- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
deka10
senior tag
válasz TomPack #25754 üzenetére
Nálam ha elindítom az párhuzamos futtatást akkor az üres oldalon nincsenek alkalmazások, bár már tudom hol tudok hozzá adni, de nem így kellene működnie. A másik ha használtam a párhuzamos futtatást és kilépek, akkor nem jelennek meg a háttérben futó alkalmazások, csak üres oldal van.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
kp78
addikt
Miért nem telepít a telefon egy APKMirror-ról leszedett korábbi verziós Opera Mini-t?
Muszáj lenne a korábbit visszatenni, mert az új verzióban a FB értesítések nem működnek.
Töröltem a régit, letöltöttem az utolsó még jól működő verziót, de nem települ fel a letöltésekből.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
phoenix64
őstag
8.0 alatt nincs 960 FPS lassitas? :D
-
bee_jay
tag
9.0 alatt sincs, csak szoftveres trükk az egész, valójában nem tudja a 960 fps-t, teszteltem több Mate 10 pro-n és egy P20-on is. Nagyon egyszerűen megbizonyosodhadsz róla: csettints egyet és vedd fel lassításban, látni fogod mire gondolok...
-
bee_jay
tag
De sajnos igen. Gondolom hardveres korlátja van és szoftveresen oldották meg, hogy kipótolják a hiányzó képkockákat. Lineáris mozgásnál nem is nagyon lehet észrevenni, ezért is írtam a csettintést, mert ennél a mozgásnál nagyon jól látszik, amikor a két ujj elcsúszik egymáson, akkor egy néhány pillanatra a szoftver elveszti a fonalat és eltűnnek az ujjak, a helyükön pedig "felkockásodik" a kép. Kipróbáltam unokaöcsém Galaxy S9 Plus-án, ott nem történt ilyesmi, de kettő Mate 10 Pro-n és egy P20-on is reprodukáltam a jelenséget.
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel lehet kitakarítani a telefon C-type aljzatát?
Kicsit zsebkoszos már!
Köszönöm a választ! -
golyós
addikt
Nektek is szarakodik a Messenger? Az utolsó frissítés óta gyakorlatilag késik az értesítés, sokszor fél órákat csúszik.
Ha feloldom a kijelzőt vagy belépek a messengerbe csak akkor jönnek meg, volt olyan, hogy haver rámírt, egyszerre jött 10 üzenet. Az elöbb jött a feleségemtől 3, akkor nézem, hogy fél órája írt.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok! Nekem nég mindig nem jött meg a pie, így hát szeretném manuálisan felrakni valaki le tudná írni lépésről lépésre a menetét?
Ezer hála -
eurolac
senior tag
válasz gringoka #25768 üzenetére
Szia! Ha ez vigasztal: szerintem semmit nem vesztettél vele, én a helyedben örülnék neki. A Pie-vel kapnál egy picit gyorsabb rendszert és ha szerencséd lenne picit jobb akkuidőt. Ellenben az AOD 12 órás, vannak benne fordítási hibák és a fényképezőre sajnos én is azt mondom, hogy rosszabb lett. Nálam a 8 atomstabil volt és szép képeket lőttem vele.Nekem valamikor az év elején ment fel a Pie de csak azért, mert meguntam h naponta vegzált a rendszer, h frissítsem.Azóta jött rá vagy három frissítés, "csak" biztonsági, érdemi hibajavítások nélkül! Ha én választhatnék, hogy van egy ilyen telóm 8as droiddal ami nem zaklat frissítéssel és atomstabil vagy a mostani Pie-vel, gondolkodás nélkül a tiédet választanám. Szégyellhetnék magukat, hogy több mint negyed éve egy normális javítás nem jött a 9re. Lassan én is elhiszem az összeesküvés elméletet miszerint direkt butították pl. a kameráját, hogy cseréld újabb modellre.
Eurolac
-
Bodor
veterán
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Picit talán off de máshol nem kaptam "segítséget" választ.
Mate 10 kamerája(videó) milyen kézi videókamerával vagy webcamerával egyenértékű tudásban/minőségben?
Milyen videókamera az ami ennél pl sokkal jobb és nem horribilis az ára,100k körül. -
eurolac
senior tag
Nekem több bajom is van a 8-ra történő visszatéréssel így inkább várok a javításokra. Bízom benne, hogy van annyi "nyomás" már rajtuk, hogy ha lassan is, de javítanak a hibákon. A fordítási hibával ill. az AOD 12 órás megjelenésével még együtt is tudok élni, viszont a kamera probléma fáj nekem mert amatőr szinten mobilfotózással foglalkozom (vagyis szeretnék mélyebben).
A visszatérési dilemmáim: nincs rá biztosíték, h a HISuite-n nem ragad be valami és gond adódik a visszaállás során. Vihetem akkor a szervizbe... A korábbi hozzászólásokat olvasva volt akinek éjszaka ismét lefrissült 9re pedig állítólag kikapcsolta a lehetőségét.....annak sem örülnék, ha naponta dobálná az ablakot, hogy frissítsem....Sajnos azt érzem, ránk kényszerítik a frissítést akár akarjuk akár nem. Lehet a következő mobilom nem Huawei lesz, pedig eddig nagyon sok Honor és Huawei modellem volt. Nincs azzal se gond, hogy rám erőltetik, viszont akkor ne sz@rjanak a felmerülő problémákra. Ettől függetlenül még mindig nem rossz teló csak bosszant a vagy tudatos vagy nem tudatos kamera elcseszése és az, h nem javítanak,... ha nem tetszik vegyél új, frissebb modellt.Eurolac
-
boff
senior tag
Sziasztok!
1 éves készüléknél elképzelhető akkumlátor probléma? Kb fél éve már maximum 3-4 órás kijelzőidőim vannak, ha nem használom akkor is estére 50-60%-ra lemerül, frissítés óta romlott ez az idő, már van, hogy 2 óra is. A 4 órát akkor érem el ha a korábban is írt "egész nap nyomkodom a telefont" módon használom, ilyenkor nap végére 10-15%-ig megy le. A többeknél is írt 6-8 órás kijelzőidők meg 2 naponta töltik nálam sose volt még. Frissítést az előző rendszerre húztam rá és reset se volt még, ezek segíthetnének? 4G nonstop megy meg az email szinkronizálás, Facebook, Messenger appok vannak még ami húzhatja az akksit de szerintem bírnia kéne így is. Köszönöm a segítséget! -
Klaya1986
aktív tag
Szerintem is sokkal jobb rendszer a 8.0. Vissza is tértem rá pár hónapja, de kikapcsolt frissítések mellett is legfrissült egyik éjszaka újra. Ha nem gyalulna mindent a 8.0-ra visszatérés, akkor újra visszaraknám, de nincs kedvem ismét fél napot szórakozni, mire feltelepítek újra mindent és beállítom a telefont. Talán jön majd érdemi frissítés is, ami javít dolgokat. De szerintem nem véletlenül romlott a kamera minősége...
-
Gerybut
tag
Nekem fél éves, azt figyeltem meg, hogy ez a kijelző idő rohadtul nem készpénz. Ha csak van a telo, meg néha netezek, néha jobban merül, mint ha folyamatosan megy a waze pl.
Vmelyik nap reggel elindult a Waze, mentem sokat, délután itthon 20 %-on volt a telo, 5:20 perc kijelzőidővel.
Hétvégén simán le megy 40 %-ra 2,5 óra kijelzőidővel, mert csak a készenlét szopja, a folyamat szinkron stb. Nem használok semmi akkukímélő mehanizmust hozzáteszem.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
eurolac
senior tag
válasz Klaya1986 #25777 üzenetére
Véleményem szerint a pofátlanság teteje az, hogy ha valaki elutasítja/kikapcsolja a frissítés lehetőségét akkor is erőszakkal lefrissítik a rendszert egy rosszabb kamerával. Ez sajnos tudatos....
Más: most megnyitottam a beállításokat és legfelül a cloud rész megváltozott. be is léptem megnézni mi történt.
A cloud mentés nekem ki van kapcsolva, rákattintottam. Megdöbbentem mert egy reklámcsík fogad ami eddig nem volt ott. Ajánlgatja, hogy vegyek plusz cloud tárhelyet! Anyád! Eljutottunk a Xiaomi szintjére ahol is bizonyos régiókban a saját alkalmazásokban reklám van! Az viszont ott kikapcsolható.
Szóval az ilyen fejlesztésekre van idő és energia, arra nincs, hogy az alapvető hibákat kijavítsák??!! Utolsó Huawei Honor telóm ez, nem tagadom kiverte nálam a biztosítékot! Következő a gyári feladatkezelő utána a galéria lesz??Eurolac
-
boff
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ, Facotry Reset lesz aztán meglátjuk.
-
eurolac
senior tag
válasz beyruth82 #25782 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Xiaomi esetében sem konkrét reklámról van szó hanem a saját szolgáltatásai bővítésének a lehetőségéről stb. A Samsung alapból 15 GB cloud tárhelyet ad az elég a mentésre. Itt az 5 GB ki van számolva, hogy ne legyen elég. Vegyél pénzért többet. Nem lenne semmi bajom, ha a javítások jönnének hamar, időben. Még lehet elő is fizetnék ha azt látnám, hogy figyelnek rám és a hibák kijavítására.Ellenben azt látom, hogy trükköznek, le akarnak nyúlni. Pl. butítják a telót hogy cseréljem.Kikapcsolom az éjszakai frissítést, leszarják lefrissítik! ?? Nem tudom érted e a kettő közötti különbséget?? Ez az irány rossz, hidd el nem csak én csalódok bennük pedig régi Huawei-s vagyok.
Eurolac
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy telenoros készüléken a 206-os az utolsó frissítés?
-
mouzrr
őstag
Az elérhető rendszerfrissítés üzit állandóan feldobja. Nem lehet kikapcsolni?
-
legenda
válasz pruzsi #25772 üzenetére
Szia,
Elég nehéz a telefont egy céleszközhöz hasonlítani, amit csak arra az egy képességre hegyeztek ki, ráadásul csúcstelefonok között a Huawei készülékei nem a legjobbak közé tartoznak a videók készítése kapcsán, ezért jó eséllyel sokkal jobb lesz adott tekintetben szinte bármelyik videókamera a 100.000 Ft körüli ársávban, de még olcsóbban is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Domb!
tag
válasz yodamester10 #25786 üzenetére
215, de nekem gépen jelzett csak.
[link] jön majd a 9.1 nekünk is.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Galaxy A50-re megérheti lecserélni ezt a telefont? Tud annyival többet?
-
Dictator^
veterán
Ha valaki használja a messengert, és azon belül is a chat fejes funkciót, hozzá(tok) lenne egy kérdésem.
Normális, hogy ha egy chat fej felugrik, válaszolni akarok ott, viszont annyira akad a rendszer, hogy alig ugrik be a chat ablak, illetve az írásnál is az első pár mp akad?
App hiba lehet?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
GEIL
addikt
sziasztok !
HiSuite-en jelzett a 9.0.0.215-ös frissités....10 perc alatt letöltötte, telepitette, ujraindult...stb...minden oké....
Az a kérdésem hogy most ezt így frissitettem, attól még telóra rendesen fognak jönni a frissitések remélem ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest