- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #08132608 #3495 üzenetére
Droid csinálja. Időnként fényerő+kontraszt kombóval. Más telefonnál is ilyen, attól függ mennyire erős a külső fény. Amúgy azt hiszem volt már róla szó, nálam LG és HTC is csinálja. Csak magas nit -es amoleden nem annyira feltűnő.
Viszont ha fényviszonyoktól függetlenül orrba-szájba csinálja, akkor még belakás előtt nyomj rá egy frissítést (ha van, jelzi), aztán FR -t neki.
Ricsmo15:
Sajnos (mint írtam) várható volt, de egy próbát mindenképp megért.Nem arra gondoltam, hogy nálad lett gányolt. Esetleg összeszereléskor, vagy utóbb (nem lett rendesen összerakva, szétnyílt, megrepedt a modul) került belülre a por, amit nem tudsz letörölni. Külső lencse törlését csak azért írtam, mert ha rávakuzol, akkor pici szemcsék is zavarhatják a megítélést.
Mindenképp szerviz. Csere vagy modul csere.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #08132608 #3503 üzenetére
Van rá normális fólia. Kapásból tudok mondani kettőt is..
Más: Nektek nem csinál olyat a telefon, hogy jön az értesítés, jelez is, de az értesítési led csak elsőre villan fel és utána nem? Nálam néha produkálja ezt a hibát és elég idegesítő tud lenni. Legfrissebb független rom van fent.
-
törölt tag
válasz #08132608 #3924 üzenetére
Ez gondolom szolgáltatós ROM. Emlékeim szerint még nem írt róla senki, hogy lenne rajta korlát. HA nem enged áttérni EU ROM -ra, akkor csak BL nyitás után lehet áttérni.
Nem nagyon szokott gond lenni, de próbálkozás saját felelősségre. Zárt BL -lel, sima ROM telepítéssel. Általában fail szokott lenni, ha zárolt ROM.
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz #08132608 #3941 üzenetére
Egyébként tök felesleges c900-on parázni ugyan ugy tudod frissíteni a huaseiblog.de oldalrol annyi hogy a gigás teljes romot kell letölteni. A huawei is tud a jelenségről és nem problémáznak a c900 véget. De én már nem frissítem b167 van fent innen nem lesz tovább nekem felesleges. Müködik faszán a frissités nem érdekel
Ha a romolás érdekelne akkor nokia n9-et vagy htc hd2-őt vettem volna azokra bármit fel lehet rakni
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Newlachka
őstag
válasz #08132608 #3946 üzenetére
stock recovery
az csak azért kell,hogy minden szemetet kigyaluljon.
ha felraktad az új romot próbáld ki a kamerát- vagy a play áruházat. ha kiugrik belőle akkor full wipe utána jó lesz!az én történetem:
T-s teló volt, első nap ment rá a c150b136 majd hw_oeminfo így lett c432b166, rootal bl nyitással.
de egyszerűen nem kell már ehhez a root ami nem kell azt le tudom tiltani, másra meg kb nem használtam.
így tegnap visszaálltam c432b136-ra majd erről b170-re[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz #08132608 #3943 üzenetére
C900 vagyok van iránytűm van témám szóval a baj nálad van . Huaveiblog.de és szedd le a nougat elötti 6-os droidot nem kell faktori rezet sem csak told fel. Ja látom meg a frissítés. Egyékbként ritka az ota frissítés huaseinél majdnem 1 évet használtam p8-at és soha nem jött rá semmi manuálisan telepitettem mindent de egyébként még mindig tartom magam ahoz hogy hülyeség frissítgetni
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest