, azt csendben maradt.
Se töltésre nem reagál, se más furmányra. Max annyit tudtam belőle kihozni, hogy dupla reboot legyen kb 3s alatt. Hiába a mindkét hangerő + power, fel +power, le + power. Nem éled. Sok küzdés után azt sikerült elérni, hogy factory módban két reboot ciklus után még tud maradni.
Tehát fél siker.
Egy kérdés: azt mondtam, hogy mivel a PC billentyűzetem leragadt,
visszavittem a edigitálhoz, és eme egyetlen telón keresztül tudom csak vezérelni a PC-m? Így meg elég nehéz flashtool-lal romolni...Mondom, hogy akkor ok, bemegyek ma egy órával korábban melóba. Tablet beállít, és mikor már a buszmegállóban várok, jövök rá, hogy vakmerő, ez még nyári időszámítás szerint jár, azaz 3:30-ra mentem ki, az első busz 70 perc múlva jön...
És még milyen messze van az, hogy belekezdjek a műveletbe.
-
-
vegyszer
addikt
Végül csak a download módban történő flash segített (az utolsó miflashtoollal). Azzal is szopt@m ezerrel, de mikor végre elindult, röpke 4346 másodperc alatt felment a legutolsó stabil 8.5 rom. Ami a hazavágta az egészet az elején, csak az épp zip volt. Lassan bootolt, nagyon, és a Mi fiók megette a netem, DE MŰKÖDIK!!!
Remélem a fekete kijelzős bugnak is ezzel búcsút intetk. (hám már 5-6gb kép, videó, hangrögzítés, letöltés szállt el?
-
Könyvelő9892
csendes tag
válasz peteragard #16024 üzenetére
Sziasztok!
Nekem se akar frissíteni a telefon. Miui global 8.5.2 stabil van rajta, többszöri próbálkozásra se akar frissíteni 8.5.3.-ra (próbáltam manuálisan is). Mióta a 8.5.2 van rajta azóta nem működik a frissítés. Gyári visszaállítást se sikerül megcsinálni rajta... csak tölt és egyszer csak újraindul, de nem csinált semmit. Segítségeket előre is köszönöm.
-
vegyszer
addikt
válasz Könyvelő9892 #16033 üzenetére
A bootloader hogy áll rajta? (nyitott, zárt?)
Milyen recovery van fent?
Hogy próbálod frissítés alá vetni? (frissítés app, recovery, flash segítségével?)Ezeket azért lőjük körbe, hátha vannak fontos részletek...
-
Könyvelő9892
csendes tag
válasz vegyszer #16034 üzenetére
Hol tudom megnézni, hogy nyitott vagy zárt bootloader? Tudtommal nem kell nyitottnak lennie, ha gyárit frissítek app-on keresztül. Én nem flash-elek meg nyitogatok bootloadert, csak frissíteni akartam a telefont, hogy kiírta.
Eustokos ROM volt rajta WaqteQ szervíz garanciában gyári Miui Global 8.5 stabli-t rakott fel, azóta frissítési app-on keresztül feltelepült a 8.5.2.0 (LAIMIED). Most jelzi az app a 8.5.3.-at le is tölti a frissítést. Kiírja, hogy újraindítás, de nem frissít.Jelenlegi MIUI global 8.5.2.0 (LAIMIED) és Android 5.1.1 LMY47V van a készüléken.
Nem frissült a telefon, amúgy is akartam gyári visszaállítást csinálni (tudom, hogy az nem oldja meg a helyzetet), de a gyári visszaállítás se működik... többször csináltam már, de most csak tölt, gondol egyet újraindul és semmit se csinál.
-
vegyszer
addikt
válasz Könyvelő9892 #16035 üzenetére
Más teló/tablet esetén volt nekem is ilyen gondom. Legutóbb egy Huawei okozott gondot. Kértem a gyártótól, hogy adjon gyári rom zippet, mert egy root utam hozzá nem értő kezek túl alapos tisztogatást követtek el rajta, de nem adott.
Nekem a pénteken kínkeservesen feltett 8.5.1 egyből jelzett, hogy van 8.5.3 és rendben frissült is. Igaz, hogy vissza zárta a bl-t a flash, és a Mi recovery nem egy nagy valami a TWRP után, de legalább stabilan működik...
-
vegyszer
addikt
válasz Könyvelő9892 #16035 üzenetére
Ha máshogy nem, akkor még (teljes adatmentés után) flash segítségével is lehet frissíteni. De a flash all expect storage opciót próbáld meg elsőnek. Ez csak a rendszert írja felül, a telepített appok, és a belső sd kártyán lévő cuccokat nem bántja. ELVILEG!!!
-
fer
őstag
válasz vegyszer #16036 üzenetére
Ha a bl-t egyszer kinyitottad, akkor az egy rom frissítéstől nem fog bezáródni! Nálam se záródott be!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
vegyszer
addikt
Pedig a flash jobb alsó sarokban írta is, hogy clean all and lock, és mivel előtte is elég kehés volt a teló, nem akartam semmit se mentegetni.
Bár bevallom, nem néztem meg, hogy valóban zárta-e, de miért is kételkednék benne?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
olloczky
senior tag
válasz Könyvelő9892 #16033 üzenetére
Nekem is hasonló problemam volt. Nezd meg az utana levo válaszokat. Nem tudsz mit csinalni, vagy ujratelepited, vagy így marad
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Könyvelő9892
csendes tag
válasz olloczky #16042 üzenetére
Szia,
Hogyan tudom újratelepíteni?
Jelenleg 8.5.2.0.LAIMIED van rajta, ha a hivatalos miui oldalról leszedem a V8.5.2.0.LAIMIED ROM-ot és manuálisan a frissítési applikációban elindítom a telepítést, akkor újratelepíti magát? Vagy ezzel elronthatom a telefont ,ha befrissítem ugyanazzal a verziószámú ROM-al? -
fer
őstag
válasz Könyvelő9892 #16043 üzenetére
Beállítások - rendszer és eszköz - további beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
vegyszer
addikt
válasz trebrona #16041 üzenetére
Lehetséges, hogy úgy is lement volna a helyreállítás, de akkor abban a Zidegállapotban hidd el, hogy már nem érdekelt. Csak ezt ne kelljen kidobni. Mert egy szebb napokat látott JiaYu G4S bizony bizony sok sok sw csere után meghalt. Háromszor is nagyon, de az utolsó kettő végzetesnek ígérkezett.
-
peteragard
csendes tag
válasz Könyvelő9892 #16045 üzenetére
Most olvastam csak a hozzászólásodaidat. Egy az egyben ugyanaz a helyzet. Eustock, WayteQ szervíz 8.5.2, azóta semmi. Vkinek vmi megoldás?
-
this is life
Ármester
válasz Könyvelő9892 #16043 üzenetére
A három gombos edl-be indítás ,majd miflash-el telepíteni az utolsó fastboot romot se akar összejönni?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Land
veterán
Lenne aki kicserélné nekem a Redmi 3 Pro aksiját? Itt van az aksi meg egy bóvli szerelő szett, de nem boldogulunk vele. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest