- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz elprimo #26598 üzenetére
Persze, hogy mindkettő rossz minőségű, ez egy telefon, na meg a téma sem az igazi. Én DSLR-rel fotózom, na az minőségi fotózásra való.
Ettől függetlenül a tesztkép jól szemlélteti, hogy a két kép között mekkora a minőségbeli különbség. Azért vágtam ki a teljes képből egy részletet, hogy érzékelhetőbb legyen a differencia.
A 9.0 alatt futó kamera szoftver nem úgy dolgozik, ahogy a 8.0-ban. A minőség rontása, tudatos volt a Huawei részéről.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
veterán
-
Iomega
addikt
válasz 7Heads Drago #26606 üzenetére
Nekem is a 243-as volt fent, és arról gond nélkül tudtam visszaállni 8.0-ra. Független a telefonod gyárilag, vagy szolgáltatónál vásároltad?
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
kazanka
őstag
válasz 7Heads Drago #26606 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak a 214 ről volt lehetőség visszalépni.
Bocs,ezek szerint ez nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz kazanka #26605 üzenetére
Hehe, mert az nincs is...
Buckey: ennek igy nem sok ertelme, azon kivul, hogy mind a ketto szabad eg alatt készült, kb semmi azonos nincs a 2 tema kozott félreértés ne essék, nem kardoskodok a 9.0 mellett, látom, hogy rosszabbak keszulnek alatta...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Klaya1986
aktív tag
válasz zoleeno1 #26614 üzenetére
Pont ilyen fényviszonok mellett jobb a 8.0 .Nyilván csodát senki sem vár egy telefontól. De egy frissítéstől én azt várom, hogy javuljanak dolgok, nem azt , hogy gyengébb legyen. Mate 20 pro megjelenésekor bementem a médiába, akkor 8.0 volt a saját mate 10 promon. Tesztelgettem kicsit a két telefon kameráját, semmivel nem volt jobb a mate 20 pro, sőt túlszaturált volt az elkészült kép. Idén tavasszal ismét bementem egy ilyen tesztre , már 9.0val a telón, mert éreztem, hogy valami nem frankó. Hááát, nem kicsit meglepődtem. A mate 10 prom ugye ebben a nem túl frankón megvilágított media markt pultban össze vissza fókuszált, hol homály volt minden , hol éles, míg a mate 20 pro szépen mőködött, ahogyan kell, és ahogy előtte a mate 10 pro is tette . Az elkészült képeken is látszott, hogy a mate 20 pro jóval szebb képet lőtt olyan körülmények között. Úgy gondolom emögött a butítás mögött a huawei tudatosan jelen van.
-
Iomega
addikt
válasz 7Heads Drago #26613 üzenetére
Nagyon jó, akkor így már tudsz visszaugrani a 8-ra.
-
deka10
senior tag
Én [ezt] lőttem múltkor fél kézzel automata módban. 9.0 pie
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Blero2
tag
-
bee_jay
tag
[ Szerkesztve ]
-
Nelman
tag
Azt vettem észre az éjszakai felvétel közben, hogy sok rövid záridejű képet készít és azokból rakja szerintem össze a végleges képet 9.0 alatt.
-
-
golyós
addikt
válasz yodamester10 #26629 üzenetére
Esti módban nincs vaku.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Iomega
addikt
Nem akar lefrissülni 9-re.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Barátom telefonja (Mate 10 lite) azt írja ki, hogy hálózat nem érhető el. Pár hete beleejtette egy pocsolyába, de eddig nem volt probléma. Próbáltam az én kártyámmal is de ugyanez a felirat...
Valakinek van ötlete, hogy mit lehetne megnézni? Vagy vigye szervízbe?[ Szerkesztve ]
-
elprimo
tag
válasz zozzzzzzzzzz #26633 üzenetére
Szerviz persze
-
kazanka
őstag
válasz zozzzzzzzzzz #26633 üzenetére
Nincs kizárva hogy le van tiltva.
-
Gyugyu1987
tag
válasz zozzzzzzzzzz #26636 üzenetére
Nekem is csinált ilyet pár napja. Éppen visszaálltam 8.0ra, majd belakást (ill. az itt megosztott gyári huawei hívásrögzítő telepítését) követően játszotta, hogy bekapcsolás után elfogadja a simet, de pár másodperc után kuka. Visszaállítás segített rajta. Nemtom hogy véletlen beakadás, vagy esetleg a gyári hívásrögzítő okozta a geb@szt. Utána nem telepítettem fel. (u. i.: nem akarok belemenni, hogy minek kell nekem, kell és pont).
Első körben sztem visszaállítás."Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
Dave69
tag
Nektese jött még biztonsági frissités? 220 van fent az márciusba jött azóta semmi...
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Iomega
addikt
válasz Gyugyu1987 #26637 üzenetére
A 8-on nem működik a gyári rögzítő, sőt hívást sem tudsz kezdeményezni, ha telepíted. Csak a 9.0-val kompatibilis. Az alkalmazasokban rögzítő néven van, uinstallálni kell, és megszűnik a hibajelenség.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Iomega #26617 üzenetére
Nekem sajnos folyamat dobálja a 9-es droid frissítést.
Ha jól gondolom a rendszer frissítésnél kilövöm az automatikus letöltést wifin, illetve a fejlesztői beállításokban ki van lőve az automatikus rendszer frissítés. Máshol én nem találtam rá beállítást. Viszont elég sűrűn dobálja az ablakot. Legalább napi egyszer.
Mondjuk ez még mindig jobb, mint az iPadon ahol minden egyes feloldáskor ki kellet ikszelni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs