- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wookie
tag
Ezt használja már valaki? --> "Cyanogenmod 12.1 by fonz93"
Tapasztalat?
Érdemes lecserélni a Cm11-et?
Vagy még nagyon bug-os?
Van egyáltalán benne valami hasznos újítás?
Mert pl a kinézete nagyon nem jön be.Redmi Note 12 Pro ッ
-
TheVeracLord
csendes tag
válasz wookie #17402 üzenetére
Howdy D:
Pár hétig - közel egy hónapig - használgattam a fonz féle cm12.1-et... Nekem speciel tetszett a kinézet valamint a rengeteg hasznos lollipop specifikus funkció volt volt benne (pl. zárképernyőn megjelenő értesítések, az új prioritásos értesítéskezelés(?) stb) és néhány esettben smooth-abb volt, mint más általam korábban kipróbált romok, ám amennyit hozzáad, annyit el is vesz az élményből, mivel még erősen alfa stádiumban van - lehet, hogy abban is marad, mivel fonz nemrég váltott Moto G-re és feltehetően nem fog már a y300-al foglalkozni - , így még nagyon instabil és eléggé bugzik...
Néhány példa erre:
- még a nincs aktiválva a hardvereses dekódolás a videóknál, aka le kell mondani a TeCsőről/videókról
- nem lehet vele fájlokat feltöltögetni, mivel ebben az esetben random újra indul a teló
- megtalálható a wake up/blackscreen bug, avagy néha hosszabb inaktivitás után nem kapcsolódik be a kijelző, csak a gombok világítanak, ha megnyomjuk a bekapcs gombot - ezután csak az aku ki/be módszerrel lehet újra életet lehelni a kicsikébe
- erősen instabil a wifi, pl az egyetemi hálózatra történő csatlakozás után random újra indult a gépecske
- valamint úgy merül a telefon, mint a hétszentség... kb. minimális használat/bekapcsolt kijelző mellett is naponta kellett töltenem a kicsikét (éjszaka pl 20-25%-ot merült ha elfelejtettem kikapcsolni a wifit és nem volt töltőn)...Eddigi tapasztalataim alapján mindennapos használatra még nem nagyon alkalmas, vagy csak megkötésekkel, pl ha csak telefonálásra kell a telefonakkor még valamilyen szinten vállalható a rom, vagy ha csak kipróbálnád a lollipop "élményét" arra szvsz tökéletesen megfelel. Én speciel nem rég tértem vissza a cm11-re, mivel számomra alapvető funkciók/tulajdonságok hiányoztak belőle (pl. stabilitás, TeCső, hosszabb üzemidő stb), így mindennapos használatra szvsz még nem érdemes lecserélni a cm11-et ezen romra, de ha kísérletezgetni szeretnél nem állok utadba D:
[ Szerkesztve ]
-
wookie
tag
válasz TheVeracLord #17403 üzenetére
Köszi a kielégítő választ.
Úgy döntöttem maradok a cm11-nél.
Majd talán 1x kíváncsiságból kipróbálom.Redmi Note 12 Pro ッ
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok
A napokban vásároltam a "buta" Tv-m hez, egy Wifi Display Dongle-ot. Az Y300-asomon telepített DLNA funkcióval remekül működik. Átküldi a Tv-re a telefonon tárolt zenéket képeket videókat.
A kérdésem a Dongle másik funkiójával kapcsolatos, nevezetesen, a "Miracast"-al.
Utána olvastam, ez a szabvány lehetővé teszi, a telóm képernyőének tükrözését a Tv-e, És a 4.2 feletti Androidok, támogatják is ezt a funkciót, a hozzáértők szeritnt. A telómon régóta a 4.2.2-es Black Rom hasít. de a fentiek ellenére nem találom a beállításokban a "Mracast"opciot.Hálás lennék, ha valakinek lenne valami előremutató ötlete, mivel a fenti funkció egy rakás finomságot ígér: Online filmnézést, játékokat, táblázatkezelést, stb., és mid ezt a Tv nagy képernyőjén zavaró kábelek nélkül.
Előre is köszi
-
nyisziati
veterán
-
Devil84
csendes tag
Sziasztok,
A feleségemnek van egy Telekom-os telefonja, 1év használat alatt teljesen "gallyra" ment a rendszer, mindenért problémázik, h nincs elég hely, állandóan lefagy, eléggé lassú, és idegesítő, hogy SD-re nem enged telepíteni. A családi béke fenntartásáért megígértem, h rendbe teszem Gondoltam felteszek egy teljesen alap ROM-ot, nincs szükség semmi extrára csak gyorsabb és stabilabb legyen az eredetinél Mit ajánlatok? Mit érdemes felrakni illetve beállítani? Előre is köszönöm!Neuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet :)
-
wookie
tag
válasz sgergi #17417 üzenetére
Ez nekem pl pont nem jött be.Én inkább a cseh oldalról a stock b199-est és a Dazoozos féle CM11-et használtam felváltva,míg végül a CM11 maradt.De SWAP nélkül mindegyik hamar megadja magát.Végig kell próbálni,aztán egy majd úgyis mindig előkerül.
Az meg,hogy mit érdemes felrakni illetve beállítani az mindenkinél más és más.Én pl csak face-t,vibert,böngészőt,zene és videó lejátszót valamint pár kép szerkesztőt raktam rá.Nem használok email-t,se google+ és társait.Google play van csak.A Greenify-t és a Link2sd-t viszont merem ajánlani.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro ッ
-
vadkörte
addikt
válasz wookie #17418 üzenetére
Elég sok custom ROM-ot kipróbáltam már - MIUI, AOSP MOD, CM-ek, stb... - de az eddigi legjobb teljesítményt a kiherélt B209-es hozza a 0.62-es cexstel kernellel. Kiegészítésként kapott Xposed-ot, Greenify-t, Link2SD-t és Seeder-t.
Komolyabb használatra ennek is kell(het!) a swap partíció, de ha nem nyúzod nagyon, nélküle is elvan.A hsz-od - beállítások, appok, stb... - többi részével teljesen egyetértek.
Üdv. V. Körte
-
wookie
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Behalt a Play alkalmazásom.Első körben töröltem az adatait.Majd utána a frissítéseit.Utána webről töltöttem le legfrissebbet de az sem indult.Utána töröltem a Google fiókot de bejelentkezni már nem enged.Olyasmit ír ki,hogy nem tudott biztonságos kapcsolatot létesíteni és beadja a wifiket,ahol rá vagyok csatlakozva az otthonira.Minden más működik.Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást de újraindulás helyett leáll.Elindítva simán betölt és minden változatlan.Kikapcsolás után nem lehet recoveryt betölteni,Huawei logonál megáll.Aksi ki be után elindítva betölt rendesen.Cm 11 lévén a fejlesztői eszközök menü speciális újraindítását választván,újraindításnál recoveryt választva szintén leáll újraindulás helyett.Járt már így valaki?Mit lehet neki okozni?Ennyi volt?Amíg megy,megy?Vagy vágjam falhoz és szerezzek egy újat?
Várom az ötleteket,amiket előre is köszönök.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro ッ
-
Krozoo
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem a telómmal kapcsolatban. A gondom az lenne, hogy a következő 1-2 hétben wifi hiányában arra szorítkozok, hogy telefonon keresztül a mobilnetet leosztva interneteznék laptopon, viszont a telefon kb. 20 perc inaktivitás után lelövi a mobilnetet, gondolom energiatakarékoskodás miatt.
Erre létezik valami megoldás valamilyen applikáció formájában, hogy ez ne történjen meg és amíg ki nem kapcsolom végig aktív maradjon a mobilinternet? 15-20 percenként nyomkodni elég bosszantó.
A telefonban kutakodva erre beállítást sajnos nem találtam a mai napig.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Krozoo #17426 üzenetére
Hi!
Ez a két app segíthet, hogy a telefon ne kerüljön alvó módba, de lehet, hogy nem ez a probléma.
Keep Screen On
no SleepNézz körül ebben a topikban, mert ott biztos többen tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
761219
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni,lenne egy ilyen telefonom egy haver adta nekem mert addig romolgatta hogy eltűnt az imei szám.Esetleg tudnátok segiteni abban hogyan tudnám visszaállítani?
761219 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
sanyi02
tag
Írás közben sokszor eltűnik a billentyűzet, erre van valami megoldás, vagy progi?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Adott egy ilyen teló custom rommal /csatolok képet mert jó régen raktam újra és nem is az enyém/
Teljesen jól működik viszont meghalt az fm rádió, illetve működik de csak fülhallgatóval külső hangszórón nem jön a hang ha átváltom, külső hangyszóró jó egyébként tesztelve zenével hívással stb..
Szóval erre valami ötletetek lenne? Én letöröltem az alkalmazást, utána újraraktam, letiltottam töröltem az alkalmazásaatokat, semmi sem jött be, tehát maga a rádió jó a probléma hogy külső hangszóróra váltva egy hang sem jön ki belőle..kép: [link]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
josik
aktív tag
válasz beloadjoker #17432 üzenetére
Helló. A rádió csak akkor működik, ha csatlakoztatva van egy füles. Csatlakoztasd, rádió bekapcs, és át lehet váltani hangszóróra.
Te is fiam Bluetooth...
-
beloadjoker
őstag
Ne haragudj de ezzel nem segítesz... a fülhallgató természetesen be van dugva, egyébként nem is engedi benyomni a rádiót..
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
josik
aktív tag
válasz beloadjoker #17434 üzenetére
Bocsi. De nem volt egyértelmű. Remélem jön valaki és tud segíteni.
Te is fiam Bluetooth...
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Gyári állapotú a készülék és nem tudok rajta factory resetet végezni a leírt gombos módszerrel. T-mobile-os. Köszi!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
gyerkocom hajnalok hajnalan megkaparintotta a telefonomat,es tul sok hibas mintarajzos kiserletet hajtott vegre, szoval most lezart a telom...elvileg a gmailes accounttal fel tudnam oldani...de a problema hogy nem tudom bekapcsolni az adatforgalmat...nezegettem mar neten de nem igazan talaltam megoldast...hogy bekappcsoljam a wifit...aztan mivel munkaleyi gepen vagyok itt nem tudok telepiteni semmit a gepre...
tudtok valami megoldast?
udv
b. -
gaben0211
tag
szevasztok. megerősítést kérnék haldokló y300 ügyben.egy ideje tapasztaltatok olyat hogy a kikapcsoló gombot megnyomva újraindítás miatt elkezdett ugrálni összevissza a menüben meg mindenfele a kép? először azthittem a cm rom miatt van de aztán raktam fel egy stock aosp romot és ezen is bohóckodik. a másik hogy billentyűzetnél van egy ujjnyi sáv függőlegesen ahol nem érzékeli a kijelző a nyomogatást. ennél is azthittem hogy a flat style keyboard miatt csinálja a hülyeséget de most nincs fent semmi és mégsem érzékeli ugyanazt a területet. pár hete kezdett bohóckodni és a bekapcsoló gomb ugrálás az mindegyik romon állandósult. a kijlező érzékelője viszont kb 3 hete most másodjára bolondult meg. szóval gyanítom hogy a sok romolás meg mókolgatás megtette a hatását nálatok vannak hasonló jelenségek? szerintem hamarosan befog dögleni a telóm. még utoljára max megpróbálom szétszedni és kitakarítani
-
addikt
válasz gaben0211 #17445 üzenetére
a másik hogy billentyűzetnél van egy ujjnyi sáv függőlegesen ahol nem érzékeli a kijelző a nyomogatást.
Ez nálam is előrfordult nemrég a GO Keyboard-dal, bár szerintem app-független, mert a rendszer többi részén se működött ugyanazon a területen. Az e-s-y oszlopot nem érzékelte és szomszédos billentyűket regisztrált. Általában egy kijelző kikapcs-bekapcs. megoldotta.
-
gaben0211
tag
válasz 0xmilan #17446 üzenetére
nálam a t-f-c billentyűket nemakarja érzékelni na meg ahogy írtad nemcsak a billentyűzetnél hanem alapból semminél sem érzékeli ezt a területet.a múltkor már nem emlékszem hogy oldódott meg de most nem nagyon akar javulni. lehet szétkéne kapni megtisztogagtni csak ezeket a tapi telókat macerás szétkapni. max megpróbálom még a gyári rommal csak ahhoz már nemsok humorom van hogy 100adjára is rootoljam, töröljem ami nemkell, felrakni amit kell. de majd megnézem. amúgy gondolkodom egy telefoncserében majd ide leírom hogy milyet keresek aztán majd írtok tippeket hogy melyik az ami tudja is azokat amiket akarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox