- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian07
tag
válasz Viktor0610 #2993 üzenetére
Persze, hogy ilyet szeretnék. Ezért remélem kicserélik, vagy kitalálnak valamit, mert nekem ilyen telefon kell.Egyébként legalább már vagy 5 telefont vettem
kínából egyiknek sem volt még baja. Ahogy olvasom ezzel a telefonnal sem volt még senkinek semmi baja. Valakinek el kell kezdeni. (Csak ne én lennék). A szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezt kivételesen magyar garival vettem.Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
ttt1
őstag
válasz WmWLaci #3002 üzenetére
Mik voltak azok?Én 5-8 kínai szart letiltottam meg végigmentem a permission fülön belül (némely alkalmazés mms-hez meg gps adatokhoz akart hozzáférni aminek köze nem volt hozzá- jegyzettömb vagy valami hasonlóhülyeség stb). de ha le lehet még több mindent szedni ami nem kell lehet rootolnom kellene nekem is.
-
WmWLaci
csendes tag
Van amit nem használok, van ami helyett van jobb. Pl.: a video-t mert más a lejátszom és más a kamerám. stb. stb.
A Témák.app nagyon sokat kavar a háttérben úgy hogy csak akkor fagyasztom ki ha más csengőhang kell (ami nagyon ritka), megváltoztatom aztán megy a frizsiderbe.
A miui appokat egyáltalán nem használom.Analytics, Android live wallpapers, ANT HAL Service, Backup Agent, Basic Daydreams, Black Hole, Bubbles, Cell Broadcasts, com.miui.mipub, Exchange-szolgáltatás, Find device, hibanapló, időjárás, Laban Key, Live Wallpaper Picker, Market Visszajelzés, Mi Cloud, Mi Drop, Mi fiók, Mi VIP, Music Visualization, notes, iránytű, Számológép, mi vallet, backup, mail,Phase Beam, Témák, Uniplay Service, Updater, Video Player, Videó, Weather Provider, Yellow pages
És még a Xiaomi service framework-ön gondolkodom mert ez is nagyon sokat kavar a háttérben csak nem tudom pontosan mit csinál. Ha valaki megmondaná annak örülnék.
Ez most biztos sok embernél kicsapja a biztosítékot.
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Hogy tudom beallitani h a messenger illetve a whatsup is kuldje az uziket ha kapok vmit, anelkul, hogy bekene lepnem a programban? Hiaba allitom az engedélyt balra jobbra ...
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
menledge
senior tag
Szeretnék olyanoktól segítséget kérni akik már egy ideje otthon vannak a miuiban. A MiCloud+ Backup funkció érdekelne és volna pár kérdésem.
A backupnál van lehetőség állítani automatikusra időpontot. MiCloudnál van ilyen(itt csak a back up apps résznél ír olyat, hogy minden 7. nap)?
A backup a belső memóriába tud csak menteni?
A beállításokban lévő és az értesítési sávon lévő sync, ha bekapcsolom, akkor melyiket szinkronizálja?
Az utolsó kérdésem, pedig, mindkettőre vonatkozik, az app mentések mindig újak, vagy rámenti az előzőre?Ezekre, ha valaki tudná a választ és válaszolna, megköszönném!
-
trebrona
nagyúr
válasz menledge #3010 üzenetére
1. Ha MiCloud szinkron be van kapcsolva, folyamatos azonnali szinkronizáció történik, mint a gmail fióknál.
2. Tud SD-re is menteni Beállítások=>Rendszer=>Tárhely=>Tárhely beállítások
3. Mindent szinkronizál, az összes acc-ot.
4. App mentések mindig újak.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Orlin
addikt
válasz hakydakillah #2924 üzenetére
Ez is a Pro lenne?Itt van gravírozás még rajta.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
hevizms
addikt
Ha valakinek arany színben is megfelel,annak ez jó ajánlat:
[link] -
Orlin
addikt
válasz hakydakillah #3018 üzenetére
Oké már látom.
Csak én azon kevesek közé tartozok akiknek bejön a gravírozós hátlap.Bár a tegnapi bejelentés után már inkább hajlok a Pro irányába.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahol, hogy ha töltőn van a telefon ne világítson a visszajelző led?
(merthogy ilyenkor semmilyen más eseményre - email, sms..stb. - nem működik a led)Köszi!
-
MODERÁTOR
-
calamites
őstag
A gyári kamera app látószöge kisebb, mint az open kamera appé.
-
atus7377
aktív tag
Hol lehet most hozzájutni?Gyorsan!
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
Chaser
legenda
v7-nél is van olyan opció töltöttség kijelzésre, mint v5-nél volt, egy csík kijelző tetején teljes szélességben - 720p - végig 100%-nál és onnan arányosan lefele töltöttség függvényében?
szerk:
Viktor0610 ez az egyik lényeges nekem, pont ezt nem kérdeztemvalaki mondta fentebb gearbestnél van arany olcsón..van jah, de uk szállításra vonatkozik az eu-s ár, hozzánk +17,5$, úgy meg már spemallos ár és ott legalább van választék is, de eustocknál kifizetődőbb, egy ezressel sem drágább a szürke/ezüst verzió
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
-
krisztian07
tag
A mai napon visszaküldtem az Eustock-tól érkezett telefont, garanciális ügyintézés céljából. Egy budapesti szervizbe kellett küldeni. Majd tájékoztatlak benneteket a fejleményekről.
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
rasky
senior tag
válasz krisztian07 #3033 üzenetére
a 3 napban nem vagy benne? Vagy 14 napos elállás? Nekem biztos nem kellene egy javított, ha hibásan érkezett..
-
Chaser
legenda
válasz tom120514 #3035 üzenetére
de van, műszaki meghibásodás esetén, személyes átvételnél
vagy csere, vagy ha uo-ra nem tudnak cserélni kp vissza - sokszor lesek, notebookot visszaviszi az emberke 3 napon belül, elküldik szervizbe ahol egy hónapig nem történik semmi persze, mert nem tudja a jogait -
az, hogy ilyen nincs, az az urban legendszerk: krisztian07 jól tudod, ott viszont nem feltétel m
szaki hiba, bármit vissza lehet küldeni "csak úgy" alapon is
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
Hatályos: 2014.06.14 - 2015.01.30
ennek utánanézek még, jelenleg hatályos-e mindenben[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fireman123
őstag
Vajon Redmi 3 Pro [link] lesz-e az Eustock kínálatában? ....elfogadható áron tudnék (mint ahogy kb. a redmi 3 kínai és eustock ár aránya) várni rá 1-2 hónapot....jobban bejön a sima hátlap, 3/32, ujjlenyomat olvasó, főleg hogy abban is 4100-as akku lesz
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz fireman123 #3041 üzenetére
mért nem kérdezel rá vajon?
jelenleg olyan 10k-s árdifiről beszélünk, kinnről is teljesen korrekt 60-ért, ha majd elérhető lesz persze valósan_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Maist
senior tag
Lehet, hogy volt már, de a 2A Dogee, vagy akár a Xiaomi töltővel (kinek mi van) kb. mennyi idő feltölteni a telefont pár %-ról 100-ra?
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Azt be lehet állítani,hogy töltéskor ne azt a reklám oldalt dobja fel?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
MODERÁTOR
-
Maist
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest